żeby zdać to ile pkt trzeba mieć?(ustne,30%??)
a
Weź może odwiedź swoją szkołę, tam na pewno się dowiesz :|czyli 6 pkt trzeba mieć żeby zdać,myślałem że 30% czyli ... 3 pkt ,
a wyniki są zaraz po przesłuchaniu komisja wydaje czy trzeba czekać?:
jeszcze takie pytanko mam względem studiówoziom rozszerzony liczy się x2 na większości uczelniach,
jakie są mniej więcej progi żeby przyjęli do publicznej szkoły w jakimś większym mieście -z ilu przedmiotów patrzą na maturę(2?3?) np. na kierunek finanse i bankowość
Wrocław, Uniwerek Ekonomiczny, kierunek finanse i rachunkowość (kilka lat temu zmienili z finanse i bankowosć): 120 pkt na moim wydziale, tym bardziej matematycznym. Na takim bardziej humanistycznym 140. Takie były pierwsze progi.jeszcze takie pytanko mam względem studiówoziom rozszerzony liczy się x2 na większości uczelniach,
jakie są mniej więcej progi żeby przyjęli do publicznej szkoły w jakimś większym mieście -z ilu przedmiotów patrzą na maturę(2?3?) np. na kierunek finanse i bankowość
Chłopie jak Ty chcesz iść na finanse nie mając zdolności matematycznych to idź na Turystykę i Rekreację...chciałbym kierunek związany jakoś z finansami żeby iśc potem do pracy w tym kierunku-finanse bankowośc,ekonomia,może administracja czy zarządzanie, tak się zastanawiam
jednak chciałbym aby studia nie były przepełnione tylko matmą bo jestem z niej średni,do tego zdaje wos jako dodatkowy(matme w sumie też bo jest obowiązkowa ) ,coś mi radzicie