>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
anapolon 88

anapolon

Użytkownik
panowie jak sadzicie moja dziweczyna policzyla sobie punkty z polskiego iwyszlo jej ze w pierwszej czesci miala tylko 10 punktow
wypracowanie napisla na 2 strony mowi ze lala wode
jak sadzicie uda sie jej zdobyc te 11 punktow za wypracowanie?

wer890 300

wer890

Użytkownik
z wypracowania musi miec 15 bo to 30 % tak nam nasza polonistka mowila . 2 trony to kiepsko optymalnie sa 3 .

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
ale pierdzielicie...matura to całośc a nie pojedyncze zadania....i z całości musi być 30% do zdania...tak było jest i będzie

conjure 0

conjure

Użytkownik
panowie jak sadzicie moja dziweczyna policzyla sobie punkty z polskiego iwyszlo jej ze w pierwszej czesci miala tylko 10 punktow
wypracowanie napisla na 2 strony mowi ze lala wode
jak sadzicie uda sie jej zdobyc te 11 punktow za wypracowanie?
Powiem Ci tak ja sobie tez tak naliczyłem. Na 3 strony napisalem wypracowanie i nie wiem czy zdam ????

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Ogólnie mówiąc czytanie ze zrozumieniem nie było trudne. Chociaż nie wiadomo jak to nauczyciele ocenią i jaki będzie klucz. jeśli chodzi o wypracowanie to powiem szczerze że trochę mnie to zaskoczyło. Osobiście pisałem temat drugi. Jednak w sumie nie jestem z siebie zadowolony.
edit: hehe ja pisałem nawet w brudnopisie.

conjure 0

conjure

Użytkownik
u mnie klietnka napisała na ponad 3,5 strony na próbnych to dostała 4 pkt xD
Licze, że jednak dostane troche wiecej...:p ale pewny tego, że zdam nie jestem :p boje się, że nie trafiłem się w klucz ;)

mlody_typ 0

mlody_typ

Użytkownik
a macie może klucz do wypracowania bo to przykładowe wypracowanie jakieś dziwne jak dla mnie ???? ????

B 0

bartekjaw

Użytkownik
u mnie klietnka napisała na ponad 3,5 strony na próbnych to dostała 4 pkt xD
Bo moze jej się nie zgadzalo z modelem odpowiedzi do tego zadania,

a z drugiej strony nie ma co się sugerować odpowiedziami tymi co się pojawily w necie,
babka od polskiego mówiła, ze teraz moze pasować kilka odpowiedzi, i to zalezy od egzaminatora co sprawdza, jaką odpowiedz uwzlędni,.

feever 5

feever

Użytkownik
sprawdzilem sobie klucz odpowiedzi czytania ze zrozumieniem i mam full ???? 20/20 ???? wypracowania nie sprawdzalem bo egzaminatorzy roznie to interpretuja.. ogolnie matura spoko tylko ten temat na wypracowaniu mogli dac latwiejszy z deka..

wer890 300

wer890

Użytkownik
Gorilaz przykro mi ale obie czesci musza byc zaiczone potwierdzalyt mi to dwie polonistki nawwet na maturze masz napisnae I czesc i II czesc
Edit a co do iloci ktos moze napisac 6 stron a ktos 3 i miec lepszą ocene :] tu bardziej jakosc sie liczy.

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Sążniście panie i panowie było! Sążniście! &lt;lol&gt;
O ile dobór repertuaru lektur mnie nie zdziwił o tyle element na którym trzeba było się skupić już tak. Pisałem drugi temat i przyznam się szczerze, że napisałem kiepsko.
Pierwsza część spoko, choć dwa głupie błędy. Mówi się trudno.
Jutro walczymy z języków.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom