>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Matura 2010

Status
Zamknięty.
konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Właśnie macie jakieś link żeby coś się pouczyć do rozszerzonego angielskiego, chodzi mi głównie o słowotwórstwo z pierwszej części , bo tego za nic nie mogę zrobić, na wstępie mogę odjąć sobie 5pkt, chyba że ktoś pomoże i da mi jakieś rady.
Pisać na PW, jak ktoś to umie robić ????

wer890 300

wer890

Użytkownik
ja dalem na poczatku hiperbole zmienilem na gradacje :/ moim zdaniem slaby fragment dali do tego tematu mgli lepszy a i jeszcze blad popelnilem bo w wypracowaniu napisalem moim zdaniem cos tam ... ;/

erka 1

erka

Użytkownik
Z podstawy czy rozszerzenia mieliscie tyle procent? Pisze anglik podstawe i jest banalny:-D Na probnych mialem 100 i 98 procent:jezora: Polski nie jest zle ale tematy zdecydowanie nie podpasowaly???? Oby matma rozsz byla latwa:-D

wer890 300

wer890

Użytkownik
ja do blogera czyli dziennikarza ktory zamieszcza w internecie swojeg poglady na temat ktory go interesuje ;]

unique- 32

unique-

Użytkownik
panowie , a w tym ostatnim zadaniu na pewno powinno być D ? ja zaznaczyłem C - ostatni akapit mnie do tego zmusił :razz:

unique- 32

unique-

Użytkownik
jak dla mnie te rozwiązania są bez sensu . jeżeli moja odpowiedź trochę się różni to automatycznie mam źle ?! i te wypracowanie ... jasne , że ktoś takie napisał :]

conjure 0

conjure

Użytkownik
jak dla mnie te rozwiązania są bez sensu . jeżeli moja odpowiedź trochę się różni to automatycznie mam źle ?! i te wypracowanie ... jasne , że ktoś takie napisał :]
Wiesz to przykladowe...napewno moga sie troche roznic wazne zeby mialy sens i sie zgadzaly z tym o co proszą w pytaniu.

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
to są odpowiedzi przykładowe;p więc wyczytaj sobie sens tych odpowiedzi i porownaj ze swoimi;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom