Czemuż tak dużo pytań dostałes? Miałes może jakiś cięzki temat?ja dzisiaj mialem polski ustny 19/20 sam w to nie wierze bo pare razy sie zacialem ale chociaz dobrze poszlo mi na pytaniach ktorych dostalem az 7
o dziwo kazdy dostawal tak duzo pytan, kolega mial ponad 10, temat byl dla mnie prosty bo mialem o tolerancji i ksenofobii wiec lepiej mi poszly pytania od prezentacji;pCzemuż tak dużo pytań dostałes? Miałes może jakiś cięzki temat?
Mówiłem wczoraj:-Dszczerze mowiac to ciezko nie było ???? dodatkow trafił mi sie doysc łatwy obrazk, 0 stresu od początku dnia. do tego miła komisja złożona z dwóch kobiet ???? podsumowując - chyba tylko naprawdę jakis wybitny nieuk, który nie potrafi powiedzic prostego zdania po angilesku typu 'how are you" bedzie zdolny do niezaliczenia ustnego anglika
Również pisałem ???? I chyba większość ma identyczne zdanie o tym egzaminie - pierwsze słuchanie - ok, drugie i trzecie gorsze. Czytania łatwe, pisania łatwe. Ogólnie jest dobrze ????Pisał może dzisiaj ktoś z j.niemieckiego ? Ja pisałem, i myślę, że nie była trudna maturka. Troszkę miałem problemy z ostatnim słuchaniem troszkę strzelałem . List i krótka wypowiedz wg. mnie proste.
Ja matury nie zdaję ale koleżanka chodzi do normalnego Liceum Ogólnokształcącego i ma maturę ustną z polskiego o godzinie 18.30 ????a co ta chudzinka tak późno na maturę wyruszyła? :| szkoła zaoczna?
ja mialem ustny na 17-40. wiec ocb?a co ta chudzinka tak późno na maturę wyruszyła? :| szkoła zaoczna?