Ja też 18., planuje na razie spokojnie zaliczyć 13. matme a potem ze spokojną głową usiąść do prezentacji, mam już napisaną tylko nauczyć się i powtórzyć lektury.ja też ???? mam dopiero 18.05 ustnego polaka, to w sumie mam czas... jeszcze sporo poprawek pewnie zrobię. Ty kiedy masz ustnego polaka?
wylosujesz zestaw i tam bedzie wszystko pisac...panowie a to z angielskiego dostajecie te pytania przygotowujecie sie 5 min i pozniej rozmawiacie z nauczycielelem ??? skad wiadomo ze jestes jedna osoba a nauczyciel druga np. kto jest klietem a akto sprzedawca ??
tez tak miałam mieć , ale kurczę :-? zmienili mi na dzisiajw poniedziek ???? 11 ????
Gratuluje! Ciężko było ?ja dzis 17/20 z ustnego anglika, szkoda tylko, ze mi się to do niczego nie przyda
Siadasz przy stoliku, komisja daje ci kartkę do notatek i masz 10 minut na przygotowanie materiału.panowie a to z angielskiego dostajecie te pytania przygotowujecie sie 5 min i pozniej rozmawiacie z nauczycielelem ??? skad wiadomo ze jestes jedna osoba a nauczyciel druga np. kto jest klietem a akto sprzedawca ??
chciałbyś dzisiaj zdawać czy w poniedziałek!!! ???kurde ja chyba nie pojde w poniedzielek oleje to ciol ???? boim sie jak cholera ;()
Ja także dużo słówek nie pamiętam. Nie musisz wszystkich znać, te najważniejsze, np: Po ile jest bilet? Jak tam dojść? Byłam na imprezie i było swietnie no i ponegocjowac z egzaminatorem, że chcesz iśc do supermarketu a on nie...kurcze jak patrze na te rozmowy to duzo slowek nie pamiettam ???? trzeba kurcze jakos zastepywac je masa ;(
:kwasny4565:Raczej 5 min ????