>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
No wiadomo, ja sądzę że te 80-90 % powinienem mieć, jednak piszę ogólnie, że oblanie tego egzaminu nikomu raczej nie grozi.

magiki 42

magiki

Użytkownik
teksty ze słuchania u mnie raczej git, 1 i 2 wydaje mi się na dobrym poziomie a 3 to tak naprawdę chybił trafił :p dwie rzeczy może wyłapałem z kontekstu. Kolejne zadania były też w miarę. A z pisania jestem o dziwo zadowolony. Reasumując patrząc na to krytycznie 60% by mnie usatysfakcjonowało a lepszymi wynikami nie pogardzę :p

(Co do tego co ona rysowała czy jakoś tak to mi raczej się wydaje że chodziło o portrety, ale mogę się mylić; zwierzęta były na tych portretach, a dalej był że te portrety zostały sprzedane za 250 funtów to tak to wziąłem )

magiki 42

magiki

Użytkownik
a cholera wie!, ogólnie wszystko mi pasowało a że dużo było wspominano o portretach to wrzuciłem portrety ????

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Z Listów na końcu tak o... liczę na MAX 10 pkt z obydwóch razem...

Co do Testu...hmm...ze sluchu nie wiem...strzelałem pare kwestii...

a co do tekstu....sie okaze....

z Anglika prymusem nie ejstem, ale stawiam sobie za cel te 50%.....

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Spokojnie, oni tak pobieżnie oceniają te formy pisemne, że dostaniesz więcej pkt:-D
Ja na próbnej chyba napisałem najgorszy list jaki napisałem w liceum, błędów trochę i 15/15:jezora:

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kto pisał rozszerzenie ???? ? Obawiałem się listeningu, ale okazało się, że nie było źle ???? gramatyka jak zwykle średniawa, ale tez jako tako ogarnąłem ???? myśle, że będzie over 70% :p

magiki 42

magiki

Użytkownik
Ruski to dla zdrajców Polski aby kolaborować z komunistycznym wrogiem ????
kolaborantów w naszym kraju mamy od groma to taki pasiak nie robi różnicy, poza tym musiałby być ukierunkowany dyplomatycznie :jezora: a tego po średniaku nie osiągnie.

S 0

spike90

Użytkownik
Kto pisał rozszerzenie ???? ? Obawiałem się listeningu, ale okazało się, że nie było źle ???? gramatyka jak zwykle średniawa, ale tez jako tako ogarnąłem ???? myśle, że będzie over 70% :p
No esej był łatwy jeżeli chodzi o &quot;łatwość wymyśłenia argumentów&quot;.
Pierwsze słuchanie to banał, drugie zresztą właściwie też.
Trzecie słuchanie dla mnie troche za szybko, a może już nie mogłem się skoncentrować.
Potem to już różnie bywa.

Bardzo zawiły ten tekst o małżeństwie z samochodu...

W moim przypadku na Over 70%^ wystawiam kurs 1.2 ;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom