dla mnie poniżej 80 % byłoby jak obalnie ????No wiadomo, ja sądzę że te 80-90 % powinienem mieć, jednak piszę ogólnie, że oblanie tego egzaminu nikomu raczej nie grozi.
a komu, po co, ruski potrzebny?:jezora:nie miał dziś nikt ustnej z ruska oprócz mnie? ????
jak to po co? na granice i przemyt ????a komu, po co, ruski potrzebny?:jezora:
A co Pasłęk jest gdzieś w okolicach Medyki ;> ?jak to po co? na granice i przemyt ????
heh, to już widzę że ukierunkowujesz się przyszłościowo ????jak to po co? na granice i przemyt ????
po maturze mam zamiar iśc na agenta celnego/straz graniczna, więc ruski sie przyda ????A co Pasłęk jest gdzieś w okolicach Medyki ;> ?
kolaborantów w naszym kraju mamy od groma to taki pasiak nie robi różnicy, poza tym musiałby być ukierunkowany dyplomatycznie :jezora: a tego po średniaku nie osiągnie.Ruski to dla zdrajców Polski aby kolaborować z komunistycznym wrogiem ????
No esej był łatwy jeżeli chodzi o "łatwość wymyśłenia argumentów".Kto pisał rozszerzenie ???? ? Obawiałem się listeningu, ale okazało się, że nie było źle ???? gramatyka jak zwykle średniawa, ale tez jako tako ogarnąłem ???? myśle, że będzie over 70%