>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
unique- 32

unique-

Użytkownik
powiem wam ze nie sugerujcie tym przykladowym wypracowaniem co bedzie podane w internecie jak powinno wygladac i ile za co w nim punktow, jak ja je rok temu zobaczylem to myslalem ze nie zdam bo nic nie trafilem prkatycznie w ten opublikowany klucz, bo z cke prawdziwego klucza nie dostaniecie tylko nauczyciele beda wymyslac a na wynikach sie okazalo ze mialem ponad 60%
Lalo to odpowiedź na Twojego posta. Zresztą z tego co widzę to przez cały dzień debatujecie nad poprawnymi odpowiedziami więc jeszcze raz powiem, że PRZYKŁADOWYM wypracowaniem nie ma co się sugerować.

Pozdrawiam i życzę powodzenia na kolejnych egzaminach ????

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
dopiero teraz przeczytałem sobie te fragmenty pomocne wam do napisania pracy i dochodze do wniosku że jeśli ktoś bedzie miał poniżej 40% to jest totalnym kretynem.Matura z roku na rok spada na psy i to już nie jest śmieszne bo testy są na poziomie gimnazjalnym..

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
I jak panowie angielski? :-D
Dla mnie matura podobna do próbnej. Ogólnie myślę, że całkiem całkiem będzie:spokodfhgfh:

radek03 90

radek03

Forum VIP
Dla mnie też ok i problemów być nie powinno, a pisanie tekstów to jak zwykle banał. Heh, siedziałem przy otwartym oknie i przy słuchaniu nagle na ulicy zaczęły się wiercenia, ???? .

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
jak dla mnie dzień dzisiejszy porażka.
kłopot ze słuchaniem, czytaniem.
wydaję mi się, że matura znacznie trudniejsza niż próbna.
pisałem podstawe.

jako47 130

jako47

Użytkownik
pisanie moze latwe i bylo ale te testy to niektore zagmatwane z jednym chyba siedzialem 15 min co niby lubi rysowac a w tekscie nie ma jednoznacznej odpowiedzi ;(

radek03 90

radek03

Forum VIP
No w tekście, o ile dobrze pamiętam było, że lubi portretować słonie, psy itp. W odpowiedziach były zwierzęta i portrety ale bardziej pasowało zwierzęta i to dałem.

A tak ogólnie była łatwa, ale czego mogliśmy się spodziewać, wiadomo że z egzaminów maturalnych najłatwiejszy jest podstawowy angol.

C 0

chudzinka

Użytkownik
u mnie ze słuchaniem był mały kłopot: wiadomo, sprzęt jakieś licho a , jak siedzisz w ostatniej ławce to też mały problem.
Tekst był pokręcony, najbardziej w zadaniu 6.siedziałam nad nim dłuuuugo....
nie wiecie może gdzie będą &quot;nie oficjalne&quot; wyniki?

roy. 187

roy.

Forum VIP
sporo podchwytliwych rzeczy bylo. Angol nie byl trudny ale na pewno do najlatwiejszych tez nie nalezal, a probna byla o wiele prostsza. Tak czy inaczej mniej niz 80% bede traktowal jako porazke =S

radek03 90

radek03

Forum VIP
Wystarczy mieć tylko 15 pkt aby zdać, więc niech nikt się nie martwi, wystarczy mieć dobrze dwa teskty i już zdałeś a przecież nie wierze, że ktoś będzie mieć zero pkt z testów. Nie ma się co martwić na pewno każdy zdał.

matex 0

matex

Użytkownik
wydaję mi się, że było trochę trudniej niz na próbnej, dla mnie najgorsze było zadanie z tą katedrą chyba :p

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
radek ale nie dla wszystkich szczytem ambicji jest 3x procent...
jak dla mnie każdy wynik poniżej 80 procent to ogromna porażka, a nagranie o katedrze i czytanka z watsonem czy jak się on tam nazywał zabrały mi właśnie chyba te punkty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom