najelpiej Weselicho ???? bo to dobrze paamietam i do tego bylismy na Weselu w operze heh
a reszta hmm moze jeszcze Nie-boska komedia i ewentualnie Przedwiosnie i Ludzie bezdomni
oby nic innego sie nie trafilo ;]
HAHAHAHAHAHAHA ja bym z checia napisał ten temat szczególnie odniósł bym sie do gwiazdeczek, i ich roli w tych utworach macie jakies dobre str internetowe ze strzeszczeniami? tak zeby suie zorjentowac co i jak było
HAHAHAHAHAHAHA ja bym z checia napisał ten temat szczególnie odniósł bym sie do gwiazdeczek, i ich roli w tych utworach macie jakies dobre str internetowe ze strzeszczeniami? tak zeby suie zorjentowac co i jak było
W żadnym stopniu się za to nie zabrałem ! Prezentację mam napisaną jako taką gdzie jeszcze dużo musze poprawić, ale tym to sie zajme po maturach pisemnych, narazie nei ma sobie co zawracać tym głowy ????
Ja ogarnąłem całą poezję i raczej w tym upatruję swojej szansy, a jak nie to drugi temat, ale wolałbym coś z literatury polskiej.. Byle XX wiek - Borowski, Krall mile widziani
A już najlepiej porównywać prozę z liryką, bo tam za wszystko lecą punkty xD
Ja i tak wezmę pewnie temat I, bo z lekturami to u mnie ciężko po tych 3 latach :jezora:
Na próbnej wziąłem wiersze i 70%, więc wynik satysfakcjonujący ????