Wróciłem i zaraz mała popijawka jak dla mnie poszło megaaa dobrze ogólnie listing słabo ale sciagnełem cały i mam wszystko dobrze prócz jednego reszta ok ogólnie grupy były ale osoby przed i za mna miały taki sam ukłąd pytanwiec miałem luksus
Nie chcę Cię oczerniać na forum ale nie mam słów......
Nie zapominaj że pieniądze szczęścia nie dają ale życie ułatwiają, pieniądze się kiedyś kończą a przyjaciele zostają. Wiele razy Ci pomagałem z matmy angola, polskiego i jeszcze coś tam było. Nie chcę obiecanych Twoich złotych gór bo nie wierzę w to......
ale po napisaniu Angola mogłeś chociaż powiedzieć DZIĘKUJĘ nic więcej. ???? ????
Nie proś mnie nigdy więcej o pomoc z czegokolwiek bo nie zasługujesz na to. Piszesz i odzywasz się tylko i wyłącznie wtedy gdy masz problem.........
Wczoraj odezwałeś się do mnie o zwroty w listach ....... i jak zawiedli inni to taki ktoś jak ja to ostatnia deska ratunku :?:
Dałem Ci to czego chciałeś choć wiedziałem że kolejne obietnice złożysz i ich nie dotrzymasz
no nic bywa life is brutal
Życzę szczęścia w dalszej edukacji (ban na gg)
Do Jogurta
/skany stron z rozwiązaniami, lub zdjecia DOŚĆ :!: miarka się przebrała kolejnych pustych obietnic jaki to bonusik mi da nie chcę :!: mam swoja godność. A słowa się DOTRZYMUJE