hugo_bosss
Użytkownik
nie ma, tylko poprawka w sierpniu:-Dpanowie sa jescze w tym roku amnestie ?
bo jak rok temu zdawalem to byly
nie ma, tylko poprawka w sierpniu:-Dpanowie sa jescze w tym roku amnestie ?
bo jak rok temu zdawalem to byly
a jak np. ktos nie zda ustnego polaka i pisemnego polaka to nie moze podejsc do tej poprawki?tak poprawka może być tylko z jednego przedmiotu
zwaz uwage kiedy jest egz poprawkowy a kiedy koniec rekrutacji na studiamowie tak dla przykladu jasiek
:-D
bo w tamtym roku takich rzeczy nie bylo , i zastanawia mnie to jesli ktos nie zada 1 z pisemnych egzaminow i jednego z ustnych to bedzie mogl przystapic dopoprawki
i jescze jedno czy jesli zdacie ten egazamin poprawkowy macie szanse na jakies studia dzienne
bo mi sie wydaje ze nie , ale moge sie mylic
wklepywanie na pamięć? wczuj się w rolę przemawiającego, mów na głos.. innych sposobów nie znam, moze sprobuj jeszcze popracowac z planem prezentacji?macie jakis dobre sposoby na szybka nauke pracy na ustny polski... :?:
i tak Cie nikt nie bedzie sluchal ;p u mnie to jeszcze komisja sobie gadala do siebie wiec totalna olewka ;p tiger tiger tiger i na blaszke umiesz;pmacie jakis dobre sposoby na szybka nauke pracy na ustny polski... :?:
Napisalem ze jestem w szpitalu, kase zostawilem w kuchni, sklep otwieraja od 9, i napisalem ze ta kolezanka ma isc do sklepu.jak przekazales informacje to masz 4 pkt