Mylisz pojęcia, albo nie myślisz logicznie albo wsuwasz papkę mainstreamową aż równo - nie wiem co gorsze.
Media nic nie mówią o tym, że "niemieccy" koledzy przyjechali wspierać nas w świętowaniu. (Zobacz youtube, ja po wpisaniu marsz niepodległości, w 10-20 wyniku znalazłem niemiecki link do video niemieckich neonazistów, którzy organizowali wycieczkę do Polski 11.11.11) A potem Tusk Vision Network pięknie pokaże, jacy to Polacy są nie trendy, rozróby robią i nietolerancyjni.
Czy nie powinno Ci dać do myślenia, że zniszczyli wozy TVN, Polsatu i innych "polskich" stacji?
Czemu nie ruszyli TVP/TVP3? Przecież to chuligani, niszczą wszystko co popadnie.
Posłuchaj Korwina w superstacji - powiedział, że tam gdzie nie było Policji było spokojnie, a gdzie była Policja było nie halo.
Po 2 nie powinno być 2 marszów.
Sorki, jestem narodowcem, patriotą ale nie dam siebie określić faszystą, chuliganem.
Dla mnie jest jasne kto jest kto i co jest co, a ludzie dali do zrozumienia, że nie chcą więcej być karmieni ścierwem i kłamstwami z kilku stacji i ot tyle.
Idea marszu szczytna, ale oczywiście zrobiło się nie halo po akcjach faszystów.
Filmik --> watch?v=RFZTW__eJx8&feature=related