P
102,3K
przyszedl Tobie email? Mozesz kontynuowac gre? Ktokolwiek z adresem pl moze kontynuowac gre w marathonbet?Kobitka na czacie teraz odp.mi na pyt.czy zamykają konta graczom z Polski.Jesli na Twój adres e-mail nie przyszło żadne info możesz kontynuować dalej grę na Maratonie
Nie wiem jak jest z innymi graczami,ale u mnie jest ok i nadal gram bez problemówprzyszedl Tobie email? Mozesz kontynuowac gre? Ktokolwiek z adresem pl moze kontynuowac gre w marathonbet?
Jakiś czas temu Marathon przestał już świadczyć usługi PolakomJaki jest aktualny mirrorlink do Marathonbet?
przekierowuje na marathonbet.com już jakiś czas to trwa. Jak na kompie wklepiesz ten adres to to samo się dzieje. Osobiście używam dnsset na telefonie i zmienia mi dns na googlowskie, ale jeśli nie chcesz to https://mobile.betmarathon.com/sport/live/popular chodzi bez zmiany dns (sprawdziłem przed chwilą na telefonie).Co jest ze nie nie otwiera się strona.Do tej pory wszystko było ok,ale teraz są problemy.Chodzi o .www.mabo138.com.To ich mobilna strona