Założyłem tam konto w połowie 2019r. do tej pory nie odnotowałem żadnych limitów. Fakt, że w skali firmy wygrałem niewiele, bo kilka tysięcy PLN, ale dostępne maksymalne stawki na zakład są tak samo wysokie od kiedy założyłem konto. Wypłata na kartę MEGAszybka! Z około 15 wypłat tylko dwie przyszły wolniej niż od razu. Deklarowany termin wypłaty na kartę wg. Marathonbet to 3-5 dni roboczych. Jedną z "wolniejszych" wypłat miałem po 2 dniach roboczych, drugą kolejnego dnia roboczego. Pozostałe 13 przychodziły na kartę od razu - szybciej niż mail z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia wypłaty. Nie miało znaczenia czy był to dzień roboczy, czy świąteczny, oraz jaka to była godzina. Co do weryfikacji - gram tyle i nikt nigdy nie prosił o żadną weryfikację, jak widać da się wypłacać bez weryfikacji.
Był jeden zgrzyt - w momencie stawiania zakładu
live na ilosc bramek do przerwy padła bramka i system sam zmienił linię (w trakcie mielenia). Po około tygodniu od zgłoszenia sprawy do supportu ponowiłem kontakt, i otrzymałem freebet na kwotę delikatnie wyższą niż kwota zakładu, jednak do wykorzystania tylko w zakładzie singlowym, do tego z freebetu wypłacają tylko kwotę netto.
Ogólnie biorąc pod uwagę ofertę i to "jak mi się tam gra" 8/10. Na + na pewno bardzo
wysokie kursy, oraz możliwość gry na azjatyckie gole danej drużyny.