W jakiej walucie masz to konto ? Jak w PLN to tylko bank obecnie, w EUR masz też eco payz dostępny.Witam, mam troche pieniedzy na tym bukmacherze, i teraz chcialem zapytac, jak moge je wyplacic? W dostepnych opcjach mam tylko bank transfer, wczesniej byl chyba tez netlleter tak? Czy przelew bank transfer bedzie tu jakims problemem? I jeszcze chcialem powiedziec ze konto oczywiscie bylo zakladane tam przed zmiana ustawy hazardowej.Zawsze rowniez wplacalem tam pieniadze tylko przez skrilla.Dzieki za jakiekolwiek odpowiedzi
Zagadaj z supportem, bo powinno być normalnie dostępne.No mam w Euro, ale tego Ecopayz w dostepnych opcjach niestety nie ma
jak uda Ci się wypłacić na karte visa to daj znaćWitam mam takie pytanie wpłacałem do tego buka pieniądze karta płatnicza visa czy w ten sam sposób mogę wypłacić pieniądze?czy nasz kochany rzad nie będzie mi blokował konta albo coś w tym rodzaju ??
Tzn? Tak mocno limitują zwycięzców?Buk bez wad, ale tylko dla ludzi, ktorym wystarczy max stawka 5 euro.
gościu dostałeś limit 1 euro to dokładaj na to co chcesz zagrać po 50 razy po to 1 euro i nie płacz. poczekaj tylko między zakładem jakieś 2 minuty, troche czasu ci sie zejdzie, ale jak jesteś poważnym graczem to tak sie robiWitam, dostałem limit na marathonbet 1 euro wlasciwie nie wiem dlaczego bo za duzo nie ugralem, duzymi stawkami nie gralem, surebety tez nie wchodza w gre a mimo to dostalem wlasciwie bana. Teraz tak czy ktos moze podpowiedziec mi w dwoch kwestiach a mianowicie :
1. Mam pewne podejrzenia bo gralem niepelnymi stawkami czyli nie 10 euro tylko 9,72 to moglo zaniepokoic buka ze gram jakies surebety. Drugie podejrzenie ze gralem zaklady zwiazane z pewnymi pomylkami buka lub zawyzonymi kursami. To sa moje domysly mial ktos podobna sprawe lub problem prosze o kontakt.
2. Chcialbym w zwiazku z tym otworzyc drugie konto na marathon i czy ktos moglby mnie troche poprowadzic i podpowiedziec bo mam kilka pytan to rowniez prosze o kontakt byc moze moje spostrzezenia tez sie komus przydadza.
Z gory dziekuje i no coz pomagajmy sobie w tych trudnych czasach ???? !!