Jak dla mnie to moze zmalec kurs...Co z tego, ze nie zagra Tevez jak zagra taki Silva, ktory po wejsciu w meczu z Blackoopl zagral lagodnie mowiac swietnie...Sam Silva jest drozszy niz caly Lech razem wziety. Wiem, ze pieniadze nie graja i zaden to argument, ale mowiac szczerze nawet 2gi sklad Manchesteru City jest lepszy od Lecha...Nawet jesli wybiegnie paru rezerwowych to dla nich jest idealna szansa na pokazanie sie trenerowi. Kiedy chlopaki maja sie pokazac ?? Dostaja szanse - musza ja wykorzystac...To jest dla nich szansa. Ale tak jak mowie szczerze watpie w wypuszczenie mocnej rezerwy w tym meczu, bo Mancini glupkiem nie jest i wie, ze Lech zremisowal 3-3 z Juve więc Rudnevs pewnie dostanie takie plastra, ze pilki nie dotknie. Poza tym sytuacja wyglada calkiem inaczej dla City z powodu remisu u siebie z Juve. Gdyby wygrali ten mecz z Juve to remis z Lechem by ich nie zabolal, ale w tym wypadku muszą wygrać. Wiem, ze nie lubicie słowa muszą, ale inaczej sie tego okreslic nie da, bo ewentualny remis - o porazce nie pisze nawet - komplikuje ich sytuacje. Poza tym zwyciestwo z Lechem buduje tez morale przed waznym meczem z Arsenalem.