Zastanawiam się ile jeszcze postów o tym napiszesz. Prawie w każdym się powtarzasz i nic nowego do dyskusji nie wnosisz.Lech tylko olbrzymiemu szczęściu zawdzięcza że nie stracił po 3 ,4 bramki w tych potyczkach , bo sytuacji było baaardzo dużo
Oczywiście Twoja ocena jest jednostronna i nieobiektywna, bo jeśli dokładnie oglądałeś mecz z Zagłębiem to po pierwszej połowie to LECH powinien spokojnie prowadzić minimum [3-0] - dla przypomnienia w pierwszej połowie /Rudnevs, Stilic, Peszko/ - w drugiej połowie /Kikut i Kriwiec/ = 5 czyli lepiej od Zagłębia podobnie było we wcześniejszych meczach /Legia pierwsza połowa/ itp.
Co do kondycji to dziwnym trafem z Salzburgiem jakoś tej niemocy nie widziałem, ale i tak moje pisanie nie ma sensu, bo nie jestem w stanie Cię przekonać swoimi argumentami.
Sam przed sezonem pisałem na forum o kiepskich transferach w LECHU, o złym przygotowaniu kondycyjnym, o taktyce itp. - czyli potrafię spojrzeć krytycznie na mój zespół i nie jestem zadowolony z tego co "gwiazdeczki" grają.
Obecnie media piszą o ultimatum dla Zielińskiego, ale czy to wpłynie mobilizująco na zespół ? /wątpię/ - dla piłkarzy mobilizacją będzie "skauting" na boisku MC i $.