Widać to Twoim niku co jest powodem "Twojej miłości " do Lecha. Przez Ciebie przemawia nienawiść do i na siłę każdemu starasz się udowodnić że Lech jest słaby. Odstaw to na bok i nie musisz wszystkich brudów wyciągać. Nawet jak Lech grałby całkiem dobrze to Ty byś swoje dalej że to że tamto. Tak sobie poszukałem trochę Twoich wypowiedzi i co się okazuje :
Dzisiaj przyjaciele Legii z Turynu powinni z łatwością wygrać z Lechem.
Widziałem kilka meczów Lecha i śmiało można powiedzieć że są beznadziejni.
handi -1,5 na zgodowiczów po ok 2,0 to dobra inwestycja i smakowity kąsek.
nawet dublerzy Juve przerastają o kilka klas graczy poznańskiego Lecha.
widzę dziś sromotną porażkę Lecha
Lech przed meczami z Juve był beznadziejny a jednak osiągnęli dobry wynik.
@ darius010
zdaję sobie sprawę że granie po 1,25 czy 1,3 to nienajlepsze wyjście , chyba zagram tu handi -1.5 na MC
czy nie strzeli więcej niż dwie , wydaje mi się że strzeli...Zagłębie mogło 4 strzelić w 2ej połowie , wcześniej Bełchatów mógł 5 bramek u siebie. Licze na przynajmniej jedną bramkę dla city w 1 połowie , w 2ej to będzie prawdziwe dzieło zniszczenia , Lech wygląda kiepsko bardzo kiepsko fizycznie
Anglicy dadzą srogiej lekcji futbolu tej poznańskiej lokomotywie...która ostatnio mocno wychamowała i bardziej przypomina wolno sunącą drezynę aniżeli lokomotywę
Praktycznie identyczne podejście do meczu jak z Juve. Tylko przed meczem z RB byłeś nieco optymistycznie nastawiony ale tylko nie co bo musiało być jakieś ale.
@ typer36
poraz kolejny pisałem Ci że w bukmacherce nie należy ulegać emocjom , najwyższy czas chyba chyba pomyśleć nad zmianą nicku , ten przedrostek przed 36 jest mocno nieadkekwatny...
Sam komuś dajesz rady a się do nich nie stosujesz. Nie mam zamiaru się kłócić ani nic z tych głupot ale denerwują mnie trochę takie posty. Ktoś nienawidzi jakiegoś klubu i żeby jak nie grał to zawsze znajdzie jakieś ale. Też nie lubię kilku klubów , kiedyś nawet na siłę szukałem przeciw nim byle jakich syfów aby coś im wytknąć. Dałem sobie z tym spokój bo nie było sensu. Wiem , że masz argumenty. Całkiem mocne bo Lech gra słabo , jest słaby kondycyjnie itp. Ale Ten argument się ciągnie już od sierpnia i Lech jakoś zdołał awansować do
LE i całkiem nie źle sobie radzi. Może większa wagę Lechici przywiązują do gry w Europie ? nikt tego nie wie. MP zdobyli po długiej przerwie więc może liga jest trochę mniej ważna na tym etapie ( podkreślam na tym etapie) i chcą coś więcej ugrać w Europie bo jak by nie było gra tam jest o wiele bardziej opłacalna. Ja wcale nie twierdzę , że Lech wygra ten mecz czy coś w tym stylu tylko próbuje pohamować niektórych przed takim zapalonym stawianiem na handicapy na i 200 goli dla City bo po niektórych postach między innymi Twoimi tak można wywnioskować.
ponawiam apel > grać : Legia Mistrz
w klubie szykowane są dwa hity transferowe , Walter jest zafascynowany otoczką wokół klubu , zainteresowaniem Legią , sprzedażą karnetów , ilością wyrabianych kart kibica - już około 70 000 , docelowo klub liczy że 100 000 szybko pęknie.
cała ta pozytywna aura spowodowała że Walter jest skory sięgnąć głebiej do kieszeni...
Jóźwiak pracuje nad dwoma hitami transferowymi - napastnik i środkowy obrońca.
jeżeli to będą prawdziwe transferowe bomby jak są awizowane to innej możliwości nie widzę jak wygranie przez Legię tej marnej ligi.
Manu Vrdoljak Cabral o tych zawodnikach niebawem usłyszycie...
kto nie pograł niech się pospieszy :
3,25 w Unibecie na obecną chwilę to największy kurs , było wcześniej 3,35 w Tobet , ogółem powyżej 2,5 warto grać
bądźmy poważni - kto ma Legii zagrozić ?
Wisła ?
Lech ?
Manu Vrdoljak Cabral do tego dwa hity transferowe , coś czuję że będzie bardzo mocna paka...
obejrzyjcie skróty z meczów sparingowych Legii , widać że jest maniana w grze...
Styknie chyba. A i żeby nie było. Nie jestem żadnym napaleńcem z Poznania. Nie jestem również napaleńcem innego klubu bo np jak lubię Cracovie to nienawidzę Wisły (przykład aby). NIE ! Kiedyś może byłem zapalonym kibicem jakiegoś klubu ale czasy się zmieniły i od teraz oglądając mecz z naszej ligi nie zasiadam z szalikiem czy coś w tym stylu przed monitor czy
TV. Oczekuje dobrego meczu z obu stron , bramek itp. To tak z uprzedzenia , żebyś czasem nie wyskoczył , że jestem sezonowcem Lecha czy coś.
ELO
edit: a i jeszcze odpowiem na te Twoje zarzuty. Pisząc , że City powinni bardziej leżeć Lechowi nie pisze , że to będzie łatwy mecz dla Lecha. Tylko teoretycznie łatwiejszy niż z Juve na wyjeździe. Każdy wie jaki jest angielski futbol. I sam sobie odpowiedz na pytanie czy Polsce i Polskim zespołom lepiej gra i grało się z wirtuozami techniki i taktyki z Marsa czy zespołom sunącym na bramkę tak trochę na siłę. Gra z kontry jest i była kluczem do największych sensacji i nic z tego nie zmieni.