No ciekawe jak byś wypłacił czy na koncie by było też zaznaczone na - czy może by ci wystawili fakturę... Dlatego nigdy nie przepadałem za graniem betów statystycznych bo ciągle coś jest nie tak... Miałem kiedyś sytuację taką z kartkami gdzie z kolei w UEFA było na moją korzyść, a buk nie chciał tego uznać... Tu ciągle dzieją się cuda w tych betach statystycznych... Tragedia...ale jaja, najlepsze jest to, że mi rozliczyli kupon na plus (przyszło powiadomienie) i od razu zagrałem inny zakład, patrzę dziś rano a na koncie -520 zł hahah śmiech na sali po prostu. Jestem w 100% przekonany, że celnych strzałów było 7 bo oglądałem dokładnie od pierwszej do ostatniej minuty.
W pierwszej połowie było 5 celnych a w drugiej 2
oglądam właśnie replay drugiej połowy, bo według oficjalnego raportu w drugiej połowie był 1, a nie 2 celne strzały, nie wiem jakiegoś maila do tych dałnów można napisać, ale nie wiem czy to coś da i czy nie będą mieli nas w dupieale jaja, najlepsze jest to, że mi rozliczyli kupon na plus (przyszło powiadomienie) i od razu zagrałem inny zakład, patrzę dziś rano a na koncie -520 zł hahah śmiech na sali po prostu. Jestem w 100% przekonany, że celnych strzałów było 7 bo oglądałem dokładnie od pierwszej do ostatniej minuty.
W pierwszej połowie było 5 celnych a w drugiej 2
No, ale o co chcesz grać ? Masz postawiony bet, jak wejdzie to ci skasują, jak nie będziesz miał minus na koncie i mogą cię dać do windykacji... Oficjalny raport UEFA to świętość, nigdzie tego nie podważysz... ????Panowie jest o co grać? zrobili mi debet na koncie na ponad 5 stówek, pierwszy raz się z czymś takim spotkałem.
Dobrze pamiętam, że chodziło o rewanż Borussia-Malaga w sezonie 12/13 i kartkę po końcowym gwizdku? Jak się sprawa skończyła?Miałem kiedyś sytuację taką z kartkami gdzie z kolei w UEFA było na moją korzyść, a buk nie chciał tego uznać... Tu ciągle dzieją się cuda w tych betach statystycznych... Tragedia...
Olewka, nawet nie odpisali na skargę...Dobrze pamiętam, że chodziło o rewanż Borussia-Malaga w sezonie 12/13 i kartkę po końcowym gwizdku? Jak się sprawa skończyła?
Jak znajdziecie maila do odpowiedniego działu to ja chętnie do nich napisze po angielskujakis mail do fify ktos zna do dzialu statystyk? bez jaj, te 6 nie moze zostac bo poprostu ich nie bylo, jawne walenie w ciula, trzeba pisac w pare osob i dzialac
Oczywiscie takie screenyWysłałem request do UEFA. Zobaczymy co mi odpisza. Zalczylem takie screeny.
Totomix ma rozliczone żk więcej jak 2.5 i w sumie tak powinni wszyscy rozliczyć,Nacho dostał 1 a potem 2 żk i w konsenkwencji czerwoną,inaczej by było gdyby od razu dostał czerwień.Wczoraj pogralem over 2.5 zoltej kartki zawodnikow Realu na live w meczu z Ajaxem. Bet mam rozliczony na minus. Gralem w Betrally. Kartke zolta dostal Carvajal oraz dwie zolte i w konsekwencji czerwona Nacho. W regulaminie jest tylko i wylacznie mowa o kartkach tak jak kiedys mieli w ofercie czyli po prostu over/under kartek bez rozdzielania na zolte. Ostatnio zmienili soft strony a regulamin zostal ten sam po staremu. Teraz w ofercie maja tylko bety na over/under zoltych kartek. Wiadomo jak jest bet bez rozdzielania na zolte to zawodnik z dwoma zoltkami i czerwem liczony jest jako 3 punkty bez liczenia tej drugiej zoltej. Tutaj jest bet na same zolte wiec teoretycznie w meczu bylo 3 zolte. Wiem, ze w 1xbet w becie na over zoltych kartek zawodnik moze dostac tylko jedna zolta. Kazda kolejna zolta i czerwona nie jest brana pod uwage. Ciekawe jak jest w tym przypadku. Orientuje sie ktos moze? Support od wczoraj nie odpowiada :]