Chłop napisał elaborat o Słowenii a ci nawet seta nie ugrali. Idę o gruby zakład że moje rzuty monetą dadzą lepszy wynik od analiz tego dziadka
Mam nadzieję, ze nie mówisz o mnie bo gosciu chyba coś Ci się pomyliło i moje typy na Słowenie siadły bez mrugnięcia okiem i wygrali oni pierwszy mecz 3:1 z Serbami, a pisząc to co napisałeś kieruj się w
strone zibiego (okej już wiem dziadek- zibi będę pamętał, zostawił sobie akurat ten post który mu się podoba i ma jakieś wąty do mnie, wszystkie inne do niego usunął haha beka) i mam nadziej, że własnie w jego strone się kierowałeś bo to on podał typy na Słowenie z silną reprezentacją Bułgarii o czym wspominałem, która zaliczyła niespodziewany fallstart w meczu z Chinami ale zawodnik Lube z pierwszego składu i zawodnik który poprowadził Ziraat do mistrza Turcji czyli Atanasov to kompletna brednia, żeby obstawiać przeciwko nim po 1.30 i to na Słowenie która jednak wygrała, ale 3:1 z Serbią która przyjechała tu śmiechowym składem o czym wspominałem wielokrotnie potwierdzam to co napisałeś, typy zibiego to jak rzut moneta o czym pisałem nie raz i mam nadzieję, że ci się coś nie pomyliło bo naprawdę wygląda to na
hejt park w roli głównj jeśli chodzi o to kto jak typuje i z jaką skutecznościa, zresztą podliczmy oboje swoje skuteczności z ligi narodów kobiet i mężczyzn i nie miejmy watpliwości bo ja za swoje typy nawet z ligi narodów mężczyzn się nie wstydze bo były po prostu całkiem dobre i wcale nie tak złe jak zapowiadał początek. Pozdro
Także ZIbi najpierw obstawia przeciwko Słoweni, kiedy mówie że kadra Serbii którą podał nie będzie grała bo na próżno tam szukać Atana i Ivovica a potem gra na Słowenie z całkiem mocnym składem Bułgarii o czym też wspomnialem i tylko dzieło przypadku sprawiło, że przegrali pierwszy mecz z Chinami 2:3 bo mają kadre naprawdę młodych i zdolnych zawodników w poważnych europejskich klubach a nie jakiś szrot z reprezentacji Serbii która nic nie będzie znaczyła w pierwszej kolejce a może coś jeśli wróci Atan bo wraca on również po sezonie do ligi Włoskiej i jest to powrót planowany i bardzo dobry bo tam jego miejsce, bo dalej to klasowy zawodnik który potrafi seryjnie zdobywać punkty zarówno atakiem jak i serwisem i każdy zespół świata nie mógłby się wstydzić za jego poczynania a Trentino jak na gwałt poszukiwało włanie atakującego bo przez jego braki mogliby mieć porblemy w najbliższej
LM bo stary już Kaziyski i zasłużony zawodnik wiecznie nie będzie grał na poziomie na jaki powinna liczyć drużyna z Trentino czyli druzyna na bardzo wysokim poziomie
W dodatku na dzisiejsze mecze:
Holandia - Kuba @ Kuba -1.5 seta (2.23) fortuna
Myślę, że skład Kubańczykow wymaga lekkiego zgrania po przyjechaniu z poważnych klubów w jakich grali w tym sezonie Lopez z Sady Cryzeiro, Meregarejo z Milano i Yand z Lube i mam nadzieję, że wszystkich tych zawodników w dzisiejszym meczu zobacze, dochodzi jeszcze Herrera z Perugii i skład naprawdę ciekawy i kąśliwi. Buki chyba opierają swoje kursy po tym co
Holandia prezentowała z
USA...ale co tam prezentowała? szybko
USA rozbiło ich w pierwszym secie gdzie mieli już 20:12 i od tego momentu lekko spuścili z tonu i uznali, że lepsze pewne 3 punkty i pewne 3:0 niż jakieś rozbijanie na handi punktowe tak czy siak Kuba dużo lepszym zespołem
Polska - Iran @ Polska -11.5 (1.77) Fortuna
No błagam to co pisze Zibi to już naprawdę nie chce mi się tego nawet komentować, Japońce zrobiły takie handi w dwóch setach a
Polska miałaby nie zrobić? nasze pierwsze sety to rozgrzewka i wejście dopiero na poziom jaki powinniśmy prezentować w kolejnych partiach czyli 19:10 już w trzecim secie, które straciliśmy ale i tak przez ponad pół seta pokazaliśmy kawał dobrego volleya ostateznie tego seta wygrywając, potem w czwarym secie miazga do 15stu i nie wierze, żeby Iran który dostał niemiłosierne bęcki od Japonii zasłużył sobie tutaj na gre w ich strone czegokolwiek, nawet tabliczki czekolady bym na nich nie postawił.
USA - Włochy @ USA -1.5 seta (1.41) Fortuna
Widzę, że trner Wlochów nie martwi się o kwalifikacje olimpijską a trener
USA jak najbardziej dlatego zdecydowanie polecam tutaj gre na
USA i nie mam żadnych wyrzutów po słabszym może wynikowo jeśli spojrzy się na punkty meczu z Holandią, ale
USA przyleciało tutaj zestawieniem wybitnie mocnym a Włosi niestety tym zestawieniem jakie prezentpwał trener w pierwszym meczu cxzyli jakieś gry libero na przyjęciu niestety nie zda egzaminu z tak mocnym zespołem, także spokojnie jest to do gry.
Brazylia - Argentyna @ Brazylia -1.5 seta (1.64) Fortuna
Widać, ż eobie druzyny w miare na 100% traktują tą lige narodów,
Brazylia przejechała się po Niemcach a
Argentyna wygrała z tym eksperymentalnym składem Włochów. Brazylijczycy mogą liczyć na Lucarelliego, bruno , tego atakującego aboubacara i Flavio z Perugii na środku siatki, więc jest to zdecydowany faworyt meczu z drużyna gdzie oprócz sypacza czyli De Cecco brakuje dwoch kluczowych zawodników czyli Sole i Conte i gryzie szczególnie brak tego drugiego bo ten Polonsky...dla mnie to śmiech na sali naprawde ten zawodnik i myślę, ż ez pierwszą lepszą druzyną dostaną to na co zasługują czyli prawdopodobnie maks seta