Sportowefakty.pl tam będzie chybaPanowie, gdzie będę mógł śledzić losowanie w relacji tekstowej?
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/liga-mistrzow-losowanie-par-cwiercfinalowych-relacja-na-zywo/67m3g5Panowie, gdzie będę mógł śledzić losowanie w relacji tekstowej?
Przecież atletico prezentuje taki antyfutbol że ja bym tu bardziej celował w awans lisówAtletico więcej szczęścia niż rozumu, znów najłatwiejszy możliwy rywal. Może jednak coś ugrają w tym sezonie, jeśli wszyscy faworyci wykoszą się nawzajem.
Każdy chciał trafić na Leicester - poszczęsciło się ekipie Simeone, która wypunktuje lisy i co do tego nie ma żadnych wątpliwości.Mysle, ze Altetico znów będzie w finale LM - łatwy przeciwnik w 1/8, a w półfinale zameldują się na świezości, gdyż nie będą się spinać na lige która jest juz dla nich przegrana. Wszystkie siły rzucą na LM, tym bardziej że projekt Cholo w AM się konczy - jak nie w tym sezonie to kiedy?Atletico więcej szczęścia niż rozumu, znów najłatwiejszy możliwy rywal. Może jednak coś ugrają w tym sezonie, jeśli wszyscy faworyci wykoszą się nawzajem.
O tym samym pomyślałem i odrazu pograłem na betssonie Monaco powyżej 1,5 bramki po kusie 2,6 do tego Bayern u siebie i mamy ako 4,88 więc pogram to grubiej.Dortmund - Monaco, czyzby powtórka z pierwszego meczu z City? Obie drużyny maksymalnie skoncentrowane na strzelaniu bramek, wszelkie overy i bts do gry, Borussia ma spory problem z kontuzjami w tym sezonie, dlatego szanse jak dla mnie po 50% w tym dwumeczu, druzyna z księstwa gra bez kompelksow - na pewno zostanie rozsprzedana po sezonie, dla tych chłopaków to wielka szansa aby razem cos osiągnąć, to jest ich sezon i stawiam, ze zameldują się w półfinale.
Niekoniecznie, u Lisów jeszcze działa efekt "nowej" miotły, zaraz pewnie forma spadnie a Atletico swoim wyrachowanym antyfutbolem załatwi sprawę. Sevilla akurat zalicza duży spadek formy, co z resztą było widać, więc awansu Anglików bym nie przeceniał. Leicester musi się jeszcze spinać w lidze a Atletico ewidentnie w tym sezonie stawia na Ligę Mistrzów. Chciałbym się jednak mylić i liczę na kolejna niespodziankę.Przecież atletico prezentuje taki antyfutbol że ja bym tu bardziej celował w awans lisów
Zatrzymali się już na el Riazor także spokojnie, sam kibicuje Barcelonie ale granie awansu miesiać przed 1 meczem to troche chory pomysł. Mogą zdarzyć sie kontuzje itp. Losowanie świetne i w mojej ocenie sprawiedliweJak dla mnie bardzo wstępnie oczywiście do pogrania awans Barcelony i Atletico. Barcelona po ostatnim cudzie to się chyba już tylko zatrzyma na finale. Na pewno już nie powtórzy się chwilowa pomroczność jak w pierwszym meczu z PSG. Juventus na Porto był ok, ale nie na Barcę. Co do Leicester to Sevilla zagrała koszmarnie, a nie Leicester tak wspaniale. Oczywiście jest znaczna poprawa do tego co było wcześniej, ale Atletico to inny poziom. To wyrachowanie i pilnowanie założeń taktycznych. Do tego oni są zgrani w LM. Co do Monaco i BVB to bardzo ciężko powiedzieć, to samo Real i Bayern. Ja tu nie widzę nic do grania na dzisiaj.
Oczywiście masz rację ???? Ja pisałem jak to widzę na dzisiaj, ale broń boże nie zamierzam tego teraz grać. Jeszcze dużo się może zdarzyć.Zatrzymali się już na el Riazor także spokojnie, sam kibicuje Barcelonie ale granie awansu miesiać przed 1 meczem to troche chory pomysł. Mogą zdarzyć sie kontuzje itp. Losowanie świetne i w mojej ocenie sprawiedliwe
Zły wniosek ! Po meczu zagranym na 200% trudno, żeby parę dni później dobrze grać. Takich sytuacji w bukmacherce mieliśmy setki, że po ciężkim meczu, w lidze był spadek formy. Po za tym z Deportivo było rotowanie składem. A nawet nie zdziwiłbym się jak by po PSG przez 2 dni balowali - należało im się ! Żaden szanujący się typer nie powinien kompletnie patrzeć na mecz z Deportivo..
PS. Adamo80 Barcelona po ostatnim cudzie to się zatrzymała na Deportivo.
http://sport.tvp.pl/29794726/finaly-ligi-mistrzow-i-ligi-europejskiej-po-zakonczeniu-sezonuFinały Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej po zakończeniu sezonu
Podczas posiedzenia komitetu wykonawczego w Helsinkach, UEFA podjęła decyzję, że od 2019 roku finały Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej zostaną rozegrane w tym samym tygodniu, już po zakończeniu sezonu ligowego.
http://www.goal.pl/346911-wybuch-przed-bvb--monaco-mecz-przelozony.htmlWybuch przed BVB -Monaco! Mecz przełożony!
Zaledwie dziesięć kilometrów od stadionu Signal Iduna Parka doszło do wybuchu, w którym ucierpiał autobus z piłkarzami dortmundzkiej Borussii. Na drodze, którą w kierunku stadionu jechał zespół z Westfalii, znajdowały się ładunki wybuchowe. W wyniku eksplozji ucierpiał Marc Bartra, który udał się do szpitala.