No Konar pierwszy raz w życiu zgadzam się z każdym twoim słowem. Dla mnie PSG w tym sezonie to co najmniej pół-finał LM. Wiem, że się nabijałem co roku z tych proroków wieszczących sukces PSG, ale teraz realnie będą mieli szansę.No w tym wypadku panowie nie ma bata PSG musi zdobyć LM nie mówię że od razu w tym sezonie bo zmiany są duże ale LM jest kwestią czasu w Paryżu czy to sie komuś podoba czy nie.Swoją drogą ostro pojechali teraz już wiadomo czemu rok temu tak poskąpili grosza.
Ja myślę że oni wygrają ale już to mówiłem i jak się skończyło
A jak wygrają w tym sezonie to żadna niespodzianka fundament drużyny się nie zmienił a teraz maja potworny atak.
Barca za to ogromne osłabienie już nie w kontekście LM a PD ile bramek i sytuacji Neymar robił to głowa mała może nie w poprzednim sezonie bo on myślamo już był gdzie indziej to strata takiego zawodnika w rywalizacji z Realem będzie bolała.Iniesta na cały sezon nie ma siły Messi też będzie miał więcej meczów chodzonych.Mistrzem znowu będzie Real Barca musi odcierpieć lata dominacji w LM zwycięstwa przy tak obsadzonych zespołach z Anglii też nie mają co szukać.W tym roku wygra ktoś z Anglii albo PSG tak czuje.
Marca napisała że transfer Mbappe jest ustalony,nikt z otoczenia piłkarza,klubu czy PSG nie wspomniał o tym więc narazie to tylko plotki. Co za tym idzie to PSG dalej jest tym samym PSG ze słabym bramkarzem plus NeymarNeymarem i Mbape
A ja myślę, że to byłby genialny ruch ze strony PSG. Nie mówię oczywiście o stronie ekonomicznej bo już 222 mln za Neymara nie mają sensu ekonomicznego, ale w takim razie 160 mln za Mbappe to już nic tu nie zmienią ???? Te 160 mln w tą czy w tą do dla szejków waciki. Oni mają tyle kasy, że może po prostu to robią... bo kochają piłkę i to wszystko. Bogatemu wolno... ???? Do tego co wszyscy mówią kwestia MŚ w Katarze i budowania wizerunku.No wybaczcie, ale transfer Mbappe za 150 mln jak przewiduje Marca, to tak głupi, bezpodstawny i zalosny ruch PSG, ze nie wierze, ze go zrobia.
Po pierwsze glupi, bo placic 100mln+ za gwiazdke jednego sezonu, a wlasciwie koncowki, to glupota czystej wody. Nieco naciagany przyklad Krychowiaka z lepszym sezonem w Hiszpanii.
Zalosny, bo traci metodami Bayernu, ktory wzmacnia sie, oslabiajac ligowych rywali i tym samym pokazujac, ze tak naprawde, to nie umie odpowiedziec na takiego gracza jak Mbappe, mimo swietnej kadry.\
I na koncu bezpodstawny, bo kadra PSG szczegolnie z przodu, jest juz kompletna. Neymar wydawal sie brakujacym elementem- potrzebna super gwiazda. Mbappe moim zdaniem przegra skrzydlo czy z Di Maria, czy Draxlerem w szczegolnosci
Raczej PSG bedzie teraz rozgladalo sie za obsadzeniem ostatniej pozycji, ktora robi luke w planie na idealny sezon, a mianowicie bramkarzem.
Mbappe zostaje gdzie jest.
Nie do końca rozumiem, jak chcesz to zagrać. Bo jak teraz zagrasz po tym kursie 5,00 na zwycięstwo Realu za 1000zł, to potem grając kontrę na odpadnięcie w ćwierćfinale będziesz w dupie, kiedy jednak do półfinału awansują i tam odpadną albo przegrają w finale :] Bo przecież kurs 5 jest na zwycięstwo końcowe, a nie na awans do półfinałuPanowie pytanie z innej beczki może pamiętacie.Ile wynosił kurs przed LM 11/12 że Barcelona wygra rozgrywki ? Jeżeli mnie pamięć nie myli coś koło 2.75 ?!?! a w przed półfinałem z Chelsea 11/12 bodaj 1.80 a na Real obecnie wynosi koło 5 i cały czas dryfuje w dół.Jeszcze 2 tyg temu było to 6.50.Real chyba wydaje się murem betonem na półfinał i wiem , że droga jeszcze daleka nawet do ćwierćfinału ale gdyby Real miał zawalić pierwszy mecz ćwierćfinałowy z kimkolwiek to i tak po tym kursie 5.00 chce zagrać za okrągły tysiąc.W Marcu ewentualna kontra na ich odpadnięcie po pierwszym meczu ćwierćfinałowym i niekorzystnym wyniku.1/8 zakładam że jest pewniakiem na 85 z drugą drużyną innej grupy i przede wszystkim nie hiszpańskiej.Jak sądzicie ? pomysł dobry czy przekombinowany ?
Wciąż nie jest to do końca zrozumiałe, bo zminimalizowanie strat by miało sens, gdyby było pewne, że grasz teraz na dojście Realu do półfinału, a w ćwierćfinale po ewentualnym gorszym pierwszym meczu grasz awans przeciwników przed rewanżem i w razie odpadnięcia minimalizujesz straty. Tu jednak chcesz zagrać za 1000zł na wygranie LM przez Real, a potem kontrować - minimalizować stratę, ale gdyby jednak po rewanżu w ćwierćfinale do półfinału się dostali, to masz już przegrany kupon kontrujący, a pewności, że Real wygra LM nie masz żadnejKontra czyli zminimalizowanie strat.Nie do końca jasno się wyraziłem.
E tam, bez podgrzewanych kulek to już nie to samo :razz:
Juventus w tym spotkaniu będzie musiał sobie radzić bez Marchisio i CuadradoKursy na bramke Juve z Barcelona na wyjezdzie to 1.50 . Jak dla mnie to promo i to duze.
Co do tego pierwszego to ogromna szkoda, bo grał bardzo dobrze, ale Cuadrado to żadna strata. Jest Costa i Berna.Juventus w tym spotkaniu będzie musiał sobie radzić bez Marchisio i Cuadrado
zródło: 90minut.plPolscy sędziowie poprowadzą mecz Ligi Mistrzów
Marciniak będzie arbitrem głównym meczu Ligi Mistrzów. Na linii pomagać mu będą Paweł Sokolnicki oraz Tomasz Listkiewicz. Dodatkowymi sędziami asystentami będą Paweł Raczkowski oraz Tomasz Musiał, a sędzią technicznym Radosław Siejka. Termin tej serii spotkań wyznaczono na 12-13 września.