Oczywiście masz racje. Tylko ja mam wątpliwości czy dadzą pracować Zizou tak jak on chce. I przeprowadzać takie transfery jakie on chce.Nie przesadzajmy, zespół w Lidze Mistrzów jest zupełnie inna drużyną niż w Lidze dlatego proponuje trochę poczekać i dać popracować Zizou oglądałem spotkania Castilli czytałem wiele wywiadów z piłkarzami tego zespołu wszyscy chwalą Zizou, ale tez nie należy tylko na tym bazować. Niech się obroni stylem i wynikami. Poczekajmy ! ????
Nie będzie, tylko w Canal+
http://media2.pl/media/132091-Wiosna-w-TVP-Sport.htmlTak? Pierwsze słyszę. Jakiś link? Bo myślałem, że skoro w nc+ na wyłączność to na wyłączność.
male sprostowanie. wczoraj faktycznie mecz byl na zdf tylko przed samym meczem na cp zamiast "zdf" byl kanal "zdf neo" na nr 470. Tydzien temu jak pokazywali Chelsea- PSG to normalnie mozna bylo obejrzec. Wczoraj cos zakodowali czy nie wiem moze za duze zainteresowanie wywachali. Tak czy siak warto ten zdf jednak i tak obserwowac jak ktos nie ma nc+siema
dzisiaj na na zdf jest mecz Bayern-Juve
na cyfrowym polsacie jest na kanale 470
Ogólnie Polska to dzwiny kraj tylko jedna platforma puszcza mecze LM i to najdroższa z możliwy ,LM powinna być dla każdego a nie tylko abonentów NC+