>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Mistrzów: Play-off - eliminacje

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Rzeczywiście te wszystkie kursy mi się wydają jakieś wysokie ;-) i trzeba będzie z tego skorzystać.
Zenit 2,80 ! 2:0 ⛔
Oglądałem mecz Zenitu w całości. Mogło się skończyć dobre 3:0, bo Zenit miał dosłownie dwie setki. Jedna była taka, że gość nie trafił na pustą bramkę stojąc przy słupku, a druga też 95% praktycznie sam na sam z bramkarzem pod bramką.
&quot;Oser&quot; miało w meczu swoje 10-20 minut po pierwszym gwizdku II połowy. A więcej nic nie pokazali. Raz tam strzelili w poprzeczkę, ale nic większego nie zdołali wykombinować. Kurs 2,80 na wyjeździe jak najbardziej do zagrania. Tak jak pisałem, wynik w Rosji mógłby być znacznie wyższy. A gdyby weszły wszystkie setki z całego meczu to powinno być 3:1 ;-). Zenit dominował bez wątpienia.
Zresztą komentatorzy N SPORTU byli ewidentnie za francuzami i Ireneuszem Jeleniem. Mało co się chyba nie spuścili tam w studiu jak Jeleń był przy piłce. Każdą jego akację wychwalali pod niebiosa jakbym był on jakimś Leo Messim :|. Dla mnie to było żenujące tego słuchać, jaki to Jeleń jest super mega ultra piłkarzem.
Hapoel Tel Aviv 1,90 1:1 ⛔
Kolejny chyba prezencik od buka. Skoro Żydzi potrafili wygrać na wyjeździe 2:3 to i u siebie powinni powinni wygrać. Salzburg na pewno musi się otworzyć bo jedynie zaliczka 0:2 daje im awans, co będzie na pewno szalenie trudne na wyjeździe. Trudny teren + presja wyniku + dobry przeciwnik = Czysta 1 jak najbardziej do zagrania.
Zilina 2,60 1:0 ✅
Tego nawet nie chce mi się komentować. 0:2 na wyjeździe ze słabo grającą Spartą robi swoje. Na pewno na swoim terenie nie odpuszczą jakąś głupią wpadką bo w końcu grają o fazę grupową ligi mistrzów ! A Sparta już mi się nie podobała w meczu ze słabym Lechem, a dostali od Ziliny 0:2 u siebie. To jak musi grać słabo Lech ? ????
Dla mnie te trzy wyżej wymienione mecze to valuebety ???? .
Kopenhadze wystarczy skromne 1:0, żeby awansować.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
No i od razu rzuca się w oczy wysoki kurs na Żylinę. Skoro potrafili pokonać Spartę na wyjeździe to czemu mieli by nie wygrać drugi raz. Meczu nie widziałem ale widziałem za to dwa mecze z Lechem i Sparta w nich nic wielkiego nie pokazała. Kurs 2.60 na MSK bardzo dobry.
Hmm. Wezcie pod uwage, ze 2 podstawowych graczy Sparty nie gralo przez bezsensowne kartki z Lechem. Matejovski i ktos jeszcze - nie pamietam. Sa to podstawowi zawodnicy Sparty...ktorzy w rewanzu wroca. Wydaje mi sie ze moze byc X.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
I Sionko o ile dobrze pamiętam. Poniekąd można się z tym zgodzić. Ale moim zdaniem Shakal ma trochę więcej racji. Sparta nie ma nic do stracenia. Muszą ruszyć od samego początku jeżeli jeszcze myślą o LM. Kontra Żyliny i 1:0. Wtedy Sparta musiała by strzelić 3 gole aby awansować. Niby nie do zrobienia ale spróbować można więc dalej pewnie będą atakować a o drugą kontre nie będzie ciężko pewnie ;) Ja bym ten mecz właśnie w taki sposób. MSK zapewne się cofnie i będzie czekać na swoją szansę. Po tym co Sparta pokazała ze słabym Lechem wątpię aby Sparta coś ustrzeliła. Bliżej im w każdym razie do porażki.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
a co byscie powiedzieli na zwycięstwo Young Boys w Londynie ?? są na to szanse &gt;&gt; ?? myśle że tak ????

Tak samo Salsburg Może wygrać :cool: co wy na to ??

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
a co byscie powiedzieli na zwycięstwo Young Boys w Londynie ?? są na to szanse &gt;&gt; ?? myśle że tak ????

Że tak powiem na YBB szansę są , zresztą jak w każdym meczu ale baaardzo baaardzo małe :| Na rewanż być może wróci King co powinno i musi być dużym wzmocnieniem defensywy Kogutów. Wszystkie 3 bramki dla YBB padło po głupich błędach. Na WHL myślę , że Tottenham nie da sobie wydrzeć remisu i rozjadą Berno ale kurs oferowany na ten mecz bardzo słaby.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik

Nie IMO. U siebie zaskoczyki The Spurs, prowadzili juz trojke i wtedy wyspiarze wrzucili wyzszy bieg i osiagneli przyzwoity rezultat (patrzac przez pryzmat rewanzu). Mysle ze Tottenham u siebie pewnie i wysoko wygra.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tottenham zagrał w meczu ze Szwajcarami bez podstawowych graczy bo oni musieli odpocząć po ciężkim spotkaniu z Manchesterem City. Myślę, że jak wyjdzie pierwszy skład to Szwajcarzy nie będą mieli czego szukać w Anglii. Zresztą w II połowie byli już praktycznie totalnie zdominowani. A w I połowie to Tottenham robił beznadziejne głupie błędy w obronie i tak padły szybko 3 bramki. Do tego zlekceważyli przeciwnika na początku meczu i myśleli, że to będzie tylko spacerek.
YBB ma praktycznie zerowe szanse na awans.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Koguty mogą nie zapiac w Londynie jesli będzie klasyczny autobus pod polem karnym Young to Totenham będzie miał problemy jak bym był trenerem to tak bym ustawił zespół i zrobiłbym tak nawet wczęsniej gdy prowadzili 3:0 ,Koguty nie miały by tak łatwo ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Praktycznie co drugi mecz ligowy na WHL parkowany jest autobus i Totte dawało radę ???? Tottenham wg mnie to pewniak do awansu ale zbyt mało ciekawe kursy ;|

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Koguty mogą nie zapiac w Londynie jesli będzie klasyczny autobus pod polem karnym Young to Totenham będzie miał problemy jak bym był trenerem to tak bym ustawił zespół i zrobiłbym tak nawet wczęsniej gdy prowadzili 3:0 ,Koguty nie miały by tak łatwo ????
Szwajcarzy to dryzyna ofensywna (tak jak wiekszosc tamtej ligi) i nie beda sie za dobrze czuli w takiej taktyce. Dla mnie Spurs przechodza izzi.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
tak samo mówiliscie przed pierwszym meczem, a jak było to dobrze wiemy :cool: 3:2 może nie krzywdzi Koguty ale nie daje im też 100% komfortu ,muszą strzelic bramki a klasyczny autobus jest jak najbardziej na tak :]

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
tak samo mówiliscie przed pierwszym meczem, a jak było to dobrze wiemy :cool: 3:2 może nie krzywdzi Koguty ale nie daje im też 100% komfortu ,muszą strzelic bramki a klasyczny autobus jest jak najbardziej na tak :]
To zacytuj mi taka moja wypowiedz :]
Ja w pierwszym meczu gralem over a w drugim gram Tottenham z hc.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ja się zgadzam z Cygeiro, w pierwszym spotkaniu Tottenham był faworytem, zabrakło szczęścia i przegrali, teraz jest znowu faworytem wystarczy że strzelą gola i są w fazie grupowej, Young Boys Berno pokazało że może nawiązać walkę u siebie ale nie sądzę że również nawiążą w Anglii, zwłaszcza że Londyńczycy mają dla siebie w miarę korzystny wynik, a oprócz tego nie mogą stracić szansy na LM bo niewiedzą kiedy będzie następna. Handii jak najbardziej na miejscu.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Ja się zgadzam z Cygeiro, w pierwszym spotkaniu Tottenham był faworytem, zabrakło szczęścia i przegrali, teraz jest znowu faworytem wystarczy że strzelą gola i są w fazie grupowej, Young Boys Berno pokazało że może nawiązać walkę u siebie ale nie sądzę że również nawiążą w Anglii, zwłaszcza że Londyńczycy mają dla siebie w miarę korzystny wynik, a oprócz tego nie mogą stracić szansy na LM bo niewiedzą kiedy będzie następna. Handii jak najbardziej na miejscu.
teoretycznie to podobnie było w dwumeczu z Turkami. Jak się okazało wygrali na trudnym terenie... no ale jednak Fener miało jeden sezon przebłysku a tak to taka sama chimera jak pozostali średniacy europejscy dlatego uważam że klasa Totenhamu jest dużo wyższa i powinni sobie poradzić

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Cześć
Co powiecie o takim kuponie?
Sheriff Tiraspol-Basel
aw 2
1.20 (Basel wygrał pierwszy mecz, i tak jest faworytem)
Sevilla-Braga
aw 1
1.60 ( Sevilla przegrała w Bradze więc teraz u siebie musza wygrać)
Anderlecht-Partizan B.
p_k X
1.75 ( W pierwszym meczu był remis, teraz myśle że będą obie druzyny atakowały ale rozważnie. Do przerwy powinien być remis)
Auxerre-Zenit
aw 2
1.25 (Auxerre w tym sezonie cieniuje strasznie, w przeciwienstwie do Zenitu)
Zilina-Sparta P.
R=Z 1 1.75 ( Zilina w 1.meczu wygrała, teraz raczej nie powinni przegrać u siebie)
Sheriff Tiraspol-Basel Basel wygrało mecz u siebie tylko 1-0 i teraz każdy gol ze strony drużyny z Mołdawii rozpoczyna mecz od początku, nie ma sensu się sugerować w tym przypadku tym skąd są poszczególne drużyny i w jakich ligach grają, dla każdej z tych drużyn LM to szansa dlatego motywacja w obydwu zespołach będzie niesamowita, a wynik pozostawił sprawę otwartą, osobiście uważam teraz jaki i zaraz po losowaniu że Sheriff powalczy.

Sevilla-Braga Argument jaki przytoczyłeś niema podstaw, uważasz że co LM nie będzie bez czterech drużyn z Hiszpanii, Sevilla to drużyna na poziomie 3/4 miejsca w La Liga, a myślą że miejsce 1/2 Ligi Sagres to mniej więcej ten sam poziom, Braga ma minimalną przewagę i na pewno nie odda awansu za bez walki zwłaszcza że według mnie ten pojedynek w miarę równorzędnym się stał po tym jak Braga wywalczyła korzystny wynik.

Anderlecht-Partizan Z tego co słyszałem to LM dla Brukselczyków to cel numer jeden na ten moment, Serbski football przeżywa kryzys, a sądzę że Anderlecht od samego początku będzie miła przewagę i udokumentuje ją w pierwszej połowie.

Auxerre-ZenitTu się z tobą zgodzę

Zilina-Sparta Wynik z pierwszego spotkania jest taki a nie inny, jeśli Słowacy nie stracą 2 bramek awansują i tego się trzymajmy, dla mnie nima sensu tego ruszać.

Ale będzie masówka na handi Tottenhamu

vitos 0

vitos

Użytkownik
A co powiecie o Ajaxie Amsterdam?
Grają u siebie z Dynamem Kijów i po pierwszym meczu było 1-1. Słynny Ajax nie grał w LM od kilku lat i pewnie chciałby to zmienić. Najlepszym sposobem na to jest wygrana z Ukraińcami przed własną publiką, która powinna dodać skrzydeł gospodarzowi. Kurs jako taki, ale myślę, że warto się zastanowić nad tym spotkaniem.
Tak w ogóle to witam, jest to mój pierwszy post na tym forum ????

rafu 247

rafu

Użytkownik
Auxerre - Zenit
Ja bym sie nie zapedzal tak z ta bezposrednia 2 na Zenit. Maja zaliczke 1 bramki, zdobytej u siebie, a wszyscy wiedza, ze Auxerre to typowa druzyna wlasnego boiska. Mimo wszystko uwazam, ze Zenit bedzie atakowal, by przypieczetowac awans - 1 strzelona bramka na wyjezdzie powoduje, ze Auxerre musi strzelic 3. Z kolei gospodarze MUSZA atakowac, jesli wogole chca myslec o fazie grupowej LM. Uwazam wiec, ze w tym meczu zobaczymy otwarta pilke i najprawdopodobniejszym typem wydaje mi sie bramkowy remis. Ale dla bezpieczenstwa polecam taki typ:
Auxerre-Zenit /obie druż. strzela/Tak/1.80/

Ajax - Dynamo Kijów
Gospodarze dlugo nie goscili w LM. W meczu w Kijowie wywalczyli bramkowy remis i nie wyobrazam sobie, ze u siebie ogranicza sie do obrony tego rezultatu, gdyz 1 stracony gol i trzeba bedzie sie otworzyc i atakowac, narazajac sie na kontry. Poza tym Ajax u siebie jest bardzo grozny, na pewno beda chcieli strzelic conajmniej jedna bramke, i przede wszystkim ani 1 nie stracic, nie dopuscic do dogrywki. Wydaje mi sie, ze typ na zwyciestwo gospodarzy po niezlym kursie jest przemyslany.
Ajax-Dynamo Kijów /1/1.82/

wyluzowany 0

wyluzowany

Użytkownik
panowie spokojnie z tym wygrywaniem zespolów,ktore w pierwszym meczy zwyciezyły na wyjezdzie.Trzeba zdac sobie sprawe ze takie druzyny maja głowny cel-awans do LM.A co za tym idzie NIE musza wygrac,wystarczy ze utrzymaja zaliczke z pierwszego wyjazdowego zwyciestwa.Zilina wygra?-byc moze ale nie musi,to samo dotyczy to Anderlechtu i Hapoel.Moje typy: to awans Anderlecht,Zilina i Hapoel kurs 1.5 bo nie wierze w dwubramkow zwyciestwo Czechow i Szwajcarow,oraz ze Belgowie nie przegraja u siebie.Dla mnie sa to najpewniejsze typy.Poza tym mozna zagrac Sevila 1 i awans Totenham.W innych meczach moze sie zdazyc dosłownie wszystko(przewiduje duze klopoty Basylea,choc remis powinni ugrac)

simons 646

simons

Forum VIP
Werder wygrał 3:1 na swoim stadionie i tak łatwo nie powinni oddać wyniku, a nawet powalczyć o strzelenie gola.
Werder jak i Sampa zdecydowanie lepiej graja na wlasnym boisku. Samporia w minionym sezonie nie przegrala ani jednego spotkania na stadionie Luigi Ferraris. Werder owszem 3-1 u siebie , ale zainaugurowali Bundeslige wyjazdowa porazka 4-1.
W pierwszym meczu Doria miala swoje okazje, wiekszosc niewykorzystane, ale nie grali zle.
Jak dla mnie wygrana gości w tym meczu totalnie nieopłacalna. Awans Werderu tez po takim kursie nieopłacalny, co nie znaczy, że nie przejdą dalej.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Zdecydowanie najpewniej z dzisiejszych spotkań wygląda Anderlecht. Są w formie, dobrze zagrali na ciężkim terenie w pierwszym meczu przywieźli jak że cenny wynik 2:2. Partizan jest słabszą drużyną, przy takim wyniku stoją na straconej pozycji, spokojnie Anderlecht ich wypunktuje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom