>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Mistrzów 2016/2017

Status
Zamknięty.
prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik
halo, halo nie mamy przyjęcia ???? Czemu kurka nie chcą przestawić na przyjęcie? Szkoda ????
Fakt, Bartek bardzo by się Skrze przydał na przyjęciu. Penchev jest dobry, ale tylko dobry, nic więcej, Szalpuk super talent, ale musi jeszcze nabrać trochę doświadczenia, Bednorz też melodia przyszłości. Winiarski- wiadomo klasa, ale młodszy już nie będzie, do tego ciągłe problemy ze zdrowiem. Blain jakoś na początku sezonu został zapytany, czy ma w planie przesunięcie Kurka na przyjęcia, ale powiedział, że Bartek przychodzi do Bełchatowa jako atakujący i będzie rywalizował z Wlazłym. Nie jestem przekonany, czy Skrę stać na Bartka stojącego w kwadracie rezerwowych...

volman 1,1K

volman

Użytkownik
Mecz nie wyszedł całkowicie Mariuszowi gdyby chociaż trochę grał to mielibyśmy inny wynik ;( jedynie Szalpuk i Lisinac to zawodnicy którzy dzisiaj nie zawiedli ;) a Modena i tak nic wielkiego nie pokazała.

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Smieszne zdania. Albo jedno albo drugie. Mowisz ze bedziesz zdziwiony jak Modena nie wygra za 3punkty. A nie byłeś zdziwiony jak Modena wygrała w pierwszym tylko za 2 punkty i to urwali im punkty Ci którzy myślisz ze moga nawet przegrac z Craiova. Nie trzyma sie to kupy...PS Modena ma wielki zespół a Skra ma mały?
No i chyba tylko ja jestem nie zdziwiony po wynikach meczów Skry i Lubljana- Craiova. Jeśli chodzi o mecz Modena-Ljublana nie wiem gdzie wyczytałeś mojá opinie o tym meczu. Modena po prostu lekceważy swoich rywali i traci punkty czy to z Milanem czy Lubljaną. Dziś to było dobitnie widać w 4 secie. Zamiast grać to świętowali. Jak grali na maxa to Skra nie istniała.
Rumuni tak jak oczekiwałem, +1,5seta bezpiecznie po super kursie. Gają fajną siatkówkę.

Po za tym jest do wyciągnięcia rumuński Gordon Perrin za grosze, Marian Bala do Plusligi.

vanix19 8

vanix19

Użytkownik
Istanbul BB - Dinamo Moskwa - Istanbul @3.25 bet365
Ostatnio Istanbuł fajnie pokazał się w Kędzierzynie oprócz pierwszego seta, następne 2 wygrane przez zaksę na przewagi. Trzech Francuzów dobrze spisuje się w tym zespole, dodatkowo wiadomo, że Francuzka siatkówka oparta jest na dobrym wyszkoleniu technicznym w przeciwieństwie do Rosyjskiej gry siłowej dla mnie to duży atut. Jak nie siądzie zagrywka dla ekipy ze stolicy Rosji to Instabuł powinien to spotkanie wygrać.

P 102

para00

Użytkownik
Gdzie Kędzierzyn do Zenitu? Pokaż mi drużynę która jest w stanie zagrać 2 wyrównane sety z Zenitem jak Dynamo?Dla mnie Kędzierzyn by z Zenitu nie istniał podobnie jak 95 % drużyn w tej chwili.Stawianie na średni
ledwo zespół z Mocnym Dynamem. mija się z celem

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Istanbul BB - Dinamo Moskwa - Istanbul @3.25 bet365

Trzech Francuzów dobrze spisuje się w tym zespole,
według strony cev Le Goofa nie ma w kadrze na dzisiejsze spotkanie. ostatnio w lidze też nie grał a w poprzednim meczu zszedł w drugim secie więc pewnie jakaś kontuzja. Dinamo w pełnym składzie poleciało

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Zenit wygra 3:0
Dinamo Moskwa wygra
@1.82
Bet365

✅✅✅
Ciężko było wybrać coś na pojedynczy zakład, więc atakuję dubel, po dość fajnym kursie.
Zenit jak na 16 lat istnienia tego klubu, to ich gablota z trofeami wygląda okazjonalnie. Bronią tytułu i mają szansę triumfować trzeci raz z rzędu.
Zenit na własnej hali, to... Nie wiem co tu napisać. Od końca lutego (UWAGA!) doznali tylko dwóch porażek i stracili 13 setów!!! Wygląda to fenomenalnie.
Paryżanie grają w kratkę. Zwycięstwa przeplatają porażkami.
Na papierze wygląda to na &quot;gwałt&quot; ze strony Zenitu.
Nie mogę znaleźć informacji nt. Le Goofa. Ale tak czy siak uważam podobnie, jak dwaj panowie wyżej.
Istanbul to średniacy, a Dinamo zagrało ostatnio dobre zawody przeciwko Zenitowi. Mimo, że mecz zakończył się wynikiem 3:0, to Dinamo zagrało wyrównany mecz.
Przy kursie 1.36 szanse na zwycięstwo gości wynoszą 73.5%, podczas gdy w rzeczywistości przy tym kursie wygrywała ona 71.4% meczów.
Taka drobna ciekawostka:grin:

Otrzymane punkty reputacji: +31
volman 1,1K

volman

Użytkownik
Dinamo Moskwa w tamtej edycji LM przegrał 3-2 z Paris na wyjeździe w bardzo wyrównanym spotkaniu, mimo że mieli w pewnym sensie nóż na gardle po walkowerze z Ziraatem. A kurs na Rosjan wynosił ok. 1.10.

W poprzedniej kolejce męczyli się u siebie z Maaseik, który nie jest topową europejską drużyną. Wygrali koniec końców 3-1 ale jednak po wyrównanym spotkaniu.

A i 4 spotkania (łącznie 15 setów) w Pucharze Rosji na pewno też moga się odbić na ich grze.

Reasumując granie na Rosjan z kursem 1.40 mija się z celem.

lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Dinamo Moskwa @1.36 + Noliko Maseik(+2.5) @1.57
ako 2.14 bet365

W zeszłym tygodniu drużyna z Belgii, powalczyła z Dinamem na wyjezdzie, w pierwszym secie Dinamo dojechało Noliko dopiero w końcówce, drugiego udało im się wygrać(oglądałem tylko dwa sety). Zaksa pewnie weźmie ten mecz, ale nie wierze, że Maseik przegra u siebie do zera, tym bardziej, że Zaksa ma za sobą cięzki mecz z Resovią.

⛔⛔⛔

S 47

szymonex0

Użytkownik
Co sądzicie o zagraniu na seta Berlina w meczu z Reską? Według mnie bardzo zaniżony kurs na Resovię,szczególnie,że Liberec ugrał z nimi 2 sety,a SCC Berlin to wyższa półka.Wygrana z Kędzierzynem 3:2 tylko minimalnie odwodzi mnie od tego pomysłu,ale mimo wszystko typ powinien wejść.Płacą 1,6.

kamyqq 7

kamyqq

Użytkownik
Ja uwazam, ze na mecz Resovii warto wjechac z handi -1.5 (1.44) do np. dubla. Zagralbym seta niemcow gdyby grali u siebie, tutaj jezeli nie zlekcewaza i zagraja na swoim poziomie + rzeszowskie trybuny, powinno wejsc 3:0
Mi osobiscie to handi zamyka kupon, powodzonka

johny35 194

johny35

Użytkownik
Co do kibiców na Resovii to może być różnie, wiem że zainteresowanie meczem jest średnie, pewnie trochę z powodu okresu przedświątecznego, sam jak kupowałem bilet to prawie cała hala była wolna i mogłem sobie wybrać miejsce. Dodatkowo Resovia część biletów rozdaje w różnego typu konkursach bo chyba nie ma takiego zainteresowania jak się spodziewali.

I 35,7K

iti

Użytkownik
Ja uwazam, ze na mecz Resovii warto wjechac z handi -1.5 (1.44) do np. dubla. Zagralbym seta niemcow gdyby grali u siebie, tutaj jezeli nie zlekcewaza i zagraja na swoim poziomie + rzeszowskie trybuny, powinno wejsc 3:0

Mi osobiscie to handi zamyka kupon, powodzonka
Rzeszowskie trybuny w ostatnim czasie to mit. Gra druzyny Kowala sprawila, ze kibice maja tego dosc i coraz mniej kibicow na trybunach...

P 102

para00

Użytkownik
Kowal daje im dzień dodatkowy wolny na święta jak wygrają... ale moim zdanie forma nie jest ustabilizowana i dobrze im zrobi ten dodatkowy dzień treningów...

intelowiec 94,4K

intelowiec

Użytkownik
Resovia na pewno tego nie wygra 3:0 - świadczy o tym zarówno historia bezpośrednich potyczek z rywalem z Berlina, jak też i bieżąca forma obydwu zespołów. Z Niemcami zawsze nam ciężko szło i tym razem na pewno nie będzie inaczej. Kurs na Resovię jak dla mnie śmieszny i dlatego bardziej w tym meczu skłaniałbym się na granie powyżej 178,5 pkt. za 1,80 ✅ - solidny kursik i o wiele bardziej prawdopodobne wydarzenie niż handi -1,5 seta na gospodarzy za mierne 1,40.

Otrzymane punkty reputacji: +16
zlatan97 286

zlatan97

Użytkownik
Modena- Craiova over 131.5 pkt Bet365 1.80
Powiem szczerze, że zaskoczyła mnie ta linia myślałem o wyższej. Licząc matematycznie Craiova może przegrać każdy set do 19. Teraz możemy zadać sobie pytania:
1) jak z koncentracją Modeny, kazdy pamięta 3:2 ze słabymi Słoweńcami
2) czy Craiova się nie spali, nie codziennie gra się mecze we Włoszech i to z tak utytułowanym rywalem
Ogólnie myślę, że jeden z setów będzie na styku co pozwoli wypelnić ten handicap. W końcu w tej edycji ligi mistrzow jak na razie walczą dzielnie i mam nadzieję iż to się nie zmieni.

SZTOS +++ ????

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Ta kolejka zapowiada się bardzo ciekawie. Zobaczymy gdzie w Europie jest Plusliga, jaka jest realna siła Zaksy na tle mocnej rosyjskiej drużyny, no i test dla Resovii, który pokaże czy są realne szanse na final4. Według mnie to będzie kolejka tureckich zespołów, bardzo dobre kursy buki wystawiają na Turków.
Halkbank - Roeselare typ: 1, kurs: 1,50 /// Halkbank po przyjściu nowego trenera Kovaca awansował do finału pucharu Turcji, w drodze do finału pokonał zdecydowanie po 3-0 Arkasspor i Istambul BB nie będąc faworytem bukmacherów w tych meczach, widać wzrost formy, Kooy i Lipe powinni przechylić szalę dla Turków
Paris - Arkasspor typ: 2, kurs: 1,90 /// tu też stawiam na Turków, choć trochę obawiam się tu tiebreaka, który może się skończyć różnie. jednakże potencjał po stronie Turków, jak Mauricio zagra dobrze to z Sanchezem powinni jednak przeważyć szalę na Arkasspor
Maaseik - Istambul BB typ: 2, kurs: 1,80 /// nie widzę tu podstaw żeby Istambul to przegrał,
Dinamo Moskwa - ZAKSA typ: Zaksa +1,5 seta, kurs: 2,00 /// super ciekawy mecz, ciekawe jak Moskwa będzie radziła sobie z tak technicznie i szybko grającym zespołem jak Zaksa bo oni na codzień z takimi drużynami to nie grają, stawiam trochę bezpieczniej na Zakse bo trochę zmęczona po PP, lecz wydaje mi się że Ruscy będą mieli strasznie trudno poczytać grę Toniuttiego
Resovia - Lube typ: Resovia +1,5seta, kurs: 1,80 /// z mojego punktu widzenia mecz na który czekam od dawna, też bezpiecznie na handikap, zagrywka kluczem w tym meczu, Resovia zbyt duży bałagan na przyjęciu zwłaszcza jak gra para Ivovoć/Perrin. Myślę że Kowal puści parę Rossard/Ivović i chyba to będzie najlepsze rozwiązanie

Otrzymane punkty reputacji: +7
P 102

para00

Użytkownik
Dla mnie granie dodatnich hani na Zakse nie ma sensu szczególnie w Rosji.Toniutti trzyma poziom cóż z tego ..Belg bez formy.W tej chwili już średni buszek gra lepiej.Konarski chory na ,,kroplowce. oddycha rękawem..1 set max na dobrym poziomie nie ma co marzyć o punktach 1 set max jak dla mnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom