???? ???? ????Zaksa jest w lidze liderem, mistrzem Polski i zdobywcą PP 2017 sprzed kilku dni, świetna gra w nim i gdyby nie chwilowe zawieszenie w 2 secie pewnie wygrali by to 3:0.
W takich meczach czesto gra sie na adrenalinie i nie odczuwa sie tak zmęczenia. Co do PP, Zaksa grala tak, zeby wygrać ???? Gdyby Skra zagrala lepiej to ZAKSA by sie pewnie dostosowala, a że maja kim to chyba wiadomo ???? Jednak sie okazalo, ze i ogorek Witczak czasami odpali ???????? ???? ????
Chyba nie oglądałeś tego meczu. To raczej nie był mecz na miano finału pucharu Polski, a raczej pierwszej rundy paraolimpiady. Oba zespoły pod względem fizycznym wyglądały FATALNIE, zwłaszcza Zaksa, która nie posiada wartościowych zmienników, oprócz Buszka. Ten mecz z siatkówką miał tak naprawdę niewiele wspólnego...
Nie twierdzę, że Zaksa dzisiaj nie powalczy w Moskwie, ale o regeneracji po meczu we Wrocławiu nie ma mowy i przez to nie wróżę sukcesu Kędzierzynianom. Deroo ostatnio kompletnie bez formy, Konar oddycha rękawami, Zatorski w przyjęciu też słabiutko. Jedynie Tille jest w dobrej dyspozycji, ale raczej sam tego nie pociągnie.
Czyli uwazasz znowu, ze ZAKSA nie ma szans w pojedynku z Dinamem? Ja uwazam, ze ma i kursy wystawione ok, bo faworytem po ostatnich wynikach jest druzyna Mistrzow Polski nie ulega watpliwosci.2,7 na Dinamo? oddadzą podwójnie dziś pieniazki
Ja uwazam, ze ZAKSA to wygra, jest w gazie i raczej nie odpuszcza u siebie i zdobeda awans, a jak wiemy tylko zwyciescy grup maja pewny awans do play-off.Uważam ze kurs 2.7 na Dinamo grzechem jest nie pobrać.Po 2 z doświadczenia wiem ze gdy faworyt przegrywa u siebie zdecydowanie to w rewanżu teoretycznie powinien mieć wiele ciężej a okazuje się ze ów faworyt wygrywa 3-0 .3-1.JEŚLI DINAMO wygra 1 seta zdecydowanie to 1.4 będzie wtedy właśnie na niego
Ty sie pytasz czy ktoś ze swoim graniem jest na plus, a sam stary postawiłeś na gospodarzy po kursie 1.40? w meczu Ceske Budejovice - M. Tel Aviv 0:3 mimo tego, że przed mecze było wiadomo: Izraelczycy przyjechali pare dni wcześniej do Budziejowic by wyczuć hale oraz fakt, że kontuzjowany jest podstawowy atakujący Sebastian Gevert i musi go zastępować 17-latek. Daleko takiego info szukać nie trzeba było, podpowiadam cev.lu. No śmiech value 1.30-1.40 biorąc pod uwagę powyższe fakty. Czesi nawiązali walkę mimo to co raczej słabo świadczy o Izraelczykach, tak więc dziś 1.80 na Żydków wygląda słabo.Panie Alexdamiao Ty z takim podejsciem do typowania jestes w ogole na plusie? ..watpie
????Panie Alexdamiao Ty z takim podejsciem do typowania jestes w ogole na plusie? ..watpie
polecam czasem poogladac lige rosyjska. w ostatnim miesiacu moskwa 3 razy zblaznila sie z bielgorodem, ktory wg mnie kadrowo jest slabszy. najpierw 2(!) porazki w pucharze rosji, nastepnie porazka 1-3 grajac u siebie w lidze i to w interesujaycch okolicznosciach, bo bylo 1-1 3rd seta moskwa przegrala z 24-22 a 4th seta przegrali z 20-16 ????. Do tego w przypadku moskwy wlasna hala stanowi duzy atut. Dziwna sprawa ze w 1st meczu nie gral bakun no ale. Jesli zaksa nie spali sie psychicznie (rok temu puchar polski, w tym roku mecze u siebie ze skra, resovia i wyjazd w lidze ze skra) to powinni spokojnie wygrac, choc ja w tym meczu nie widze nic ciekawego do grania, bo kursy dobrze wystawione.????
Właśnie mnie oświeciłeś i od dziś zmieniam strategię. Będę od teraz grał faworytów, najlepiej po zaniżonych kursach. Zaraz sobie postawię Barcelonę albo Real Madryt po 1.01 i będę mega zarobiony ???? .
Między innymi dzięki takim użytkownikom to forum upada, zwłaszcza dział siatkarski i tenisowy, a mi nie chce się polemizować z taką mentalną gimbazą.
Zaksa jest faworytem i to nie ulega wątpliwościom, ale nie jest aż takim faworytem, żeby wystawić tutaj marne 1.50. Rosjanie to nie jest przecież jakaś anonimowa drużyna, mają mocny skład. Technicznie Zaksa bije rywali na głowę, natomiast Rosjanie mają przewagę warunków fizycznych.
Zaksa wydaje się mieć kryzys fizyczny za sobą i jeśli utrzymają poziom przyjęcia z meczu w Moskwie to powinni wygrać, natomiast zaproponowany kurs na gospodarzy jest dla mnie niesatysfakcjonujący i idę tym samym w stronę Rosjan.