Co to za mądrości?Nie ma co szukać na siłę sensacji w meczu Lugano i szukać wyśnionego value ????
Jakie to ma znaczenie przy kursie 5?Haryy po jakiej walce? Chodzi Ci o walkę w 2 secie gdzie chłopacy z Tomisu wygrywali już 10:3 i przegrali seta 3pkt?
ja tu podobnie widzę szybkie 3-0... Troy w super formie, Słoweńcy nie wyjdą z 20 w żadnym z setówTrefl Gdańsk - Ach Volley Trefl under 75.5 pkt 1.61 jak myślicie siądzie? Na wyjeździe Gdańsk wygrał gładko 3:0
no widzisz, sądziłeś że jesteś mądrzejszy od buków ale przypominam że to Ty jesteś graczem ???? Buki to nie maciusie z klanu i ten kurs z niczego się nie wziął. Będą lekkie 3 pkt.Inna sprawa, że teraz czytam o problemach finansowych i kadrowych gospodarzy i stąd zapewne ten ruch kursów. Mimo wszystko Lugano to też straszni leszcze.
Nic takiego nie pisałem.no widzisz, sądziłeś że jesteś mądrzejszy od buków ale przypominam że to Ty jesteś graczem ???? Buki to nie maciusie z klanu i ten kurs z niczego się nie wziął. Będą lekkie 3 pkt.
Wczoraj łowcy value również rozbijali bank typując Zenit w kosza nie sprawdzając niczego innego oprócz tabeli.
No i o takie info tu chodziło, a nie pieprzenie Brokersa o szukaniu value na siłę.Porównując z meczem u siebie z Logano w składzie brakuje ... libero serbskiego Skundica i przyjmującego z Kanady Gotcha oraz pierwszego trenera Martina Stoeva , ostatnie dwa mecze w lidze gładkie porażki 0-3 ....
Tomis ma ogromne kłopoty finansowe, 2 tygodnie temu odszedł najlepszy zawodnik atakujący Boyan Yordanow, a kilka dni temu opuścił zespół trener Stoev. Poza tym jest jeszcze kilka absencji w dzisiejszym meczu, można sprawdzić sobie na stronie CEV. Będzie 3-0 dla Lugano i pod prysznic.Tak przeglądam sobie ofertę na piątkowe mecze w LM i co zwróciło moją uwagę to kursy wystawione na mecz Tomis-Lugano (4,20-1,20). Dla mnie są to drużyny grające na podobnym poziomie i według mnie biorąc pod uwagę atut własnego boiska nie powinno być takiej różnicy w kursach. W Lugano wprawdzie gospodarze wygrali bez straty seta, ale każdy set był na styku, teraz grają na wyjeździe i tylko 1,20 hmm dziwne według mnie. Być może jakieś osłabienia w zespole Tomisu, ale dla mnie te kursy są mocno przeszacowane.
To też piszę że 2 tygodnie temu rozwiązał kontrakt. A mecz był dwa tygodnie temu więc logiczne że nie grał :razz: Zresztą grałem wtedy pod to info na Lugano u siebie po @2,15 i też były spadki jak dzisiaj.Boyan Yordanow nie grał już w pierwszym meczu z Lugano , tak jak pisałem powyżej zmiany w szóstce porównując z ostatnim meczem między tymi ekipami będą najprawdopodbniej dwie .
Bredzisz. Najpierw podnosisz alarm jakie to value itd. tak na prawdę nic nie sprawdzając dlaczego jest taki kurs. Gdyby koledzy nie napisali o co chodzi to zagrał byś pewniaka Tomis.No i o takie info tu chodziło, a nie pieprzenie Brokersa o szukaniu value na siłę.
Dzięki komandos5.
@5 w domu wygląda na niezłe przeszacowanie. Trzeba tylko poszukać newsów o ewentualnych brakach. Jeśli takowych nie ma, to w zasadzie must bet.Bredzisz. Najpierw podnosisz alarm jakie to value itd. tak na prawdę nic nie sprawdzając dlaczego jest taki kurs. Gdyby koledzy nie napisali o co chodzi to zagrał byś pewniaka Tomis.