Następny kupon:
Jastrzębski-Azs Częstochowa -9,5 handi 1 kurs 1,61
W drużynie gości sytuacja jest nie do pozazdroszczenia już nie mówiąc o problemach kadrowych brak Pataka i Bandero... Jeżeli takie wyniki się będą utrzymywać to podobno główny sponsor AZS-u zagroził wycofaniem się (a to również może tkwić w podświadomości zawodników) sami zawodnicy obiecują ze będą podchodzić do następnych meczy zdeterminowani i skoncentrowani ale czasem samą ambicja to za mało.. Może być ciężko o poprawę gry w tak krótkim okresie..
Natomiast u gospodarzy absencja Piotra Haina.. Poza tym jeżeli chodzi o samą grę wygląda to o wiele lepiej i będą chcieli u siebie udowodnić lepszą dyspozycję wygrywając za 3pkt.. Mają mu temu dobra okazję.. W Bet 365 linia wystawiona -13,5 po kursie 1.72. Ja pogralem o 4pkt niższą -9,5 po 1,61 ..
ehh jeden punkt!!:?
Ach Lublana- Gdańsk -12,5 handi 2 kurs 1,42
Oglądając mecz z Kędzierzynem widzę lekki progres u ekipy Anastasiego.. Myślę że teraz może być tylko lepiej.. Schulz w ostatnim czasie imponuje grą to i może Troy się w końcu przebudzi
jestem spokojny o losy tego spotkania i nasi pokryją handi..
Kto gra na całorocznym to tam kurs jest na tą samą linię 1,72 a w maratonie 15,5 po 1,8 ...
Do tego dołączam ponownie mecz Orlen ligi
Chemik-Piła +25,5 handi 2 kurs 1,49
krótką analizę opisałem w poście wyżej
Jeszcze jeden mecz z Orlen na jutro
Sopot- Ostrowiec Świętokrzyski
goście zdobędą poniżej -58,5 pkt kurs 1,55
Kurs na 3:0 wynosi 1,25więc szału nie ma
Sopocianki ostatnio poprawiły widocznie grę i są w formie.. drużyna gości zajmuje ostatnie miejsce a ugranie chociażby ponad 50pkt to już będzie niezły wynik.. Przy wyniku do 20 ; 20; 18 punkty zaliczam na plus.. A realistycznie może być do 19; 16 ; 13
w sumie na tym kuponie zabrakło punktu w meczu Jastrzębia...
Zamieszczam jeszcze jeden kupon bez analizy
Pozdrawiam
Witam edytuję dzisiaj dopiero post bo dopiero z pracy wróciłem... na dziś nie miałem czasu na zamieszczenie analizy jak i wczoraj a szkoda bo jeden za 60zł wszedł na
elegancko drugi za 70 na
A na dziś zagrałem za 270 dzikusa i na razie widzę że idzie zobaczmy co będzie dalej
1400 do przodu ???? już w tym tygodniu