strasznik
Użytkownik
W marnej formie wygrali z Maceratą, nie lekceważyłbym ich.Novosibirsk ostatnio w marnej formie.
Tirol-Jastrzębski Ft 1:3 94-97
Tirol +13,5 1.85 WilliamHill
Tirol nie gra o nic, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby u siebie odpuścili sobie mecz, linia w sumie wysoka.
Jastrzębie nie do końca mnie przekonuje w obecnej edycji LM, w sumie w lidze również, strasznie głupie przestoje, grają nierówno.
Tracą trochę głupie sety z dużo słabszymi drużynami, w pierwszym meczu z Tirolem również jakoś łatwo nie było.
To co wydaje się być problemem to gra na linii Łasko-Masny, Łasko nie do końca może przyzwyczaić się do szybkiego rozegrania Masnego.
Nie ma również żadnej alternatywy dla przyjmujących, Jarmoc i Popiwczak wchodzą zadaniowo i nie są w stanie nic szczególnego wnieść do gry.
Tirol to oczywiście drużyna słabsza, ale są w stanie powalczyć.
Podoba mi się libero Shoji, fajnie przyjmuje, potrafi wyjąć trudne piłki w obronie.
Jimenez strasznie nierówny, ale potrafi na prawym skrzydle narobić trochę problemów.
Halkbank nie pokrył tej linii w Insbrucku, więdz Jastrzębie również może mieć kłopoty.
Macerata-Posojilnica FT 3:0 129pkt
Poniżej 131,5 2.05 bet365
3:0 raczej pewne dla gospodarzy, kwestia w jakich rozmiarach.
Liczę na to, że sprawę zakończą bardzo szybko, bo nie ma sensu się męczyć.
Z Veroną wygrali ostatnio bardzo spokojnie, trochę zepsuli sobie sytuację w Novosybirsku, więc trzeba się poprawić, na wyjeździe udało się pokryć taką linię.
Posojilnica nie ma jakiegoś prze ogromnie słabego składu, ale kompletnie nie idzie im w LM, inna sprawa, że trafili do trudnej grupy.
Popełniają bardzo dużo błędów własnych, można ich ruszyć w przyjęciu, a zagrywkę Macerata ma bardzo dobrą.