Na jakiej podstawie uwazasz, ze Agamez sobie nie pogra? dla mnie to jest akurat zawodnik, ktoremu musza kolejny rok z rzedu podziekowac za to ze sa w kolejnej fazie rozgrywek, popatrz w staty ze spotkan ze Skra, zobacz kto ma 1 plac w ogolnych statystykach, jesli chodzi o zdobycze punktowe i atak, moze chodzilo Ci o to, ze od niego najwiecej zalezy i jesli mu nie pojdzie, to Arkas polegnie z kretesem, wiadomo, ze kazdy moze miec slabszy dzien, ale nie mozna od razu zakladac, ze sobie dzisiaj nie pogra ????Skoro na beznadziejnie grającą Skre był kurs 1,15 to na solidną Zaksę 1,30 jest aż nadto na wyrost. Każde inne rozstrzygnięcie jak 3-0 lub 3-1 będzie dla mnie sporą niespodzianką. Castelanni w odróżnieniu od pseudo-trenera Nawrockiego potrafi przygotować taktykę na mecz i jestem przekonany że Agames nie pogra sobie za dużo. Ciężko będzie wygrać rewanż w Turcji, ale na swoim parkiecie Zaksa nie powinna mieć żadnych problemów ze zwycięstwem.
co do typu to nie odkryje Ameryki, ze Zaksa mu po prostu wygrac u siebie, bo i tak wszystko rozstrzygnie sie w Turcji, mam nadzieje, ze Rouzier bedzie grac normalnie, w ten weekend odpoczynek, tydzien temu zastapil Witczaka, ktory o dziwo mial mega dzien w Czestochowie i zostal wybrany MVP spotkania, licze takze na Fontelesa, swietny zawodnik, chcialbym zobaczyc go u Kanarkowych, mysle, ze spokojnie moglby tworzyc pare przyjmujacych z Murilo
sam gram na Zakse, moze handi setowe -1,5 seta, ale tu jeszcze musze sie zastanowic ????