>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Światowa 2010

Status
Zamknięty.
wojas 11

wojas

Użytkownik
Polska zagra bez Mariusza Wlazłego w Łodzi. Może to i lepiej, myślę że Jarosz z Gruszką wystarczą w ataku. Kubańczycy na Hawanie nie radzili sobie z Kubą J. Nie zgadzam się absolutnie, że Kuba jest technicznie bardzo dobrą drużyną, wręcz przeciwnie, można powiedzieć, że ich gra w ataku opiera się tylko i wyłącznie na mocnym ataku ponad blokiem. Kubańczycy nie potrafią obijać bloku, kiwać czy plasować. Dlatego też z Kubańczykami trzeba umiejętnie grać w obronie, nie można iść na wymianę ciosów, trzeba na pewno celować ich zagrywką, niekoniecznie mocną, bo wtedy mają problemy z dograniem do siatki. Na pewno ich mocną stroną nie jest psychika, młodzi gracze często zapominają o drużynie i zaczynają się kłócić i sprzeczać, gdy stawia im się opór. Grają na tzw. żywiole. Mnie osobiście Kubańczycy nie zachwycili w meczach z Polakami, nie wiem jak ich forma będzie wyglądać teraz, ale uważam że stać nas dwa zwycięstwa.

Kadra Polski na mecze z Kubą: Paweł Zagumny, Grzegorz Łomacz, Łukasz Żygadło, Jakub Jarosz, Piotr Gruszka, Marcin Możdżonek, Daniel Pliński, Patryk Czarnowski, Zbigniew Bartman, Bartosz Kurek, Michał Ruciak, Michał Bąkiewicz, Piotr Gacek i Paweł Zatorski.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Wg mnie zdecydowanym faworytem jest Polska a to za sprawa tego iz juz widzielismy ze gdy Kuba gra pod presją (celem Kubanczykow byl komplet punktow zdobytych u siebie), potrafi popelniac straszne bledy szczegolnie w przyjeciu. Glownie mam na mysli drugi mecz Kuby z Polska gdzie Kubanczycy dostali strasznego lupnia, pomimo tego iz w I meczu jakos udalo im sie wykaraskac i wygrac 3-2. Wydawac by sie moglo ze podbuduje to ich i zagraja oni zdecydowanie lepiej jednak to Polacy pokazali ze do kazdego meczu podchodza bez patrzenia w przeszlosc i wygrali 3-0. Uwazam ze teraz gdy Kuba nie moze nic juz przegrac (co rowniez ma miejsce jesli chodzi o nasza reprezentacje) nie wytrzyma cisnienia i po paru dobrych zagraniach Polakow, zawodnicy kubanscy znow zaczna rozgladac sie i patrzyc po sobie zamiast skoncentrowac sie i grac do konca.

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
To ja także dodam coś od siebie.
Po pierwsze nie zgodzę się z tym, że zarówno Polacy jak i Kubańczycy będą grali pod presją. A mianowicie Liga Światowa dla Biało-Czerwonych to tylko rozgrzewka przed MŚ. Castelanii jeszcze przed rozpoczęciem się LŚ twierdził, że będzie cały czas wypełniał swój plan a mianowicie się nie zdziwi jak Polacy zajmą ostatnie miejsce w grupie a jak narazie są trzeci ponieważ Niemcy mają dwa spotkania rozegrane więcej. Co już stawia w lepszej sutacji Polaków ponieważ presji na nich żadnej nie ma przynjmniej ze strony trenera to już wielki plus.
Po drugie Kubańczycy grają dobrze do tego momentu jak i gra się układa. Już jeżeli coś się zacina w ich szeregach to nagle i nie widać dobrej gry z ich strony. Zawodnicy kłócą się na boisku. I to nie jest nowość w tym zespole. Do tego kibice wspaniale dopingujący biało-czerwonych mogą ich także podenerwować.
Co do składu. Moim zdaniem z jednej strony to dobrze, że Wlazł ego na te spotkania zabraknie. W poprzednim tygodniu LŚ przynajmniej jak dla mnie zbyt dużo nie pokazał, a widać że Jarosz bardzo dobrze spisuję się na tej pozycji.
Stary kolokwializm mówi, że wszystko zferfikuję boisku i mam nadzieję, że będzie to bardzo spotkanie. Owszem byłbym chciał, żebym to Polacy wygrali i najlepiej oba spotkania za trzy punkty ????
Ale jak będzie się przkonamy w niedzielę wieczorem

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Chiny - Włochy

Chińczycy w poprzednim tygodniu postawili naprawdę ciężkie warunki Serbom. Urwali im nawet punkt. Teraz do Chin przylatują Włosi, którzy walczą z Serbami o awans do Final Six. Mają do nich dwa punkty straty i wiedzą, że kolejna strata punktów może przekreślić ich szanse o wylocie do Argentyny. Do składu powoli wraca Fei, więc będziemy mogli zobaczyć najsilniejszy skład po stronie Włochów. Italia jest dość dziwnym zespołem. Ma świetnych zawodników i bardzo dobrego Trenera. Potrafią grać naprawdę świetnie. Niestety często zdarzają im się przestoje. Mają dobre rozegranie, lecz nie potrafią tego wykorzystać. Grają dosyć statycznie. Myślę, że pomimo tego uda im się zatrzymać Ping Chena, główną armatę Azjatów i zdobędą 3 punkty, o których na pewno marzą.

Propozycja:
Włochy -11.5 pkt. ( Całe Spotkanie ) @ 1.85 Unibet ✅
Under 185.5 pkt. @ 1.50 Unibet ✅

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Polska - Kuba 1
Kubańczycy są może i zgranym zespołem, ale nie wierzę że na wyjeździe zagrają to samo co u siebie. Technicznie mogą być bardzo dobrzy?, co z tego, zobaczysz co się będzie działo u nich na przyjęciu. Nie wyobrażam sobie porażki Polaków w meczu z tego typu rywalem u siebie. Kubańczycy jak zepsują parę piłek to im się gra posypie, zaczną się fochy i płacz. Nie znoszę tych Kubańczyków - gówniarstwo jakieś nie umiejące grać, siła razy ramię tylko i jeszcze jakiś 16-latek co powinien pisać niedawno egzamin gimnazjalny, a nie zajmować się poważnie siatkówką.
Kubańczycy nie lubimy Was, przegracie oba mecze, a kursy rzędu 1.70 na Polaków promocyjne, ja łapę grubo dziękuję.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Polska-Kuba
-3,5 punkta Polska (Handi na cały mecz)
kurs: 1,85
buk: betsafe
Mecze o wszystko dla Polaków, z Argentyną początkowo było trudno punkt za punkt. Teraz grają z Kubą, oni mają tylko 1 porażkę i to właśnie z Polakami, kluczowym elementem będzie przyjęcie, bo na rozegraniu u nas Zagumny, Kurek i Możdżonek mogą ciekawe akcje wykombinować do tego Gruszka (np przesunięta krótka ze środka).
Mecz zapewne będzie punkt za punkt, ciężki, Kubańczycy grają szybko i technicznie, ale Castelani ich już raz rozpracował. Wynik spodziewam się 3-1 po walce. Nie wykluczony tiebreak choć wątpię, handi jak najbardziej w zasięgu każdy set wygrany musi być przynajmniej 2 punktami ;) a nie spodziewam się np 1 seta oddanego przez Polaków za free (np 25-18), z Argentyną ładnie nasi pokazali, że po przegranym secie wychodzą mocno zmotywowani i efekty były widoczne.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Chiny - Włochy under 185,5 pkt @ 1,5 unibet ✅
W 1. meczu Chińczycy gładko ulegli Włochom 0-3. Główną tego przyczyną był w miarę równy poziom trzymany przez Włochów przez cały mecz (za wyjątkiem jednego przestoju w bodajże trzecim secie gdzie z 15-10 dla Włochów zrobiło się 15-16). Najbardziej w oczy rzuca sie duza przewaga Wlochow na skrzydlach, szczegolnie jesli chodzi o ataki z pilek sytuacyjnych, z ktorych konczeniem spore problemy mieli Chinczycy, z kolei u Włochow glownie za sprawa Fei`a akcje takie konczyly sie zdobyczami punktowymi. Gra srodkowych wyglada na podobnym poziomie, z kolei na zagrywce sadze iz przewazaja Wlosi. Chinczycy jak na azjatycka druzyna przystalo preferuja gre kombinacyjna co czesto konczy sie niewymuszonymi bledami i nieporozumieniami. Wynik meczu bedzie bardziej zalezec od postawy Włochów i tego czy nie zdarzy im sie duzy przestoj ktory doprowadzilby do duzej straty punktowej, jednakze under 185,5 spokojnie pokryje 4 w miare rowne sety bez gry na przewagi.

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Kurs na Polskę idzie coraz bardziej w dół. Obecnie wynosi ok. 1,50. Pisałem już wcześniej, że Polska wygra u siebie wszystkie 6 spotkań i nadal to podtrzymuje. Kubańczycy u siebie wygrali tylko jeden mecz z Polską. Na wyjeździe będzie to zdecydowanie trudniejsze. Myślę, że Polska wygra. Po walce, ale wygra oba spotkania i znajdzie się na pierwszym miejscu w grupie po tym weekendzie. Myślę, że warto się pośpieszyć i skorzystać z 1,50, bo z czasem kurs może być niższy. Na początku kurs wynosił ok. 1,70 ????

marnik 18

marnik

Forum VIP
W chwili obecnej nie warto grac na Polaków po kursie 1,50. Dla mnie minimalny kurs po którym można na nich grać to 1,65. Kuba tez ma swoje atuty, trenuja w spokoju w odosobnieniu, wiedzą jak wazne to spotkania. W tej chwili można złapać juz nawet koło 2,5 na Kube i ten kurs przedstawia już value wg mnie.
Ps. Na początku kursy na Polaków wynosiły 1,80 nie 1,70.

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Nie chce z Tobą znowu wchodzić w dyskusję o 0,10, bo jest nie poważne. Szukasz dziwnych argumentów. Jak chcesz być taki szczegółowy to zaznaczam, iż napisałem ok. 1,70. Około wg słownika jest to słowo oznaczające w przybliżeniu wartość czegoś, miarę bądź liczbę. Dopuszcza ono minimalną różnicę Wspomniałem Ci już, że jeśli chcesz porozmawiać zróbmy to na innej płaszczyźnie...
Uważam, że warto zagrać, bo nawet 50 zł z każdej postawionej stówki ulicą nie chodzi. Zrobisz jednak, jak uważasz...
Można też dziś zagrać trzy w miarę pewne mecze Włochy, Rosja oraz Bułgaria. W treblu można spróbować. Byłbym bardzo zdziwiony, gdyby coś z tego nie weszło...

Ostatni mecz: Egipt - USA bym odpuścił. Wczoraj Egipt był bliski zwycięstwa, więc dzisiaj dostanie drugą szansę. USA powinno wygrać, jeśli marzy o awansie z drugiego miejsca (awansuje drużyna z najlepszym bilansem z wszystkich grup), bo o pierwszym przy dzisiejszym zwycięstwie Rosji mogą już zapomnieć. Typowy mecz - no bet.

O,10 to duza róznica jak dla mnie w kursie, daj sobie spokoj ze słownikiem kazdy ma prawo wyrazać swoje zdanie. Tak wogole to nie przesadzasz z tymi multikontami na forum? // Marnik

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Chiny - Włochy II

Wczoraj dosyć dobre spotkanie w wykonaniu Włochów. Oprócz jednego przestoju o którym wspomniał Tadzin ( Ten przestój miał miejsce w I Secie, a nie w III ) gra była w miarę regularna. Świetnie zagrał Alessandro Fei. Cały czas atakujący Italii utrzymuje bardzo dobrą formę. W ataku wspierał Feia przede wszystkim Savani. Dziwi mnie to, że Chińczycy omijali Cristiana zagrywką. Sporą różnicę, oczywiście na korzyść Włochów widzieliśmy w bloku. Chińczycy w poszczególnych partiach nie przegrywali dużą ilością punktów. Czy dzisiaj będzie tak samo ? Mam nadzieję, że nie.

Propozycja:
Włochy -12.5 pkt. ( Całe Spotkanie ) @ 1.85 Unibet ✅
Włochy -2.5 seta @ 2.00 Unibet ✅

Polska - Kuba I

Polacy są faworytami. Grają inteligentnie i znaleźli sposób na Kubańczyków. Trener Castellani ma do dyspozycji już Pawła Zagumnego, Michała Bąkiewicza i Daniela Plińskiego. Wraca również Marcin Możdżonek, którego zabrakło we Wrocławiu. Nie można jednak zapomnieć, że Kubańczycy to bardzo mocna drużyna. Mają dwa rodzaje ataku bardzo mocny i piekielnie mocny. Potrafią naprawdę świetnie zagrywać i rozbijać każde przyjęcie na świecie. Potrafią bardzo skutecznie blokować. Oczywiście mają problemy techniczne. Nie są tak dobrze wyszkoleni jak Nasi zawodnicy. Ich wielkim problemem jest głowa. W trudnych sytuacjach potrafią się &quot;zagotować&quot;. Myślę, że Trener Blackwood wyciągnął wnioski z poprzednich spotkań i dzisiaj pokażą Nam to co potrafią. Po cichu liczę na zwycięstwo Kubańczyków.

Od razu piszę, że ten mecz Typersko odpuszczam. Dla zabawy podam jednak kilka typów.

Propozycje:
Kuba @ 2.20 Unibet ✅
Kuba +4.5 pkt. ( Całe Spotkanie ) @ 1.85 Unibet ✅
Kuba -1.5 seta @ 3.20 Betsafe ✅

Finlandia - Rosja II

Wczoraj gładkie zwycięstwo Rosjan. Świetnie znowu zagrał Maxim Mikhaylov. Gra w tej edycji bardzo pewnie. Trzyma wysoki poziom skuteczności w ataku, dokłada jeszcze bardzo dobrą grę w polu serwisowym. Znów byliśmy świadkami świetnej gry środkowych reprezentacji Rosji. Volkov i Muserskiy tworzą naprawdę genialny duet. Skuteczni w ataku i w bloku. Obaj posiadają atomową zagrywkę. Cudo ! Do reprezentacji Finlandii wrócili Shumov i Mikko Oivanen. Konstantin grał od początku, ale nie pokazał zbyt wiele. Mikko pojawił się dopiero w trzeciej partii. Tym razem słabiej zagrał Siltala. Dzisiaj również spodziewam się trzech setów. Rosjanie grając na swoim normalnym, wysokim poziomie powinni rozbić drużynę Trenera Berutto.

Propozycje:
Under 185.5 pkt. @ 1.50 Unibet ✅
Rosja -11.5 pkt. ( Całe Spotkanie ) @ 1.85 Unibet ⛔
Rosja -1.5 seta @ 1.42 Unibet ⛔

Bułgaria - Holandia

W spotkaniach w Holandii, gospodarze nie mieli zbyt wiele do powiedzenia. Bułgarzy spokojnie zwyciężyli we wszystkich sześciu partiach. Przyczynili się trochę do tego Holendrzy, którzy zagrali słabiej. Tym razem liczę na lepszą grę Oranje, zwłaszcza po całkiem dobrych spotkaniach z Brazylią. Ostatnio w meczach z Koreą pograł sobie Tsvetan Sokolov. Tym razem znów w podstawowym składzie powinniśmy zobaczyć Vladimira Nikolova. Obie drużyny prezentują podobny styl, o czym wspominałem już kiedyś. Doświadczeniem Bułgarzy przewyższają jednak Holendrów. Tym razem może to niewystarczyć.

Propozycje:
Holandia +2.5 seta @ 1.65 Unibet ⛔
Holandia +12.5 pkt. ( Całe Spotkanie ) @ 1.85 Unibet ⛔

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Ja zaproponowałbym takie rozwiązania:
Chiny - Włochy
Chiny +2,5 seta 1,70 bwin
Tym razem moim zdaniem Chińczykom uda się urwać seta, już z Serbią zaprezentowali się korzystnie, a przecież to właśnie Serbia, mimo braku gwiazd, jest najmocniejsza w grupie. Chińczycy wielokrotnie sprawiali psikusy lepszym, szczególnie u siebie i uważam, że dziś tak łatwo jak wczoraj Włochom nie będzie, a trzeba podkreślić, że i wczoraj o wszystkim decydowały końcówki od stanu, gdy zespoły miały po 18-19 punktów.
Polska - Kuba
Kuba 2,40 bwin
Kuba już tydzień temu brutalnie zabrała Niemcom na ich terenie marzenia o Final Six. Teraz czas na Polaków. Moim zdaniem Kuba jest znacznie lepszym zespołem, nie ma co pisać o priorytetach obu ekip, bo każdy chce awansować, a możemy się tylko zasłaniać tym, że ważniejsze są MŚ, które przecież dopiero za 2 miesiące. Leon, Leal, Simon mają wielki potencjał i nie sądzę, by Polacy mieli czym odpowiedzieć. Jakub Jarosz to trochę za mało, nie podzielam natomiast sympatii Narodu do Kurka i sądzę, że znów w końcówce seta to Bartek kilka razy się nadzieje i przegra nam ten mecz.

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Wielka wtopa na Polakach. Trochę gotówki poszło w piach...Trochę żal do sędziów za istotny błąd w końcówce 3 seta oraz brak kartek dla Kuby za zachowanie niesportowe. Mecz mógłby się odmienić... Trzeba jednak powiedzieć sobie otwarcie, że byliśmy dużo słabsi od Kubańczyków. Szkoda, bo popełnili oni sporo błędów i na pewno byli do ogrania. Myśmy jednak zagrali bardzo słabo w ataku, praktycznie bez bloku i bardzo złą zagrywką taktyczną. Nie wiem dlaczego celowaliśmy w libero. Każde zagrywka poza libero robiła nie małe spustoszenie w grze Kuby. Możemy mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie... Fajnie, że walczyliśmy, ale jestem trochę zawiedziony :p

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Wielka wtopa na Polakach. Trochę gotówki poszło w piach...Trochę żal do sędziów za istotny błąd w końcówce 3 seta oraz brak kartek dla Kuby za zachowanie niesportowe. Mecz mógłby się odmienić...
Racja. Błąd w końcówce był istotny. Irytowało mnie jednak zachowanie sędziów. Popełnili 2-3 błędy na Naszą korzyść i chyba dwukrotnie popełniali błąd na korzyść zawodnikó z Kuby. Dwukrotnie piłka po atakach Kubańczyków leciała po bloku. Sędzia pokazał oczywiście aut. Na samym początku sędzia pokazał chyba dotknięcie siatki. Owszem Kubańczycy dotknęli siatki, ale nie była to górna taśma. Kubańczycy protestowali, wymachiwali rękoma i takie zachowanie nie powinno być tolerowane. Jednak każdy kto uprawia sport, wie jak czuje się zawodnik, który wie, że został oszukany. Zwłaszcza wtedy kiedy gra się na terenie przeciwnika. Nie chcę usprawiedliwać niesportowego zachowania Kubańczyków. Chcę tylko naświetlić sytuację, która panuje na parkiecie.

PS. Siatkarze Skry Bełchatów też bardzo brzydko zachowywali się w starciu z Resovią Rzeszów w PP. Szkoda, że wtedy Pan Drzyzga i Pan Swędrowski nie zwrócili uwagi na &quot;skandaliczne&quot; zachowanie siatkarzy. Tak jak pisałem nie podoba mi się takie zachowanie, ale zdarza się w każdym spotkaniu.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
A ja w przypadku Kuby mogę mówić o sporym zwycięstwie kasowym. Nie ma się co oszukiwać, Polacy zostali zmiażdżeni. Byli wyraźnie gorsi od rywala, można coś tam dopowiedzieć o sędziach, ale tak naprawdę wyniki w poszczególnych setach były lepsze, niż gra i wynikało to z paru głupich błędów w każdym z nich Kubańczyków, szczególnie Camejo sporo przekraczał środkową linię w głupich sytuacjach, w akcjach, w których nie brał udziału. Od stanu 19-14 dla Kuby w 3 secie Polacy zdobywali po 2 punkty w kilku kolejnych ustawieniach, jednak nie wynikało to raczej z odmiany gry gospodarzy, a z rozluźnienia rywala. To mogło dla Kuby skończyć się fatalnie i gdyby rywal był mocniejszy, lub w lepszej formie, tak właśnie by było. Jutro nie zalecam mimo to stawiania na Kubę. Swoje zrobili, grupę wygrali praktycznie, bo nie sądzę, żeby Argentyna, która ma po 10 meczach ledwie 2 punkty, nagle zdobyła 4 w starciu z liderem grupy.

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Racja. Błąd w końcówce był istotny. Irytowało mnie jednak zachowanie sędziów. Popełnili 2-3 błędy na Naszą korzyść i chyba dwukrotnie popełniali błąd na korzyść zawodnikó z Kuby. Dwukrotnie piłka po atakach Kubańczyków leciała po bloku. Sędzia pokazał oczywiście aut. Na samym początku sędzia pokazał chyba dotknięcie siatki. Owszem Kubańczycy dotknęli siatki, ale nie była to górna taśma. Kubańczycy protestowali, wymachiwali rękoma i takie zachowanie nie powinno być tolerowane. Jednak każdy kto uprawia sport, wie jak czuje się zawodnik, który wie, że został oszukany. Zwłaszcza wtedy kiedy gra się na terenie przeciwnika. Nie chcę usprawiedliwać niesportowego zachowania Kubańczyków. Chcę tylko naświetlić sytuację, która panuje na parkiecie.
PS. Siatkarze Skry Bełchatów też bardzo brzydko zachowywali się w starciu z Resovią Rzeszów w PP. Szkoda, że wtedy Pan Drzyzga i Pan Swędrowski nie zwrócili uwagi na &quot;skandaliczne&quot; zachowanie siatkarzy. Tak jak pisałem nie podoba mi się takie zachowanie, ale zdarza się w każdym spotkaniu.
Drzyzga i Swędrowski są zafascynowani Skrą, to prawda. Często byli nieobiektywni w ocenie. Tutaj mieli chyba jednak rację. Ja tam widziałem może dwie piłki po bloku dla Kuby. Trzeba jednak poszukać winy w sędziach, bo to oni są winni tego, że zrobiła się taka nerwówka u Kubańczyków. Powinni wcześniej zareagować. Komentator to tylko komentarz, a za wydarzenia na boisku odpowiada sędzia.
Prawda jest jednak taka, że Polacy nie zasłużyli na zwycięstwo, bo siatkarsko Kuba była po prostu lepsza. Brawo dla nich.

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Owszem co Polacy dzisiaj zagrali to wołało o pomstę do nieba. Kubańczycy byli lepsi praktycznie w każdym elemencie gry. Nie mieliśmy moim zdaniem żadnych szans, a dochodzenie do remisów to moim zdaniem chimeryczna gra rywali. Ale już tak doszło do takiego wyniku nagle straciliśmy seriami punkty i o kontakt trudno było nam nawiązać. Jedynie co mogę dobego powiedzieć, że z dobrej strony pokazał się Ruciak, i do właśnie dzięki nieemu kilkakrotnie wracaliśmy do gry.
A co do sędziów. To przynajmniej dla mnie dobrze sędziowali. Widać było jak Kubańczycy przegraczali linię. Ale co tu mówić o sędziach jak zasłużenie przegraliśmy te spotkania

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Ruciak grał bardzo dobrze w zagrywce i ataku. Jako chyba jedyny trzymał równy poziom. Minus to na pewno Bartman, którego nie dość, że Gacek musiał asekurować, to nic nie zagrał w ataku. Zagrywkę też miał bez rewelacji.
Mam nadzieję, że jutro zagramy lepiej. Głównie w zagrywce. Bardziej ją pokierujemy na przyjmujących zamiast na libero i powinno być dużo lepiej. Awans do final six jest już bardzo daleko, ale trzeba walczyć do końca...

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Myślę, że Kubańczycy przybyli tutaj po komplet punktów ponieważ poztsał im dwumecz z Argentyną. Sytuacja w tabeli przemawiała z nimi, żeby być pewnym awansu muszą najlepiej wygrać oba spotkania w Polsce. A co do spotkania Argentyna-Kuba. Argentyńczycy przybyli do Europy w słabym składzie, podstaowi zawodnicy trenują w kraju, i jestem przekonany, że najlepsi właśnie wyjdą na spotkanie z Kubą. A na pewno nie będą to łatwe spotkania dla Kubańczyków. Jeżeli Polacy chcą powalczyć przynajmniej w jutrzejszym spotkaniu muszą koniecznie przejść metamorfozę ponieważ z taką grą to z pewnością nic nie osiągną.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom