http://www.legia.net/wiadomosci,66176-kucharczyk_i_pazdan_moga_nie_zagrac_z_borussia.html
Lewczuk Out.
Hlousek Czerwona i Out.
Pazdan możliwy Out.
Tragicznie to wygląda, może Legia zawodziła w meczach w
LM, tzn w ofensywie grała słabo, ale to starczało na 1-2 bramki i awans. W obronie grali już lepiej, nie tracili bramek, ale zaraz zaraz teraz nie przyjeżdża ekipa amatorów tylko zespół dla którego gra w fazie grupowej
LM to nic niesamowitego, tzn chodzi mi tutaj o presję w meczach, dla zawodników BVB to norma.
Rok temu przyjechało tutaj Napoli i wygrało 2:0 w
LE, Legia wtedy wystawiła pięciu obrońców. Rzeźniczak jeszcze wtedy nie grał tak tragicznie, jak teraz, a w takiej sytuacji niewykluczone, że to on zagra, albo Dąbrowski, jedno jest pewne, nawet jak Pazdan zagra to nie może nie być gotowy na 100%. Czerwiński dostanie szanse, możliwe, że już od razu zostanie wrzucony na głębokie wody. Co tu dużo mówić, obrona to była jedyna rzecz która faktycznie na jakimś tam poziomie :grin: funkcjonowała, jak grała podstawowa jedenastka, a teraz może się okazać, że
trójka piłkarzy z podstawowej formacji defensywnej wypadnie, tzn dwóch już wypadło, jednego mecz stoi pod znakiem zapytania. Boki Bereś/Broz, chyba że wyjdą pięcioma obrońcami, to też jest możliwe, ale nie sądzę, żeby to zwiększyło ich szanse, jak dla mnie może być większy chaos, niestety, jeżeli Pazdan nie da rady wrócić to jest lipa, wielka lipa.
Kucharczyk też prawdopodobnie odpada, co by nie mówić, gdzieś już to pisałem, chłopak potrafi harować na boisku, cofnąć się po stracie. Grał na środkach przeciwbólowych, ale grał.
Dwie bramki BVB to będzie najmniejszy wymiar kary jaki może spotkać Legionistów. Myślę, że ważna sprawa to, że BVB wraca po rocznej przerwie do
LM, wiem ktoś powie, że to nie robi różnicy, a ja myślę, że będą chcieli się pokazać, poza tym Legia to najsłabsza drużyna w grupie, Sporting na pewno będzie groźny wicemistrz swojego kraju. Trener i sztab szkoleniowy BVB zdają sobie sprawę, że punktów na Łazienkowskiej stracić nie mogą.
Oferta szeroka, ale wiadomo nie radzę grać BVB na każdym kuponie jaki tylko będzie przez kogoś grany, bo to tylko piłka, na papierze wszystko przemawia za BVB, ale to boisko zweryfikuje, a nie potem płakać jak to BVB utopiło 10 kuponów...
Moim zdaniem najlepsze opcje :
BVB powinno spokojnie dwie bramki wbić i żadnej nie stracić, dlatego lepszy typ to BVB over 1,5 niż samo BVB.
Typ BVB -2,5, najlepszą ofertą byłoby -2 samo, w bet365 - 2,60 (spada z 3,00) w
unibet 2,80, ale ja gram na Betsson, tam niema takich luksusów
.
Warto moim zdaniem grać już teraz, czasu trochę jeszcze jest, ale kursy będą spadać.
Single :
BVB(-1,5) # 1,93 # Betsson
BVB(-2,5) # 3,45 # Betsson
Do dubli+
BVB over 1,5 # 1,40 # Betsson