Liderforum;6110912
Słuchajcie Borussia i tak nie wygra bo ja tak mówię a jak ja mówię to tak jest.
[... napisał:
Być może tym razem sie Wam uda.
Kolego to jak to jest ?? Pierw mówisz, że BVB tego nie wygra i jesteś o tym w 100% przekonany i drwisz z tych co stawiają BVB, a później już jednak tego pewny nie jesteś i mówisz, że być może Wam się uda. To w końcu BVB tego nie wygra czy wygra, bo już sam się gubisz z tej pewności.
Za Legią nic nie przemawia, nic. Jeśli Pazdan nie zagra to odpada na BVB podstawowa para stoperów. Zagra dwóch niezgranych ze sobą słabych na tle europejskim grajków + szybcy ofensywni gracze drużyny przeciwnej + wielkie emocje związane z
LM. Jak to może się skończyć w obronie ?
Pytam się kto to jest Dundalk ? Legia te mecze grała na 120% by wejść do
LM. Jak wyglądała gra Legii na tle takiego przeciwnika ? DRAMAT.
Nawet tacy półzawodowcy potrafili stworzyć sobie kilka groźnych sytuacji pod bramką Legii, ba nawet strzelili im gola.
To jest pierwszy mecz w grupie. BVB będzie skoncentrowana na 100%. Nie mogą sobie pozwolić na stratę pkt z takim rywalem w tej grupie. Ich celem jest faza pucharowa. Nikt nie będzie odpuszczał z Legią meczu. BVB to nie drużyna, która zadowoli się 0:1 i sama postawi autobus przed swoją bramką.
W każdej formacji BVB jest lepsza o conajmniej 2 klasy. W przyjęciu, w zwykłym podaniu, zagraniu w trójkącie, w rozegraniu piłki, w ustawianiu się na boisku, w szybkim kontrataku, w pressingu, w każdym aspekcie na boisku.
Nic piłkarsko nie przemawia za Legią. Jakby to była Legia, która ogrywała jak chciała Celtic, grała jak na polskie warunki z polotem to może byliby w stanie coś powalczyć. Tamta Legia rozjechałaby dzisiejszą bez żadnego problemu. Ludzie, my tu sraliśmy się o to, żeby Legia nie dostała w ostatniej rundzie Kopenhagi czy Ludogoretz, a mamy być odważni przed BVB ? Cieszyliśmy się z Dundalk, a co się okazało, że łatwo z nimi nie było...
Legia przegrywa z Termalicą, a my mamy stawiać na Legie z BVB ??
Jakby jeszcze Legia grała ładną piłkę, ale gra padake i taka jest prawda.
Sercem jestem za legionistami, bo w końcu
polska drużyna jest w
LM, ale piłkarsko wszystko jest za BVB. Może jak postawią autobus to będą walczyć o remis, ale czy starczy im sił do końca, czy są w stanie zagrać mecz bez błędu w obronie ?
Czysty win BVB.