comendador
Użytkownik
To ja dobrze wiem. Napisałem wyżej, zresztą już dawno o tym pisałem, że Pazdan out, Lewczuka sprzedali, Hlousek pauzuje za kartkę.Ale to jest kadra na całe LM, a nie skład na BVB. Pazdan czytałem w piątek, że jest wyłączony na 3 tygodnie. Jeśli go nie będzie to handi dla BVB bardzo możliwe.
I tak na prawdę zostaje
Czerwiński - nowy nabytek, potrzebuje zgrania, gdyby obok było 3 pewnych oborńców, może nie robiło by to takiej różnicy, ale w tym meczu, zabraknie 2 podstawowych obrońców
Rzeźniczak - fatalna forma, nie przepraszam tragiczna, kiedy gra Legia traci bramki, z jego winny najczęściej
Wieteska - Młody zawodnik, grał w meczu z Arką, wiadomo jak to się skończyło
Dabrowski - sprowadzony z zagłębia, rozegrał dwa spotkania w Legi, w pucharze z Arką, bilans 5 bramek straconych.
Broz - 31 lat na karku, na Polską ligę, może i tak, ale to moim zdaniem tylko zmiennik, w poprzednim sezonie, od nowego grzał ławę najczęściej, na wypożyczeniu był Jędza
Bereszyński - Ostatnio mało grał, pewnie zagra, ale jak większość na Polską Ligę przejdzie, na LM nie.
I tak właśnie wygląda defensywa Legi. Na Polskie warunki ujdzie, nie na LM.
A jeszcze jedno odnośnie tego :
To że pół miliarda gra ten typ, to znaczy, że on jest zły. Po pierwsze zmień myślenie, masówka nie oznacza od razu, że typ nie wejdzie, więcej masówek wchodzi każdego dnia. Wiadomo te które nie wejdą zostają w pamięci. To są takie wyjątki, jak Legia wygra, albo nawet zremisuje to to zostanie w pamięci, jak przegra 0:2+, to będzie już tylko statystyka.Tylko pamiętajcie takie bety jak Dortmund to gra pewnie pół miliarda ludzi na świecie.
Być może tym razem zarobicie.
Ale w dłuższej perspektywie myślicie że buk będzie wypłacał?