robson-united
Użytkownik
Kursy od Sportingbet

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN
Podobno Dortmund to taka pewka, że warto brać kredyty i stawiać. Tzw lokata
Zapraszam do dyskusji
Przy obecnej formie Legionistów oraz wiedząc jak offensywnie oraz skutecznie gra BVB to niestety "Nasza" drużyna jest o dwie klasy słabsza? Może za duże i zbyt pochopnie z tymi klasami ale taki bet pobieram w ciemno.Dortmund -1.75 @2.30 Pinnacle
Nie będę powtarzał argumentów. Myślę, że warto tutaj pograć ryzykowniej w stronę BVB. Legia u siebie z trudem grała na równi z Trencinem i Dundalk, a Borussia to z dwa poziomy wyżej, ekipa co najmniej na ćwierćfinał LM. Wracają do tych rozgrywek po roku przerwy. Pierwszy mecz, więc motywacja wielka po obu stronach. Tylko, że Legionistom przez to będą się plątać nogi, a Dortmundczycy po prostu będą grać lepiej. Czemu nie mieliby załadować kilku bramek?
Jedyne miejsce gdzie Borussia jest tak poważnym faworytem jest w waszych glowach kochani rodacy.
Kurs na Legie+1.5 ani drgnął nawet polscy inwestorzy go nie ruszyli swoją masówą.
A to dlatego że żaden poważny inwestor nie będzie grał Borussia -1.5 a to dlatego że:
1.Jest początek sezonu Borussia po przebudowie.Jakość piłkarzy ogromna ale minie trochę czasu zanim drużyna zatrybi.
Legia jest lepiej zgrana brak Lewczuka można nadrobić Czerwiński nadaje sie tu i teraz wiem co mowie bo oglądałem tego chłopaka w barwach Pogoni i to jest zawodnik większego kalibru aniżeli Lewczuk.
2.Legia się wzmocniła Legia grała słabo na początku sezonu,ale teraz będzie tylko lepiej.
3.Kibice zgotują pewnie kolejny horror będą race będą kary ale Legia to lubi.
Nikt mi nie powie że Dortmund też.
Co z tego ilu kibiców liczy się jakość a ta w Polsce jest duża.
4.Legia umie się bronić to pokazała jak do tej pory w LM.
Oczywiście przeciwnik lepszy no ale tu nie musi Legia wygrać.
Punkt 5.
Masówa masówa masówa kocham to
Punkt.6 na faworytów tj.Serene,Djokovica i inne Borussie to grają dziadki z STS co,wtapiaja kasę także radze sie zastanowić.
Legia +1.5
1.900
Pinnacle
Czy ja kiedykolwiek gdziekolwiek pisałem, że długoterminowo wychodzisz na "-" ? Rozmawiamy tylko o tym spotkaniu.M
Być może tym razem sie przejadę co nie zmieni faktu ze ja zawsze i wszędzie wychodzę na koniec najesli widziales ze gdzies wyszedłem dlugoterminowo na
pokaz mi a ja postawie Ci w zamian 1000zl na Twoje konto na mecz Legii.
Tylko nie wiem czy to jest najlepszy pomysl bo przegrasz te pieniadze...
Zreszta ja i tak nigdy nanie wyszedłem bo jestem nie bez kozery liderem forum i proszę mnie chłopaki nie traktować w stylu chyba nie wiesz co grasz bo to,Wy wtopicie nie ja.
Pozdrawiam
Gościu ma rzeczywiście dosyć irytujący styl "co to nie ja", tym nie mniej wnosił do dyskusji i analiz dużo ciekawych argumentów. Zazwyczaj szedł pod prąd, ale gdy to ja 2 lata temu grałem wyłącznie na handi na faworytów to ja byłem takim "Konarem" po którym wszyscy jechali w tym on ponieważ modne było granie przeciw faworytom. Muszę przyznać jednak, że posiada dużą wiedzę i intuicję i choć nie znam dokładnie powodów, ban w mojej ocenie nie był konieczny. Przede wszystkim jego zasługą jest to, że kiedy wszyscy patrzymy w jedną stronę on potrafi spojrzeć w drugą, czasami słusznie czasami nie, ale zawsze bardzo się przydaje ktoś taki. Tak więc czy nazywa się Liderforum, czy Konar czy wszystko jedno jak w mojej ocenie jest cennym głosem w dyskusji.Nie piszcie z nim, przecież tego jelenia co "nie pływa z płotkami" się da wyczuć z miejsca. https://forum.bukmacherskie.com/members/konar25-u90347.html ???? Zrobił drugie konto i teraz będzie świecił XDD
.
No dzisiaj przegrali z Lipskiem. Sam nie wiem czy to dobrze czy źle. Pewno źle bo może świadczyć o złej formie, ale dobrze bo pojadą na LM naładowani jak nigdy no i przegrali z beniaminkiem więc mają nauczkę. Tak czy inaczej "klątwa Konara" już działa, a jeszcze nawet nie zaczęliśmy ???? Możliwe też, że grali na pół gwizdka przed meczem LM co się często zdarza i lepsze kluby jak Bayern czy Barca przegrywały w lidze przed ważnymi meczami LM. Jak ktoś oglądał może coś napisze czy kontrować wszystko co było pograne na Legię. Trochę szkoda tych domów, dziewczyn i samochodów ????Może i coś w tym jest. Borussia w tym momencie to taka padlina, że miałaby problem, żeby wygrać mecz w Ekstraklasie. A tak na poważnie, to po odejściu praktycznie wszystkich kreatywnych zawodników i przy braku Reusa, ich kreacja jest na poziomie 2 Bundesligi. Zostają takie "geniusze" jak Rode czy Castro. Spokojnie można z nimi powalczyć o 2 miejsce, ale niestety nie dotyczy to Legii, tylko Sportingu. Legia jest za słaba i same indywidualności z Dortmundu wystarczą, żeby to wygrać. Niestety. Ekipa Borussi może grać piach, ale raz urwie się Aubameyang i może być po zawodach. Do Realu jak na razie nie mają podjazdu, nie ta półka i nie ta klasa piłkarzy. Osobiście mam nadzieję, że Legia powalczy, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć.