>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lech - Udinese 1/16

Status
Zamknięty.
hydrogenium 0

hydrogenium

Użytkownik
jakby nie było zasługuje Lech na te brawa..... ale szkoda że znowu budzą się dopiero gdy przegrywają. Gdyby od początku tak przycisneli to może byłoby milej a tak chyba czas się żegnać z pucharami bo ja w porażkę Udine na swoim terenie nie wierzę
Po tym co ja zobaczyłem dzisiaj to wierze we wszystko. Jak lech zagra swoje od pierwszych minut to nie widzie inne opcji niż wygrana. Chyba że znowu zacznie się tak jak dzisiaj...:zoltakartka:

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
wlasnie :/ Lech pod presja gra bardzo ladny futbul tylko szkoda ze nie potrafia tak grac od poczatku meczu :/ te dwie bramki ich podciely ale brawa za to ze sie podniesli :p po bramce na 2:2 czułem że wygraja mieli szanse ale nie wykorzystali. moze to i lepiej bo jak to prawda ze Lechici pod presja graja bdb to od 1min w Udine beda pod taka grali bo musza atakowac ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
no Lech pokazał się ładnie w ostatnich minutach meczu, jednak 2 bramki na wyjezdzie to pokazna zaliczka, trzeba wygrac na wyjezdzie lub conajmniej 2/3 gole strzelic a u Makaronow juz nie będzie tyle miejsca co tutaj...obawiam sie ze gra we włoszech bedzie wyglądac podobnie jak w Moskwie

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
A ja przeciwnie, wierzę! Lech już pokazał, że wychodzi z najgorszych opresji. 1:0 wystarcza! Jednak po dzisiejszym meczu pozostaje niedosyt, bo nie byliśmy gorszą drużyną, gdybyśmy nie przespali początku drugiej połowy wygralibyśmy. A tak buki zarobiły sporo na fanatykach, na mnie nie (1x) ???? Wygramy!

K 0

krakk

Użytkownik
Szkoda tej drugiej straconej bramki bo to był po prostu pech.
Mecz przejdzie do historii jak i np akcje gdzie pada słupek, poprzeczka i później łapie bramkarz albo jak (nie jestem pewny) Wilk skacze na plecy jednego z zawodników i po chwili ten śmiech komentatora
Zobaczymy jakie dadzą kursy na wygraną Lecha w kolejnym meczu bo będzie to dość ciekawy mecz. Lech musi atakować i bezpiecznie będzie jak strzeli 2 bramki a Udinese chce zagrać na remis albo wygrać ale Lech będzie bardzo zmotywowany i o wiele lepiej przygotowany. Udinese musi w niedziele zagrać jeszcze z Torino które zapewne z nim zremisuje 1-1 i postawienie under 2,5 będzie dość pewne.
Co do Lecha to mają tydzień czasu do meczu a Udinese musi jeszcze zagrać z Torino a mam wrażenie ze od 60 minuty to nic specjalnego juz nie grali.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
wg mnie kursy beda podobne. tzn dzis ten kurs (3.15) nawet to byl kurs o duzo za duzy i nie wygral lech troche przez brak szczescia troche przez brak swojej skutecznosci, na pewno ci co sa od wystawiania kursow u bukow dwa razy sie zastanowia zanim dadza kurs ok 4 czy wiekszy na lecha. Bo to co pokazal dzis lech swiadczy jak klasowa to druzyna ???? nie mniej jednak Lech na wyjezdzie nie przegra ;0

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Ja myślę , że mają spore szanse na awans. Wiadomo , że będzie trudniej , bo Udinese ma 2 bramki nadwyżki (na wyjeździe) no i gra przede wszystkim u siebie , ale myślę , że Poznaniacy nie przestraszą się większego stadionu , bo nie na takich już grali i pokażą , że nawet z drużyną , z którą byli skazywani na pożarcie można powalczyć.

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Witam po spotkaniu.
Meczu nie ogladalem (niestety taka praca ???? ) ale czytałem wypowiedzi trenerów, piłkarzy i relacje z meczu. Z tego co wywnioskowalem to mecz był (z przewaga na druga polowe) dla LEcha. Udinese narzekalo na zle warunki ktore uniemoliwily ich gre techniczna :p Modlilem sie aby Lech nie stracil zadnej bramki ale wynika z tego ze jesli nic nie straca to rowniez nic nie strzela ???? Bilans przed rewanzem kiepski ;/ Sadze ze kursy ne Lecha dojdą spokojnie do 4.00 a ich szanse beda naprawde ciezkie. Zobaczymy, ja w nich wierze ale ze strony sportowej a nie biznesowej ;)

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Udine gówno, za przeproszeniem grało; ich trener mówił ze oni walczą o dobre miejsce w lidze. Więc w rewanżu można liczyc na niespodzianke i wygraną Pozniaków.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
wkurza mnie to u nich ze oni tacy strasznie pewni byli juz tego awansu przed meczem. strzelili dwie bramki to pewnie byli pewnie juz na 300% , dobrze ze Lech pokazal jak sie walczy do końca i przed rewanzem na pewno Udine bedzie mialo wiecej szacunku dla Kolejorza. U nas po za tym zagra juz Peszko choc trzeba przyznac ze Robert na skrzydle znakomicie sobie radzil. Peszko zastapi Roberta na skrzydle , Lewy pojdzie wspierac Rengifo i beda cisnac jak w morde strzelil :p po za tym w rewanzu nie zagra Sanchez to juz nie jako bedzie oslabienie w ofensywie. Wierze ze en mecz LEch wygra i albo bedzie to 1:0 albo 2:1 tak aby do konca byly nerwy :]

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
no pozostaje nam tylko wierzyć , że Poznaniacy zdobędą gola i wygrają choćby 1:0 ???? Zgadzam się , Lewandowski zagrał świetnie na tej lewej pomocy , aż się nie spodziewałem. Dobrze przytrzymywał piłkę , nawet nie bał się pojedynków sam na sam , trzeba próbować. Czekamy teraz tylko na rewanż i na to , że Lechici przykrócą trochę tym Włoskim &quot;pewniakom&quot; do awansu. Byli tak pewni siebie , że przy stanie 2:0 nawet nie chciało im się biegać i teraz mają za swoje.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
jeden H:jezora: ważne , że dobrze grał.
tu sie zgodze ???? na pewno wyslannicy z europy ktorzy byli na tym meczu nie moga byc zawiedzeni ze przesiedzieli ponad poltorej godziny w takim mrozie ???? kilku zawodnikow na pewno sie wyroznialo ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Udine gówno, za przeproszeniem grało; ich trener mówił ze oni walczą o dobre miejsce w lidze. Więc w rewanżu można liczyc na niespodzianke i wygraną Pozniaków.
W sumie Udine przez ponad 80% spotkania grało lepiej po 2 golu praktycznie juz zlali mecz całkowicie co ich słusznie skarało( do tej pory Lech mizernie wyglądał na boisku), ale to będzie dla nich przestroga i w rewanżu juz nie odpuszczą do konca Lachowi.
Co do wypowiedzi trenera to wspomnial tez ze remis bramkowy przed meczem brałby w ciemno ale czuje rozgoryczenie postawą druzyny poniewaz mogl miec juz avans po pierwszym spotkaniu.
Twierdził też że we Włoszech nie gra sie nigdy w takich warunkach a płyta boiska nie pozwoliła wykorzystac najwiekszego atutu czyli gry technicznej i w rewanzu już będzie wszystko jak nalezy

Włosi pokazali ze grają bardzo szybką piłką, jednak na tym boisku nie byli w stanie tego robić tak jak chcą (poślizg piłki sprawial ze podania nie dochodziły tak jak powinny, a przyjęcie i prowadzenie piłki tez miało wiele do zyczenia) i jestem pewny że Lech na normalnym boisku zdobył by te bramki jednak stracił by kilka wiecej...
U makaronów bedą grali w normalnych warunkach a Udine rozklepie Lecha podobnie jak to zrobiła CSKA która i tak grało na pol gwizdka

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
mylisz sie mowiac ze przez 80% spotkania Udine gralo lepiej. pierwsza połowa była bardzo wyrównana z sytuacjami z obydwu stron , do momentu strzelenie dwoch bramek przez Udine i gdzieś tak jeszcze z 15 min po tych bramkach Lech sie zagubil , fakt ze mogli stracic jeszcze ze dwie bramki ale tak sie nie stalo , od 70 min do konca meczu to juz Lech byl strona przewazającą a to że bramki kontaktowej nie strzelili sporo wczesniej zawdzieczaja tylko braku skutecznosci. Byly nawet takie moment ze przez kilka min makaroniarze zedko co z polowy wychodzili. Tak wiec to ze 80% meczu to przewaga Udine to jest bledne stwierdzenie bo mecz byl wyrownany. A to ze murawa byla jaka byla to tylko swietna wymowka wlochow po tym co sie stalo. Jak by byli swietni technicznie jak mowi ich trener to poradzili by sobie w kazdych warunkach tymbardziej ze jak juz nie ktorzy wspominali na plw Apeninskim tez jest snieg i tez na pewno grali w takich warunkach.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
ja też się nie zgodzę ... przez 80% meczu Udinese przeważało ? nie wiem , ja może inny mecz oglądałem , ale wydawało mi się , że Udinese miało dosyć wyraźną przewagę w 1 połowie i do momentu strzelenia 2 bramek. Później już istniał tylko Lech , więc od 55 minuty na boisku była tylko jedna drużyna , która mogła nawet zwyciężyć - Lech Poznań.

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Ciekawostką jest, że mają farta ci, którzy nie zważając na kiepski stan murawy postawili over 2,5. W normalnych warunkach typ byłby 70% pewny, a tak...Kurs na Lecha dojdzie do 5 i myślę, że można będzie zaryzykować. Murawa w Udine będzie chyba wygodniejsza dla poznaniaków. Szkoda, że nie było trybun ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
mówisz kurs dojdzie do 5 :} swietnie ???? to kurs z podporką będzie ok 2 czyli baaardzo duza pewnosc ???? rzepek ale w pierwszej polowie udine wcale nie mialo takie wyraznej przewagi :] z tego co pamietam to Turina moze 3 razy bronil trcohe trdune strzaly w tym 2 w jednej akcji ???? mecz bylo rowny w moim odczuciu ze wskazaniem na Lecha ????
jedno bylo super ???? Kolejorz traci bramke na 2:0 a kibice jeszcze głośniej &quot;niech zwycięża Lech kolejorz KKS ???? &quot; hehe to bylo super :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom