Nie rozumiem Twojego zdziwienia, żeby zagrać to zdarzenie musiałeś wcześniej przelać pieniądze na portfel australijski, więc już to powinno dać do myślenia,że wygrane pieniądze również wpłyną na konto australijskie.panowie zagralem dzisiaj kolejna probe w australi , mecz sie skonczyl i jest wygrana ale nie na koncie ! czy ktos moze sie orjetuje co jest zgrane ??
O ile dobrze kojarze to na BF niektóre mecze widnieją jako LIVE, ale można je grać na żywo jedynie w przerwie meczu. Informacje o takich meczach trzeba śledzić na forum bf lub na blogach.Dzieki za odp. panowie dla uproszczenia mam pieniadze na Aust. koncie i przeszedlem dodatkowa weryfikacje . Nawet mam gdzies info o tym na poczcie. Codzi o to ze mecz dzisiejszy sie skonczyn ponad godzine temu a nie dostalem wygranej za ten mecz. Oczywiscie spodziewam sie przelewu na konto Australijskie. Dodatko znalazlem cos takiego na forum :
http://forum.bukmacherskie.com/f141/konto-australijskie-26190.html
Jeszcze na dodatek zagrlem dzisiaj Blistol Lay X a tu rynek zawiszony od poczatku spotkania !!! Jest juz 19 ' I jak tu sie nie wk..... nie gram dzisiaj wiecej bo juz podchodze emocjonalnie .
Tak. Natomiast, jeśli zamierzasz grać w taki sposób, dobrze się zastanów. Wiele osób już popłynęło na tej strategii...Mam pytanie , czy jak stawiam 0:0 nie wygra za 4 , zobowiazanie wynosi 44 , to znaczy ze pada 1 gol to mam zaklad wygrany ??? dobrze to rozumiem ???
Nie wiem czy zamierzam tak grac , ale napewno sprobuje ...Tak. Natomiast, jeśli zamierzasz grać w taki sposób, dobrze się zastanów. Wiele osób już popłynęło na tej strategii...
Cyba nie na dazam , jakie 3 L ?? przeciez chyba powinno byc stawka X kurs - prowizja ...Wygrałeś 3 Ł, ryzykując 40... Naprawdę uważasz, że może to być opłacalne?
W tym przypadku, jeśli Oyak strzeli pierwszy bramkę, kurs na X spadnie. Bezpieczniej jest wybierać mecze 2 wyrównanych drużyn. Dobrym pomysłem jest też (jak u Ciebie zresztą) postawienie na CS kwoty minimalnie większej, tak, żeby ew. wygrana z CS była większa od zobowiązania z zakładu na X, wtedy w przypadku utrzymywania się wyniku 0-0 przez dłuższy czas, można skontrować w przerwie meczu i wyjść z zyskiem już w połowie spotkania.Jednak powracam do testowania mego pomyslu .
Wygra 0:0
Lay X