>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lay the Draw

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
!
A Demirspor v Tekirova B

CS 0:0 - L 6.06 ( k. 7.6 )
Lay X - L 19.95 ( k. 3.4 )
Back - L 16.12 ( k. 4.3 )

Zysk : L 4.64 ✅

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
!
PANOWIE a nie lepiej by bylo np. wybrac 5-6 meczy gdzie spodziewamy sie Zwyciestwa druzyn wyrownanych a jest 0:0 do przerwy wtedy wchodzimy Lay X ( kursy 2.5 ) i po nastepnym golu ( kursy 5-5.5 ) robimy grenn ???? Jezeli ktos ma cierpliwosc to mozna zlapac lepsze kursy !!! Czy ktos tak probowal grac ??

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
!
... idac dalej ta droga znalazlem 3 mecze na dzisiaj z &#39;rana&#39;

West Ham , Watfort , Walsall . Zobaczymy jak bedzie gdy tylko skonczy sie polowa i bedzie Remis ( a powinin byc ) wchodze na rynek z Lay X . Jezeli nie bedzie Remisu to odpuszczam Nic na sile !

L 0

lujan

Użytkownik
Mam do was kilka pytań. Czytałem trochę o grze LTD, lecz nie znalazłem odpowiedzi na wszystkie pytanie.
Dla przykładu mamy mecz, gdzie: remis BACK: 3,60, remis LAY 3,65. Kupujemy LAY za 10E. W pierwszej połowie pada bramka, remis BACK rośnie do 5,10. Za ile wówczas postawić? Również 10E? Wówczas 51E - 36,5E zobowiązania = 14,5E zysku? Aż tak dużo, czy coś poknociłem?

favago 69

favago

Użytkownik
Jeśli dobrze liczę, to optymalnie jest dać 7.15 EURO na BACK i notujesz wtedy greena na poziomie 2.84 EURO.
Tutaj masz kalkulatory greenbook&#39;ów.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Dzisiejsze spotkanie !
Altay Izmir - Bozuyukspor
Wdatki Lacznie : 30 L
Back - 6.92 ( 0:0 ) CS
Lay X -3.9 ( 23.08 L )
Back - 9.2 ????
Zysk - 12.86 ✅
sory, że tak rozgrzebuje, ale od tego zysku końcowego 12.86 nie odejmujesz kwoty postawionej na back cs 0:0?

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
!
Postanowilem odswierzyc temat !!! mecze które bede gral na BF sa przemyslane , przeanalizowane . Postaram sie wypracowac jakis fajny zysk na koniec miesiaca. Meczy nie bedzie duzo , ale za to beda dobrane staranie aby wygenerowac zyski. Zakladany cel to ok 40 meczów w miesiacu wiec ok. 10 tygodniowo. Z tak obszernej oferty na BF chyba nie bedzie problemu . Zobaczymy co z tego wyjdzie . Gram stara metoda LTD z zabezpieczeniem CS .

Przemyslalem cala swoja gre i wyciagnelem wnioski . Mam nadzieje ze trafne. Smiem twierdzic ze jest to bezpieczna gra , ale trzeba dobrac wyrównane mecze odladac w tv i wtedy to ma sens . Patrze troszke z innej perspektywy na gre i wlasnie skupiam sie na miesiecznych zyskach . Jezeli zagramy 10 meczy od piatku do poniedzialku to wedlóg mnie powinien byc wygenerowany zysk w postaci ok. 250 f. , grajac tak przez caly miesiac ( 4 tygodnie ) powinno to sie przelozyc na ok. 1000 f zysku . Mysle ze jest to dosyc fajna strategia gry . To sa zalozenia !!! jak bedzie to zobaczymy . Mysle ze jest to realne jezeli bedziemy analizowac mecze które chcemy grac. Mam troszke latwiej bo prowadze jeszcze jeden temat na tym forum i mam jakies tam rozeznanie . Aktualnie równiez zopoczynam prace nad nowa strategia która juz wyglada zachecajaco . Ale to moze pózniej .

Niebawem pierwszy mecz ...

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Prosze pamietac ze nie jestem profesjonalista tylko laikiem w grze na BF

Do rzeczy . Postawilem 45f

CS 0:0 - 13.58 f. ( k.7.4 )
Lay X - 31.42 f. ( k. 3.2 )

Wiec mamy zrobiane zabezpiecznie na CS i Lay X . Jezeli zakladany mecz zakonczy sie wynikiem który zakladamy to jestesmy na ladny + . Jezeli któras z druzyn strzeli gola to mozna jeszcze zrobic Green i tez jestesmy na + . Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce .

Lipa ... wyszedlem z rynku a tu 2:1 !!!

Strata -36 f.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Jakie stawkowanie na CS a jakie na LTD, czy zysk z LTD w 1szej połowie pokrywa stratę z CS?
Nie mam zadnego stawkowania na CS i LTD , nastawiam sie bardziej na staly zysk w wysokosci ok. 25 f. Mam ustalona kwote na gre i gram . Planuje dzisiaj jeszcze jedno spotkanie wieczore i moze odrobie straty z pierwszego spotkania . Zysk z I polowy nie pokryje straty z CS

Do góry Bottom