szymi12
Użytkownik
Staram sie wybierac wyrownane zespoly ...bardzo ciekawy jestem szymi12 jak ci pojdzie ltd z zabezpieczeniem na 0:0. bierzesz wyrownane zespoly czy jest wyrazny faworyt?
Staram sie wybierac wyrownane zespoly ...bardzo ciekawy jestem szymi12 jak ci pojdzie ltd z zabezpieczeniem na 0:0. bierzesz wyrownane zespoly czy jest wyrazny faworyt?
w granicach 27%-30% stawkijaką część stawki na LTD stawiać na back cs 0-0 ? 25%?
... musisz postawic 7.16 i wówczas twoj zysk wyniesie 2.7E po odliczeniu prowizji . I to jest tz, greenbookZa ile wówczas postawić?
sory, że tak rozgrzebuje, ale od tego zysku końcowego 12.86 nie odejmujesz kwoty postawionej na back cs 0:0?Dzisiejsze spotkanie !
Altay Izmir - Bozuyukspor
Wdatki Lacznie : 30 L
Back - 6.92 ( 0:0 ) CS
Lay X -3.9 ( 23.08 L )
Back - 9.2 ????
Zysk - 12.86
Spoko , nie nie kwota 12.86 to czysty zysk po zakonczeniu meczu .sory, że tak rozgrzebuje, ale od tego zysku końcowego 12.86 nie odejmujesz kwoty postawionej na back cs 0:0?
Nie mam zadnego stawkowania na CS i LTD , nastawiam sie bardziej na staly zysk w wysokosci ok. 25 f. Mam ustalona kwote na gre i gram . Planuje dzisiaj jeszcze jedno spotkanie wieczore i moze odrobie straty z pierwszego spotkania . Zysk z I polowy nie pokryje straty z CSJakie stawkowanie na CS a jakie na LTD, czy zysk z LTD w 1szej połowie pokrywa stratę z CS?