>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lay the Draw

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
!
Dzisiaj spróbujemy równiez cos ugrac ...

Bez zabezpieczenia na CS .
ps. do meczu jeszcze 15 min. a juz moge zrobic Green !!! ????

Zysk moze niewielki ale, ... 15.60 f. ✅

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Zagladajacych tutaj do tematu przepraszam , ale jestem na urlopie i puscilem tylko mecze z progresji . Temat nie upadnie !!!
Bedzie kontynuacja po 20 Marca .​

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
! ????
Witam ponownie ... Pozwole sobie podawac w tym temacie swoje rynki do gry na LTD , LTD+CS jezeli zalozyciel tematu nie ma nic przeciwko . Rynki które bede podawal sa analizowane przezemnie i nie bedzie gry przypadkowych rynków. Spróbuje cos zarobic na grze w taki sposób . Zyski podlicze na koniec miesiaca . Pozdrawim i zapraszam do odwiedzania tematu.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
!
Dzisiaj postaram sie odrobic strate wczorajsza ... planuje zagrac kilka meczy . Pierwszy na dzisiaj ...

Poczekalem do 52 min. i wyciagnelem najwiekszy mozliwy Zysk z tego rynku ✅

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Kolejny Rynek :
Nerwowa koncówka !!! ale sie oplacilo ???? szkoda ze komp sie zawiesil i nie zdarzylem zrobic fotki z Greenem .

wiero67 3

wiero67

Użytkownik
A ja dzięki Tobie i Japończykom przytuliłem 6 ojro (wyszedłem z meczu w 75&#39;). Jeszcze raz dzięki. wiero67

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
siemasz. jaki masz bilans ogolny zyskow/strat, bo widze, ze wytrwale drazysz ten temat juz ladny kawalek czasu. gratuluje wytrwalosci i pozdrawiam.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
jaki masz bilans ogolny zyskow/strat
Hej ... Bilans jest ujemny !!! Temat draze poniewaz chce sie jak najwiecej nauczyc , obserowac rynki itp. angarzujac niewielki kapital . Mesiac Luty jest przelomowy a od Marca bede sie staral Tradowac tak jak powinno to wygladac bo to co tutaj podawalem to nie zaliczalbym do tradingu , ale od czegos trzeba zaczac ...

L 13

lukaldo

Użytkownik
To sie nazywa PAZERNOSC ! Jak widac jeszcze jestem laikiem ...
ja wczoraj pierwszy raz grałem LTD, z moim skromnym budżetem 30 ojro wygrałem 7,5 ojro i dwa razy wtchodziłem ze stratą łącznie równą 9 ojro więc gdyby nie te straty to byłoby fajnie ;)
Powodzenia ????

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
!
Obserwowalem dzisiaj rano sobie ruchy kursów na mecz Kashiwa - Jeonbuk Motors . Rynek CS 0:0 chlonny i moje zaklady zostaly przyjete , zagralem równiez Lay X w tym meczu. Troche jestem zdziwiony bo wiekszosc Back&#39;uje OVER w tym meczu a ja mysle ze bedzie ale UNDER . Zobaczymy jak to bedzie .
Wyszedlm z rynku z fajnym greenem , ale 3 gole ( w tym karny ) w 3 min. to chyba nikt sie nie spodziewal .

Do góry Bottom