ok 10 % to moj bank z pojedynczego zdarzenia. Z CS 0:0 nie zrezygnowalem i bede gral pózniej ta strategia. Poki ci jestem nastawinu na zarobek i pod tym kontem dobieram wszystkie mecze.Witam szymi12 jedno pytanie bo idzie Ci bardzo dobrze ile % twojego banku wynosi zobowiązanie z pojedynczego spotkania. I jeszcze jedno czy całkowicie zrezygnowałeś z zabezpieczenia 0-0
Co do bilansu - malem budzet na ten cel i przegralem wszysko , jednoczesnie sie uczylem . Teraz mam kolejny budzet na gre i nie przewiduje strat ! ten okres mam juz za soba i nie czekam do konca meczu tylko koncze wczesniej gre. Mysle ze tak okolo 70 min. wyjde z rynku . Zobaczymy jak to wyjdzie ...jak ostatnio pytalem o twoj bilans to mowiles, ze jestes na minusie. zmienilo sie cos? bo widze ze kosisz rowno ostatnio. i ten mecz teraz. jest 0:0 w 43 min. bierzesz strate w przerwie czy cisniesz na szalenca do konca?
jednym slowem czekasz do samego konca. nie wychodzisz z rynku tnac straty. dzieki temu zarabiasz. sam z ciekawosci pogram troche overowe zespoly bez wychodzenia przy 0:0.wieczorne granie ...
- Czerwona kartka !!! poczekamy jeszcze troszke , moze da sie cos zarobic . No niestety mimo kartki nie dali rady . Strata - 243 f.
Kolejna nauczka dla mnie !!! Nie inwestowac kilkanascie godzin przed meczem !!!
... Zdzisiu mecz ktory czekalem do konca to wyjatkowa sytuacja !!! ( byla czerwona kartka ) ja gram po to aby wygrac , moja gra nie ma nic wspólnego z tradingiem !!! Jezeli nazbieram odpowiedni kapital rzedu np. 50.000 f na gre to wtedy bede gral Tradingiem ! dlaczego ?? bo w tedy bedzie widac zyski nawet z jednego meczu . Jak pisalem wczesnie musze ugrac 25 f ( zysk ) dziennie azeby na koniec miesiaca miec fajny plus i tego sie trzymam . Mysle ze warto spróbowac grac ligi overowe . Jak na razie mi sie to oplaca. Piatek sie zbliza wiec trzeba juz miec na uwadze co grac. Pozdrawiamjednym slowem czekasz do samego konca. nie wychodzisz z rynku tnac straty. dzieki temu zarabiasz