owca26
Użytkownik
Szumi nie ma znaczenia czy początkujący czy veteran. Też tak na początku myślałem jak Ty:" nie mam kasy to zaczne z małą kwotą, będę grał agresywniej a jak wygram większą sumę to wtedy będę grał tak jak mi doradzają" i co.... i traciłem cały czas moje kapitały początkowe, musiały upłynać 2 lata zanim uwierzyłem ludziom, którzy odrazu chcieli mi wytłumaczyć pewne zasady, zrozumiałem że większość ludzi właśnie dlatego przegrywa - bo nie ma wystarczjąych środków na start a chce osiągać niewiarygodne zyski. Teraz mogę sobie tylko wyobrazić jakby to było gdybym przez te 2 lata pierwsze mojej gry stosował odpowiednie zarządzanie kapitałem. Po za tym jak teraz wyrobisz sobie złe nawyki to trudniej Ci je będzie zlikwidować w przyszłości. Najciekawsze w takim podejściu jest to, że większośc mówi "nie mam odpowiednij kasy na start" i wpłaca jakąs tam małą sumę, grają agresywnie, przegrywają i co... po miesiącu wracają, znowu wpłacają taką samą kwotę itd pomyśl ile można zgromadzić grając rozsądnie od początku i co jakiś czas dopłacać, zwiększając tym swój kapitał.