zdzisiu-krecin
Użytkownik
na dzisiaj Chelsea - Man City.
Wszystko zależy od tego, w jaki sposób podchodzisz do gry. Jeśli bawisz się w bukmacherkę, to faktycznie nie ma to sensu. Jeśli zaś w trading, to uzyskanie greenbooka jest absolutnym priorytetem.jezeli już sie wybrało jedno spotkanie z miliona to brać greena wartości 0.1 Euro ?
chyba bez sensu
chyba, że ssposób ten zakłada, że jakikolwiek green jest zdobyczą i krokiem naprzód
Back - 6.60 68'
Zysk 5.2j ????
Tak patrze sobie i widze ze juz mam greenbook'a ! A mecz sie jeszcze sie nie zaczol . Zastanawiam sie czy juz grac czy czekac na 1 gola ???
Wiec tak , Win masz racje czekam na pierwszego gola i wtedy robie green , nie robie zabezpieczenia CS bo jezeli HT jest 0:0 to pozniej kursy leca w dol ! Wiem ze robie ZLE i musze sie nauczyc kiedy najlepiej wyjsc ! Poki co analizuje mecze itp. i obserwuje rynek .szymi12, tak sobie patrzę i jednej rzeczy nie rozumiem. Bawisz się w trading, ale grając lay the draw widzę, że nie wychodzisz z rynku w określonym momencie, tylko uparcie czekasz na pierwszą bramkę. We wczesniejszym spotkaniu miałeś szczęście bo w końcówce udało się trafić, teraz w 66 minucie. Przecież przy 0-0, i nie zrobieniu wcześniejszego zabezpieczenia, na choćby CS 0-0, jest spory minus. Ja się "uczyłem", że wychodzi się w połowie, max w 60 min. Efekty były całkiem fajne, a i ryzyko straty większej sumy mniejsze.
bilans dnia: -1,01 GBPpropozycja na dzisiaj:
FC Koln - Mainz
Dartford - Woking
Kolejna Propozycja na dzisiaj
Spezia - Triestina
Lay Remis - 3.5
Back - 7.00 75'
Zysk - 5.70 ????
Ale jaja zrobilem Back i wbili brake na 1:1 !!!
Wchodzisz w dany dział (np. dla tradingu: http://forum.bukmacherskie.com/f257/ ) i nad listą tematów, po lewej stronie masz przycisk "nowy temat".na teraz:
chateauroux v bastia
de graafshap v waalwijk
maastricht v den bosch
mam pytanko. jak zalozyc wlasny temat na forum?
Dzieki wielkie.Wchodzisz w dany dział (np. dla tradingu: http://forum.bukmacherskie.com/f257/ ) i nad listą tematów, po lewej stronie masz przycisk "nowy temat".
piatkowy bilans: -1,1 GBPchateauroux v bastia
de graafshap v waalwijk
maastricht v den bosch