>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lay the Draw

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Jeżeli chodzi o dobór meczy to jest on istotny ale jeżeli ktoś pisze że trzeba dobrze dobrać mecz to o kant dupy można rozbić taki system bo to jest co najwyżej pomysł czy strategia na gre a nie system
nie ma czegos takiego jak &quot;system&quot; tak powiem.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
slowo system do tradingu jakos nie pasuje. bardziej strategia. ale czym sie rozni system od strategii? ????
na dzisiaj jeden meczyk: Espanol - Atletico Madryt

Otrzymane punkty reputacji: +4
zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
syetem w sensie stawkowanie progresywne. bo np &quot;zautomatyzowanie&quot; to glowna cecha mojej &quot;strategii&quot; na LTD. dobor meczy jak z automatu wg sztywnie dobranych regul + automatyczne wyjscie po golu lub automatyczne wyjscie po gwizdku konczoncym pierwsza polowe w razie gdy tego gola nie ma ????
w sumie to nie widze zadnej roznicy, bo nawet w bukmacherce jest stawkowanie progresywne jak i stala stawka. zwal jak zwal. wazne zeby system-strategia-sposob byl skuteczny.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Espanol - Atletico Madryt

zanim back na remis zdazyl sie ustabilizowac to espaniol podwyzszyl na 2:0. bilans dnia: +1,90GBP
po 29 spotkaniach: +8,88 GBP

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
!
Zgodnie ze wskazaniem bede podawal tutaj swoja gre i zabawe w Tradera !​

Dzisiejsze rozwarzania :

Godz. 11.30

Erciyesspor (Res) - Konyaspor (Res)

Lay Remis - 3.70 ( kupno )​
Back - 7.2 ( sprzedaz ) 86&#39;

Zysk : 3,7 j ✅

ps. chodzi mi jeszcze 1 mecz po glowie , ale poczekam jak sie kursy w miare ustabilizuja !​

marian78 20

marian78

Użytkownik
rozumiem że z zasady dobierasz mecze drużyn które zawsze w swoich meczach mają przynajmniej 2 gole
tak patrząc na przykład na ostatni typ

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
rozumiem że z zasady dobierasz mecze drużyn które zawsze w swoich meczach mają przynajmniej 2 gole

tak patrząc na przykład na ostatni typ

Tak zgadza sie . Mysle ze na poczatek jest to dobra strategia aby zgromadzic wiekszy kapital . Spodziewam sie min. 2 goli a jak bedzie zobaczymy .

marian78 20

marian78

Użytkownik
ja będę próbował na mecze chodzić z laptopem
jeżeli między canal+ a Betfair mam 5 sekund zapasu od strzelenia bramki (zakład trwa 8 sekund) to na stadionie powinno być jeszcze 5 sek zapasu
czyli jezeli zakład trwa 8 sekund, to 10 sekund powinno wystarczyć ... a wtedy wiadomo jakie kokosy można zebrać jeżeli zagra się odpowiednio wysoką stawką .. może 150 może 300 Euro ... polska liga nie jest tak obstawiona jak inne i nie zawsze jest na np. over 1.5 gola dużo kapitału i to byłoby w budżecie jedyne co trzyma mniejszy zysk

gdyby rynek miał z 20.000 kapitału to spokojnie myślę bardzo dobry pieniądz byłby

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
ja będę próbował na mecze chodzić z laptopem
jeżeli między canal+ a Betfair mam 5 sekund zapasu od strzelenia bramki (zakład trwa 8 sekund) to na stadionie powinno być jeszcze 5 sek zapasu

czyli jezeli zakład trwa 8 sekund, to 10 sekund powinno wystarczyć ... a wtedy wiadomo jakie kokosy można zebrać jeżeli zagra się odpowiednio wysoką stawką .. może 150 może 300 Euro ... polska liga nie jest tak obstawiona jak inne i nie zawsze jest na np. over 1.5 gola dużo kapitału i to byłoby w budżecie jedyne co trzyma mniejszy zysk

gdyby rynek miał z 20.000 kapitału to spokojnie myślę bardzo dobry pieniądz byłby

Pomysl ciekawy :grin: pytanie czy wpuszcza Cie z lapsem ??

marian78 20

marian78

Użytkownik
heheh, najpierw sprawdzimy czy różnica czasu jest wystarczająca, czyli przynajmniej raz trzeba będzie wnieść laptopa
nastepnie jak już nie pozwolą, to zabieramy jakieś zamaskowane mini walkie talkie , znaczy krotkofalówke no i nasz przyjaciel przekazuje nam informacje ze stadionu : &gt;

marian78 20

marian78

Użytkownik
heheh, komórka i Betfair, musiałoby to smiesznie wyglądać : &gt;
samo namierzenie kursu trwa pewnie z godzinę : &gt;
ale tak czy inaczej na forum temat o takim stawianiu umarł,
chyba dlatego, że ci co tak robią po prostu nie chcą mówić na ten temat : &gt;

win1988 164

win1988

Użytkownik
http://www.betfair.com/onmobile/
Wbrew pozorom nie ma na co narzekać ; ) Dla chcącego nic trudnego. Mało kto stosując taki styl grania dzieli się swoimi spostrzeżeniami na ogólnodostępnym forum. Paru tutaj było, ciekawych rzeczy można było się dowiedzieć. W sieci jednak jest kilka stron, nie tylko polskich, poświęconych tradingowi.

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Nie no oczywiscie na pewno profesjonalne buki, a juz na pewno betfair nie pomyslalyby o czyms takim jak opoznienia w transmisji i to ze ktos moglby sobie grac ze stadionu...
Temat poruszany n razy i obalony również n razy.

marian78 20

marian78

Użytkownik
jeżeli zabrakło mi kilka razy dwóch sekund z Canal+ to na pewno sie nie da : &gt;
temat został obalony tylko 1 raz kiedy to jakiś chłopina grał na buku który miał według niego 20 sekund opóźnienia: &gt;
nie sądze aby Betfair wysyłał ludzi na stadiony
zwłaszcza, że nieraz zawieszają jak wogóle nic się nie dzieje, tzn nie umieją odróżnić wymuszenia faulu w polu karnym od prawdziwego faulu - takie z nich specjalisty : &gt;
w ich interesie jest tylko to, żeby regularnie w miarę zawieszać system, aby ludzie się nie pluli, że BF coś kombinuje i oni przez to tracą kase

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Zgodnie ze wskazaniem bede podawal tutaj swoja gre i zabawe w Tradera !​

Dzisiejsze rozwarzania :

Godz. 11.30

Erciyesspor (Res) - Konyaspor (Res)

Lay Remis - 3.70 ( kupno )​
Back - 7.2 ( sprzedaz ) 86&#39;

Zysk : 3,7 j ✅

ps. chodzi mi jeszcze 1 mecz po glowie , ale poczekam jak sie kursy w miare ustabilizuja !​

Dzisiajsze rozwarzania cz. II

Godz. 16.00

Kayserispor - Karabukspor

Lay Remis - 3.75 ( Kupno )
Back - 6.60 68&#39;
Zysk ✅ 5.2j ????​

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Dzisiajsze rozwarzania cz. II

Godz. 16.00

Kayserispor - Karabukspor

Lay Remis - 3.75 ( Kupno )​
Back - 6.60 68&#39;
Zysk ✅ 5.2j ????​

Tak patrze sobie i widze ze juz mam greenbook&#39;a ! A mecz sie jeszcze sie nie zaczol . Zastanawiam sie czy juz grac czy czekac na 1 gola ???

marian78 20

marian78

Użytkownik
jezeli już sie wybrało jedno spotkanie z miliona to brać greena wartości 0.1 Euro ?
chyba bez sensu
chyba, że ssposób ten zakłada, że jakikolwiek green jest zdobyczą i krokiem naprzód
wszystko zależy od wartości tego meczu, jeżeli wartość jest nadzbyt wysoka to raczej nie rezygnowałbym

Do góry Bottom