Trzeba było robić ten zakład bezpośrednio przed meczem lub na jego początku. Miałbyś korzystniejsze kursy.Mam pytanko zrobiłem zakład na mecz o 17 i jak padnie gol jak zrobic back ?
A w 20` meczu brać lay gdy spadnie jeszcze bardziej?Trzeba było robić ten zakład bezpośrednio przed meczem lub na jego początku. Miałbyś korzystniejsze kursy.
Z tego, co zrozumiałem on zrobił tego lay'a już przed meczemA w 20` meczu brać lay gdy spadnie jeszcze bardziej?
Pamiętam mecz Argentyny gdy Messi wpakował gola w 88` chyba. Laya wziąłem w 80.
Tu się jeszcze nie wypowiadam, bo dopiero testuje ten sposób. Raczej wyczekuję tej bramkiSwoją drogą gdy nie ma się ochoty na hardcore, to kiedy uciekacie z rynku?
Jaką stratę akceptujecie?
Taką poradę dostałem na tym betcalc, czyli faktycznie nie jest najgorzej ???? Słowem, to jest (praktycznie) max, który można wyciągnąć z LTD i robię wszystko dobrze, tak?BACK £1.14 at odds of 32 for a guaranteed profit of £8.86.
No tak, ale ja obstawiałem to już przy stanie 0-2, kiedy wiedziałem, że na remis nie ma szans ???? Stąd taki bólJednak duzo wiecej juz bys z tego nie wyciagnal ( max 10e, wiec z tego 8 by sie zrobilo 8.86 ) jednak wtedy w razie remisu nie mialbys takiej kwoty jaka teraz mogles wygrac o wlasnie te 8.86 ( tak samo jak za wygra Legii badz wygrana Zaglebia ).
w której minucie wyszedłeś?Porto - Zenit LTD wejscie 4
kurs i stake podam przed meczem.
back 2,26
2,31
pierwszy red ????