>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Po wczorajszej przegranej przychodzi czas na odrobienie strat.
Z reguły staram się nie grać pucharów, bo wiadomo jak to w nich bywa, ale tym razem po głębszej analizie, postanowiłem zainwestować parę złotych. Zobaczymy jak to będzie.
Nancy - Auxerre
Typ grany przede wszystkim ze względu na absencje w drużynie przyjezdnej ( brak bodajże 6 zawodników z pierwszego składu ) brak między innymi najlepszego strzelca drużyny Traore.
Co ciekawe obecnym trenerem Nancy jest Fernandez który jeszcze niedawno prowadził właśnie AJA.
Pomimo słabego startu w rozgrywkach ligowych, uważam że w tym meczu drużyną która będzie w natarciu będą gospodarze i to oni wyjdą z tego meczu zwycięsko.
Nancy - Auxerre - 1 - 2,30 ⛔ 1:2
STAWKA : 2/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Wczoraj Nancy zagrało słaby mecz i w sumie nawet lepiej że odpadli, bo większą sympatią darzę AJA niż drużynę z ASNL.
Straty w budżecie zostały jakby nadrobione przez zagranie wczoraj dubla w którego skład wchodziło Leyton + Southampton.
Dzisiaj ponownie próbuję sił z francuskim pucharem.
Przeglądając i analizując poszczególne mecze najciekawiej wyglądają mi tylko dwa spotkania z których oczywiście zrobię kupon. Chodzi mianowicie o zwycięstwo Montpellier i Sedanu. Ale po kolei.

Sedan - Nantes
Mecz pomiędzy dwoma drugoligowcami. Sedan sezon rozpoczął dobrze, ale ostatnie mecze niezbyt wychodzą, więc czas na jakiś zryw i wygranie jakiegoś spotkania. Gospodarze przed sezonem byli w grupie typowanej do walki o awans w tegorocznych rozgrywkach, więc potencjał w zespole jest dość spory. Skład również wygląda nie najgorzej.
Sedan ma jakiś sposób na wygrywanie bądź remisowanie z Nantes, gdyż jak popatrzymy w historię spotkań widać to bardzo dobrze. W dzisiejszym meczu powinno być podobnie gdyż Nantes wciąż znajduje się w &quot;chorobie&quot; która trwa któryś sezon.
W dzisiejszym spotkaniu w szeregach gospodarzy nie zobaczymy tylko trzech piłkarzy którzy i tak nie są jacyś znaczący dla zespołu - Bira Dembele, Geoffrey Lembet, Kassim Abdullah.
Natomiast tak jak wcześniej wspomniałem Nantes nadal gra bardzo poniżej oczekiwań ( bynajmniej moich ). Ponownie start sezonu nie udany i znowu będą walczyć o utrzymanie jak w poprzednim sezonie. Trener Landry Chauvin ma wszystkich zawodników do dyspozycji.
Montpellier - Amines
Ubiegłoroczny finalista tychże rozgrywek, na starcie rozgrywek rozpocznie rywalizacje z drugoligowym Amiens.
MHSC regularny sezon rozpoczęło znakomicie i po czterech kolejkach przewodzą stawce w Ligue1. Ostatni mecz przegrany z silnym Lyonem, ale i tak uważam że bardzo dobry mecz zagrali piłkarze Rene Girarda.
W świetnej formie jest linia ofensywna, która już w tym sezonie dobyła 9 bramek ( najwięcej w lidze ) i myślę że w tym meczu znowu obejrzymy festiwal strzelecki ze strony gospodarzy, ponieważ teraz czeka ich bardzo proste zadanie wyeliminowania zespołu który jest obecnie w strefie spadkowej Ligue2 - Amiens.
Goście prezentują obecnie fatalny styl. W prawdzie przegrali tylko jeden mecz, trzy remisując, ale te remisy odnosili z drużynami którymi śmiało powinni wygrać, przede wszystkim na swoim boisku. Widać że brak kuleje po prostu atak, który jest najgorszy w całej lidze.
I teraz jest pytanie czy zespół który co roku walczy o utrzymanie w Ligue2 jest w stanie ograć drużynę która jest obecnie najlepsza w kraju ? Odpowiedz jest prosta.
Sedan - Nantes - 1DNB - 1,30 ✅ 2:0
Montpellier - Amiens - 1 - 1,45 ⛔ 2:2 -&gt; spokojne zwycięstwo dopiero w dogrywce ..
KURS : 1,89
STAWKA : 5/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Nie idzie europejska piłka więc próbujemy zagrać coś z Brasileiro.

Palmeiras - Cruzeiro
Mecz ogólnie wygląda na spotkanie typowo underowe. Gospodarze od trzech spotkań bez underu, a to w ich przypadku coś niespotykanego w tym sezonie gdyż jest to drużyna w której meczach nie oglądamy zbyt dużej ilości bramek.
Obecnie w tym sezonie ugrali 14 spotkań z sumą goli poniżej trzech.
Cruzeiro natomiast również ostatnio trzyma serię trzech spotkań +2,5 gola, więc kiedyś trzeba ją przerwać.
O składach niewiele wiem, więc nie będę się dużo rozpisywał.

Palmeiras - Cruzeiro - poniżej 2,5 - 1,75 ✅ 1:1
+ 3,75j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Słowo do wczorajszego kuponu. Kto oglądał to wie jak mogło się wszystko skończyć, ale wiadomo że szczęście w sporcie jak i w zakładach bukmacherskich jest bardzo ważne.
To już kolejny dzień w którym mamy bardzo ubogą ofertę. Dlatego postanowiłem zagrać coś z meczów międzynarodowych.

Brazylia - Ghana
Ogólnie mecz na terenie Canarinhos, więc mamy już duży plus. Trener Mano Menezes powołał swoich najlepszych zawodników na czele z Neymarem, Ganso, Pato.
W tym meczu wystąpi po dziewięciomiesięcznej przerwie genialnie grający Ronaldinho, co na pewno ucieszy kibiców.
Brazylia ostatnie dwa spotkania przegrała i chyba czas najwyższy na przełamanie się, bo co jak co, ale takiej drużynie nie powinno się to przytrafiać. Słabo wypadli na Copa America, więc powinni odkupić winy i teraz wygrać w Morumbi.
Ghana wiadomo, posiada parę gwiazd europejskiej piłki - bracia Ayew, Essien, Gyan. Postacie mocne, ale wątpię aby sprostali zadaniu i wygrali z gospodarzami.
Brazylia - Ghana - 1 - 1,50 ✅ 1:0
STAWKA : 6/10
+ 3,00j

Otrzymane punkty reputacji: +2
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Należy się małe sprostowanie do wczorajszego typu. A mianowicie nie wiem skąd mi się wzięło, że mecz odbywa się w Brazylii na Morumbi. Grali oni w Londynie na stadionie Fulham - Craven Cottage. Za moją pomyłkę przepraszam.
Jako że dzisiaj grają eliminacje do Euro 2012, więc idzie dubel na owe spotkania.

Rosja - Irlandia
Czytałem wiele wypowiedzi, artykułów i analiz, w których widać jednoznacznie że Rosja to nie ta sama drużyna jeszcze z przed paru sezonów. Teraz pomimo mocnego składu, praktycznie takiego samego jak na Mistrzostwach Europy w 2008 roku grają bardzo słabo.
Ciężko jest im grać przede wszystkim z drużynami które są bardzo konsekwentne w defensywie. Nie ma pomysłu na akcje, a każda próba &quot;przedarcie&quot; się w pole karne kończy się jeszcze przed szesnastką.
Zespołem prezentującym wspomnianą &quot;żelazną&quot; destrukcję jest oczywiście Irlandia. Głównie widać to na meczach wyjazdowych w których według mnie istnieje zasada &quot;najważniejsze nie stracić gola i przy którejś z kontr strzelić gola&quot;.
Tak więc idąc moim tokiem rozumowania na Łużnikach nie powinniśmy zobaczyć wielu bramek, stąd typ - poniżej 2,5 - 1,55
Łotwa - Grecja
Grecja to zespół typowo underowy, którego linia defensywna spisuję się rewelacyjnie. Na wyjazdach w trzech meczach nie stracili anie jednego gola, strzelając przy tym tylko dwa. Więc i widać że ofensywa szwankuje.
Oglądałem ich spotkanie z Izraelem. Fakt gospodarze tamtego spotkania mieli parę fajnych akcji podbramkowych, ale destrukcja działała bardzo dobrze. Wystarczyła jedna akcja i Grecja wygrała.
Łotwa jako że to średniak europejski, raczej nie miała planów na powalczenie z Chorwacją i Grecją o awans. Zagrali kilka dobrych spotkań, ale większość, szczególnie meczy wyjazdowych i z silniejszymi tej grupy przegrywała. W tym zespole szwankuje ofensywa, która jeśli strzela to i tak brakuję do zwycięstwa.
Obu drużyną będzie zależało na wygranej więc możliwe że ponownie zobaczymy wyrównane spotkanie.
Myślę że goście ponownie zagrają &quot;swoją&quot; piłkę i ponownie na tablicy wyników zobaczymy wynik underowy.
Rosja - Irlandia - poniżej 2,5 - 1,55 ✅ 0:0
Łotwa - Grecja - poniżej 2,5 - 1,55 ✅ 1:1
AKO : 2,40
STAWKA : 3/10
+ 4,20j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
W końcu nadszedł weekend, a ja jak zwykle jestem pozbawiony wolnej chwili i zamiast &quot;sterty&quot; analiz i zagranych kuponów jest jak na razie tylko jeden ;)
Nie będę wklejał analizy znajdującej się w odpowiednim dziale, ponieważ jest to tylko małe moje spojrzenie i uzupełnienie wypowiedzi poprzedzających mnie użytkowników. Jeśli ktoś jest chętny do czytania zapraszam tutaj.
Santos - Cruzeiro - powyżej 2,5 - 1,70 ⛔ 1:0

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
W tym spotkaniu zarówno piłkarze jak i sędziowie robili wszystko żebym tylko nie wygrał tych paru złotych postawionych na ten zakład :wink:

A teraz na poważnie. Zacznę od arbitrów tegoż spotkania. Jedna z lepszych lig na świecie, mająca genialnych piłkarzy, wielkie talenty i nie potrafiąca znaleźć sędziów na pewnym poziomie, jak dla mnie to żenada. To co wczoraj robili w tym meczu przechodziło moje najmniejsze oczekiwania. Nie uznanie dwóch bramek Santosu, DWÓCH! z czego jedna na pewno była zdobyta prawidłowo [drugiej nie jestem pewien, gdyż nie widziałem powtórki]. Następnie podyktowanie rzutu karnego dla Cruzeiro kompletnie z niczego. Gdyby tego było mało do piłki podchodzi zawodnik gości i co robi ? Oczywiście przestrzela karnego! ???? Mój overek mógł być już pokryty mniej więcej w 30 minucie, a tak mecz skończył się wynikiem 1:0 i wtopa.

Teraz przejdę do spostrzeżeń ogólnych. Tak więc pierwsza połowa zdecydowanie dla Santosu. Ataki od pierwszej minuty. Neymar zdecydowanie najlepiej, każda akcja ofensywna &quot;projektowana&quot; przez niego. W głównej mierze to on wypracował sytuację na gola, którego strzelił Borges. Zrobił parę fajnych sztuczek technicznych, co mnie osobiście się bardzo podoba w jego wykonaniu. Tak jak wspomniałem wyżej obrona Cruzeiro nie prezentuje się zbyt dobrze i to było zdecydowanie widoczne, kiedy tylko gospodarze ruszali z atakiem, to w tą formację wchodzili jak w masło.

W drugiej połowie wszystko przewróciło się do góry nogami. Goście ruszyli do ataku, mieli kilka genialnych sytuacji, tylko że ponownie świetny występ zaliczył Rafael. Bronił po prostu wszystko, jak dla mnie to Man of the Match. Dało się zauważyć, że gdy zszedł Borges to Santos jakoś nie mógł stworzyć sobie dogodnych okazji. Całkowicie zgasł chwalony w pierwszej połowie Neymar. Brak było jego wejść, szarpania akcji.

Mecz oglądałem cały, tylko że już tak pod koniec było to oglądanie raz jednym raz drugim okiem i po prostu nie chce nic więcej pisać, gdyż mogło się to okazać totalną bzdurą :smile:

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
PSG - Brest
Mecz kończący piątą kolejkę spotkań we Francuskiej Ligue1. Gospodarze z meczu na mecz grają coraz lepiej. Świetne asysty Javiera Pastore i bramki Kevina Gameiro sprawiają że PSG pnie się w ligowej tabeli coraz wyżej. Wydaje się że pieniądze zainwestowane w ten klub zaczynają się po woli spłacać. Apetyty działaczy jak i kibiców w tym sezonie są bardzo duże, a większość osób mówi otwarcie że walczą o tegoroczne mistrzostwo. Aby tak się stało takie zespoły jak Brest muszą ogrywać bez najmniejszego problemu.
Trener gospodarzy Antoine Kombouare nie będzie mógł dzisiaj skorzystać z paru podstawowych zawodników : Clementa Chantome (P, 4/0), Milana Bisevaca (O, 4/0), Mohameda Sissoko (P, 0/0), Mamadou Sakho (O, 2/0) i Guillaume&#39;a Hoarau (N, 2/0). Na pierwszy rzut oka strata dwóch podstawowych zawodników, filarów zespołu, przy stosunkowo wąskiej kadrze, wydaje się dużym osłabieniem, ale jakby nie patrzeć to za Milana Bisevaca zagra zapewne świeżo co sprowadzony Diego Lugano. Za Clementa Chantome zagra Mathieu Bodmer - więc ubytki praktycznie załatane.
Brest po czterech meczach ma cztery remisy. Ogólnie według mnie jak i większej liczby osób są po prostu skazani na porażkę w tym spotkaniu. Do Paryża przyjeżdżają potężnie osłabieni. Zabraknie Ahmed Kantari (O, 0/0), Omar Daf (O, 0/0), Moise Apanga (O, 0/0), Brahim Ferradj (P, 0/0), Jonathan Ayite (N, 2/0), Larsen Toure (N, 1/0), Johan Martial (O, 3/0), a z powodu zawieszenia nie zagra Paul Baysse (O, 4/0). Jak widać obrona Brestu w dzisiejszym meczu będzie osłabiona. Słabo im wychodzi również gra na wyjazdach więc raczej nie mają co liczyć na dobry rezultat.
PSG - Stade Brest - 1 - 1,40 ✅ 1:0
STAWKA : 8/10
+ 3,20j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Rozpoczynamy zmagania z Ligą Mistrzów !
Dzisiaj niestety nie jestem w stanie napisać jakiejkolwiek analizy obu tych meczów, gdyż kompletnie nie mam czasu.
Borussia Dortmund - Arsenal - Borussia poniżej 1,5 - 1,65 ✅ 1:1
Chelsea - Bayer Leverkusen - 1 - 1,40 ✅ 2:0
AKO : 2,31

+ 3,93j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Wczoraj ładnie oba meczyki na plus. Dzisiaj miała być analiza, ale jakoś nie mam chęci do jej napisania.
Tak więc tak zwanego suchara puszczam w grę.
Manchester City - Napoli - 1 - 1,30 ⛔ 1:1
Villarreal - Bayern Monachium - 2DNB - 1,57 ✅ 0:2
AKO : 2,04
STAWKA : 4/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
FC Kopenhaga - Aalborg - powyżej 2,5 gola - 1,65 ⛔ 2:0
Evian - PSG - 2 - 2,00 ⛔ 2:2
STAWKA : 2/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
# 14
Napoli - AC Milan - BTS - 1,65 ✅
+ 3,25j
# 15
Cruzeiro - America - 1 - 1,60 ⛔

# 16
Lyon - OM - BTS - 1,65 ⛔

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kupon #1
Kevin Anderson - Albert Montanes | 1 - 1,15 ✅ Juan Carlos Ferrero - Marcel Granollers | 1 - 1,55 ✅
Kurs : 1,78
Stawka : 5/10

+ 3,9j

Do góry Bottom