>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kupon #2
HV 71 - Timrå IK | Over 4,5 - 1,46
Herlev Eagles - EfB Ishockey | Herlev over 3 - 1,75
Kurs : 2,56
Stawka : 2/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
TPS - MyPa

Bardzo fajnie wyglądający mecz, w którym według bukmacherów jest drużyna gospodarzy. Ja jednak spróbuję zagrać na over 1,5 bramki drużyny TPS. Gospodarze na Veritas Stadion są bardzo ofensywną drużyną, aplikującą przeciwnikowi sporo ponad dwie bramki na mecz, ale przy okazji coś tam też tracą. Dzisiaj grają z MyPą która kompletnie nie radzi sobie w meczach wyjazdowych, przegrywając dość wysoko swoje spotkania. Defensywa kuleje i to bardzo, często zmieniają pierwszego bramkarza, co na pewno nie jest zbyt korzystne. TPS walczy jeszcze o udział w Lidze Europejskiej więc myślę że dzisiaj będzie im zależało na korzystnym rezultacie.

TPS - MyPa - TPS over 1,5 bramki | 1,52 - 5/10 - Tobet ⛔

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Werder Brema - Borussia Dortmund

Po przerwie reprezentacyjnej czas wrócić do rozgrywek ligowych. Mecz w którym powinniśmy zobaczyć sporo bramek, zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Werder na Weserstadion gra bardzo agresywnie, strzelając sporo bramek dzięki czemu odprawia kolejne zespoły z kwitkiem. Trzeba nadmienić, iż w czterech meczach strzelili oni 11 bramek przy czym stracili 4. Borussia raczej przyjeżdża do Bremy po 3 punkty, ale lekko nie będzie. Po paru słabszych spotkaniach w końcu goście złapali rytm strzelania bramek. Większość ludzi interesujących się piłką nożna wie jaki potencjał ma atak Dortmundczyków. Ja ogólnie liczę na Roberta Lewandowskiego, coby pokazał że to on jest teraz numerem jeden w napadzie i tego miejsca łatwo nie odda. Po historii spotkań widać, że dość często pada BTS w spotkaniach tych drużyn, dlatego gram taki zakład.

Werder Brema - Borussia Dortmund - BTS | 1,62 - 5/10 - Tobet ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +3
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Coraz gorzej wychodzi typowanie w temacie, praktycznie od początku miesiąca jadę na sporym minusie, więc chyba czas najwyższy zmienić taktykę gry.

To co było odkreślam grubą kreską i rozpoczynam jakby na nowo. Cel - &quot;uratowanie&quot; tego miesiąca.

Athletic Bilbao - Osasuna Pampeluna - 1DNB | 1,31 ✅
Lotos Trefl Gdańsk - Jastrzębski Węgiel - 2 | 1,35 ✅
Ako : 1,77
Stawka : 5/10
+ 3,85j

Bilbao - Osasuna
Wydaje się że gospodarze w końcu złapali odpowiedni wiatr w żagle i teraz będzie tylko lepiej. Wygrana w Lidze Europejskiej 2:0 i w ostatniej kolejce 2:1 na wyjeździe z Realem Sociedad, tylko to potwierdzają. Bramki zaczął strzelać ten na którego liczą najbardziej w Kraju Basków czyli Fernando Llorente. Natomiast widziałem ostatni mecz Osasuny z Majorką i było widać brak szczególnego pomysłu na grę, brak ludzi do wykończenia sytuacji, defensywa też dość często popełnia błędy. Ostatnie spotkania na korzyść gospodarzy i wydaje się że powinni ponownie pokusić się o zwycięstwo.

Lotos - JSW
Oglądałem parę meczów z ich udziałem w Mistrzostwach Klubowych i uważam że z taką grą jaką zaprezentowali w tamtych rozgrywkach bez większego problemu powinni ograć Lotos, który nie gra jakoś cudownie. Ciekawym zakładem według mnie jest też handi -1,5 na gości, ale tutaj już większe ryzyko.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Znalazłem jeszcze fajnie wyglądający dubelek, który myślę ma duże szanse powodzenia, ale ze stawką nie przesadzam.

FK Viktoria Zizkov - SK Slavia Praha - Under 2,5 | 1,60 ✅
Mersin Idman Yurdu - Fenerbahce - Over 1,5 | 1,23 ✅
Ako : 1,97
Stawka : 4/10
+ 3,88j

FK Viktoria Zizkov - SK Slavia Praha
Derby Pragi, które będą chyba jednymi z najsłabszych od lat. Zizkov gra tragicznie, 15 miejsce w tabeli, seria 4 przegranych meczów pod rząd. Problem ze strzelaniem bramek [trafiali tylko w 5 spotkaniach na 9 i to ledwie po jednym golu], defensywa również zawodzi, ale na własnym stadionie coś tam próbuje, ale to za mało aby ugrać punkty. Ogólnie myślę, że poziom ligi przerósł umiejętności zawodników i zapewne oczekiwania klubu jak i kibiców. Ciężko będzie się utrzymać na kolejny sezon, ale do tego jeszcze daleko.
Druga drużyna z Pragi Slavia trochu lepiej radzi sobie w lidze, ale również ten sezon nie będzie dla nich udany. Podobnie jak w drużynie gospodarzy kuleje ofensywa, nie ma za bardzo kto strzelać [tylko jedna bramka na wyjeździe!], defensywa też słaba w porównaniu z mocniejszymi rywalami, ale z napadem Zizkova powinni sobie jakoś radzić. Widząc dotychczasowe poczynania i skuteczność ofensywną obu zespół oraz statystyki utwierdzam się w przekonaniu, że dzisiaj na Stadion Viktoria nie zobaczymy wielu goli, dlatego obstawiam wynik poniżej trzech goli.

Mersin Idman Yurdu - Fenerbahce
W drugim spotkaniu powinniśmy natomiast zobaczyć kilka goli, gdyż jedna jak i druga drużyna są ofensywnie usposobione. Gospodarz jako beniaminek spisuje się jak na razie bez zarzutu, strzelając dotychczas w każdym mecz [bilans bramkowy 9:7 w pięciu meczach, u siebie 3:3 w dwóch spotkaniach]. Fenerbahce raczej nie trzeba nikomu przedstawiać i pisać co oni potrafią. Jadą do Mersinu po zwycięstwo i z ich strony można liczyć na parę goli. Więc wnioskuję, że over 1,5 jest korzystną inwestycją.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Wczoraj oba kupony na ładny plus. Dzisiaj próbuje pograć trochę Ligi Mistrzów.

Manchester City - Villarreal - ManCity powyżej 1,5 gola | 1,45 ✅
Lille - Inter Milan - Powyżej 1,5 gola | 1,27 ⛔
Ako : 1,84
Stawka : 6/10
- 6j

Manchester City - Villarreal
Ten pojedynek ma tylko jednego faworyta, a jest nim gospodarz. W końcu grają na miarę wpompowanych w ten klub pieniędzy szejków. Po ostatniej kolejce wyprzedzili w tabeli Manchester United i plasują się teraz na pozycji lidera, więc zapewne nastroje w zespole dopisują. Atak The Citizen wygląda bardzo dobrze - Aguero, Silva, Dzeko, Milner, Nasri. Z defensywą troszkę gorzej, ale powinni sobie poradzić. Natomiast Zółta Łódz Podwodna przyjeżdża na Etihad Stadium bardzo osłabiona. Zabraknie Marco Ruben, Nilmar, Angel, Javier Camunas oraz Marcos Senna. Na braku Nilmara goście tracą jakieś 30% gry w ofensywie, widać to w meczach PD, gdzie Villarreal nie jest w stanie stwarzać sobie dogodnych sytuacji. Jest w sumie Rossi, ale on bez dobrego podania nie istnieje, a dzisiaj zabraknie trzech świetnych asystentów. Villarreal jest w głębokim dołku i raczej szybko z niego nie wyjdzie. Z pewnością piłkarze Roberto Manciniego od samego początku przejmą inicjatywę i jeśli szybko padnie bramka to wynik może być bardzo wysoki.

Lille - Inter Milan
Tutaj krócej napiszę. Lille gra bardzo dobrze w Ligue1, dobrym napadem nadrabiają straty w defensywie. Bardzo rzadko zdarza się żeby kończyli mecz na zero z tyłu. W ofensywie trwa walka o pierwszą jedenastkę, bo praktycznie większość piłkarzy prezentuje zbliżony, wysoki poziom. Inter w dalszym ciągu gra bardzo słabo, po zwycięstwie w Moskwie wydawało się że wszystko wraca na właściwe tory, ale ponownie przychodzą słabe występy w Serie A. Dzisiaj do gry wraca projektant gry Mediolańczyków, czyli Wesley Sneijder więc możliwe że coś ustrzelą. Skład na poziom Ligi Mistrzów jest dobry, tylko uważam że brak osoby która by to poukładała w całość. Widziałem w innych tematach, że ten i wyższy over cieszy się popularnością więc to dobrze dla zakładu.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Athletic Bilbao - Red Bull Salzburg - 1 | 1,35
Hannover 96 - FC København - BTS | 1,78
Ako : 2,40

Athletic Bilbao - Red Bull Salzburg
Wydaje się, że Marcelo Bielsy udało się w końcu uporządkować grę zespołu, świadczą o tym z pewnością ostatnie trzy zwycięstwa [jedno w Lidze Europejskiej z PSG i dwa ligowe z Sociedad i Osasuną]. Strzelanie bramek nie leży już tylko na barkach Fernando Llorente, ale też inni zaczęli stawać na wysokości zadania, np : Igor Gabilondo, który strzelił 3 bramki w czterech ostatnich meczach. Defensywa też wygląda jakoś lepiej. choć czasem zdarzają się im błędy. Ogólnie od początku sezonu oglądałem parę ich spotkań w lidze i szczerze mówiąc przypadł mi do gustu ich styl grania, tworzenia akcji.
Salzburg w ostatniej kolejce grał z Wacker Innsbruck, gdzie od 49 minuty grali z przewagą jednego zawodnika i nawet w tedy nie byli w stanie wygrać tego spotkania, a przecież Innsbruck do mocarzy ligi jak najbardziej nie należy. Kadra zespołu jak na warunki austriackiej Bundesligi odpowiednia, ale z wynikami osiąganymi przez zespół jest już trochę gorzej. Na arenie międzynarodowej grają już któryś rok z rzędu, raz wypadają lepiej raz gorzej (rok poprzedni kiedy byli w grupie z Lechem Poznań). Skład na pokonanie Slovana Bratysława jest odpowiedni, ale na próbowanie czegoś zdziałać na Estadio San Mamés raczej zabraknie.

Hannover - FC Kopenhaga
Drugi ciekawy mecz w którym powinniśmy zobaczyć kilka bramek. Gospodarze to zespół grający raczej w otwarte karty, co skutkuje często stratami bramek. Ostatni takie straty zdarzają im się bardzo często, a typy na BTS w ich meczach stają się niemal codziennością. Ostatni mecz grali z Kolonią i przegrali go 2:0, chociaż wynik tego spotkania mógł być inny gdyby sędzia uznał gola strzelonego przez piłkarza gości, co w ocenie wielu był to gol prawidłowy strzelony. W tych rozgrywkach Hannover rozegrał dwa spotkania, jedno u siebie zremisowane 0:0 z Standardem Liege oraz na wyjeździe wygrana z Vorsklą 2:1.
Kopenhaga w rodzimej lidze przewodzi stawce z 21 bramkami strzelonymi i 9 straconymi. Często również zdarza im się tracić bramki na wyjazdach, ale zazwyczaj coś sami od siebie strzelają. Linia ataku prezentuje się bardzo dobrze, gdzie króluje dwójka Dame N&#39;Doye (11/7) oraz Cesar Santin (12/6). Ostatnie spotkanie goście grali z Standardem i przegrali go 3:0. Reasumując spodziewam się na AWD-Arenie kilku goli, ale zarówno z jednej jak i z drugiej strony, bo Hannover z pewnością stanie na wysokości zadania i będzie chciał to spotkanie wygrać co wiąże się z bramkami, natomiast Kopenhaga drugi raz na wyjeździe nic nie strzeli przy tak słabej defensywie rywala? Wątpię.

Przewidywane składy:

Hannover: Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, Schulz - Schmiedebach, Pinto - Stindl, Pander - Ya Konan, Abdellaoue

Kopenhaga: Wiland - Bengtsson, Ottesen, Sigurdsson, Thomsen - Bolanos, Delaney, Claudemir, Grindheim - N&#39;Doye, Santin

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Próba &quot;uratowania&quot; października się nie powiodła. Miesiąc kończę na yieldzie ujemnym, a mianowicie -34,28%. Kolejny słaby miesiąc na forum, ale za to w realnej kieszeni wszystko układa się jak należy.

Na jakiś czas przerywam granie w internetowych bukmacherach i przechodzę do STS i Totomix. Stawki pozostają cały czas w tej samej postaci, czyli jednostki 1/10.

Jeśli tylko będę miał dostęp no internetu to będę zamieszczał tutaj każdy kupon jaki zagram. Analizy też będą się pojawiać, ale to już całkowicie będzie zależeć od czasu jakim będę dysponował.

Cel : w końcu być na plus w końcowym rozrachunku miesiąca.

Powodzenia ;)

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
PSV Eindhoven – Hapoel Tel | 1 - 1,25 ⛔
Lazio – Zurich | 1 - 1,45 ✅
Legia Warszawa – Rapid | 1x - 1,23 ✅
Ako : 1,96
Stawka : 3/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
vs

Villarreal B - Almeria
Typ : Obie strzelą @ 1,70 ✅ 2:1

Ciężko było mi się zdecydować co w tym meczu zagrać, ale ostatecznie próbuję BTS. Villarreal B to drużyna preferująca otwarty futbol, szczególnie na własnym obiekcie, gdzie często oglądamy dość sporo bramek jak na tą ligę. Atak gra bardzo dobrze, błyszczy Joselu strzelec ośmiu bramek w dziewięciu spotkaniach. Jednak to co udaje się ofensywie, defensywa niszczy, co dobitnie widać w statystykach bramkowych. Forma jest słaba, ale kiedyś musi przyjść przerwanie fatalnej serii, którą trwa od czterech spotkań. Natomiast Almeria jest obecnie na przeciwnym biegunie jeśli chodzi o formę. Świetnie idzie im w meczach wyjazdowych, których wygrali już cztery, jeden przegrali i zremisowali. Skład również wydaje się być w miarę dobry na tą ligę i kto wie czy w Almerii nie ma apetytów na powrót do PD. Almeria od trzech spotkań nie straciła bramki [przy czym strzela w każdym], a dzisiaj grają z najbardziej ofensywną [i przy tym najgorszą defensywą] drużyną ligi więc myślę, że w tym meczu powinniśmy zobaczyć bramki z obu stron. Napiszę jeszcze parę słów o absencjach w obu zespołach. Dzisiaj gospodarze osłabieni brakiem podstawowego bramkarza Diego Marino (O, 10/0)oraz napastników Fofo (N, 8/3) i Kike Lopez (N, 8/0). Wracają natomiast Lejeune (O, 6/1), Marcos Gullon (P, 9/0) i najlepszy napastnik Joselu (N, 9/8). W Almeri brak dzisiaj pomocnika Lorenzo (P, 11/1) oraz napastnika Nigueza (N, 8,0).
KUPON #2
Villarreal B - Almeria Obie strzelą ✅
KURS : 1,70
STAWKA : 3/10
+ 2,10j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
vs

Holandia U21 - Szkocja U21
Typ : Holandia U21 @ 1,30 ⛔ 1:2
Pierwsza w grupie 10 Holandia podejmuje trzecią Szkocję. Poziom obydwu reprezentacji znacznie się różni, bo wiadomo jaki nacisk na piłkę nożną nakładają w Holandii, co skutkuje wieloma bardzo dobrymi piłkarzami dobijającymi się do bram wielkiego sportu. W skład gospodarzy wchodzi wielu zawodników, którzy już w tym momencie stanowią o sile swoich drużyn lub są &quot;żelaznymi&quot; zmiennikami. W Szkocji natomiast, reprezentanci grają w klubach z niższych lig krajowych, albo tak jak w Polsce w młodej ekstraklasie. Tak jak wspomniałem poziom i umiejętności między tymi drużynami jest duży i dzisiejsze spotkanie powinni wygrać gospodarze.
vs

Hiszpania U21 - Szwajcaria U21
Typ : Hiszpania U21 @ 1,30 ✅ 3:0
W tym spotkaniu sprawa ma się podobnie jak wyżej. Myślę, że skład tej drużyny mógłby sobie poradzić w nie jednej lidze europejskiej. Począwszy od obsady bramki ( David De Gea ) po obronę ( Fontas, Bartra ) i pomoc ( Alvaro, Tiago, Bojan ) po napad ( Muniain, Cuenca ) zespół prezentuje się bardzo dobrze. Ostatnio rozbili Estonię 6:0. Dotychczas w czterech meczach strzelili 17 bramek a stracili tylko dwie. Dzisiaj grają z Szwajcarią, która jest druga w tabeli z trzema zwycięstwami i jednym remisem. O składzie nie wiele mogę powiedzieć, gdyż są to głównie zawodnicy pełniący rolę zmienników w swoich zespołach. Nadmienię jeszcze, że w czerwcu zmierzyły się obie drużyny i tamten mecz wygrali Hiszpanie.
KUPON #3
Holandia U21 - Szkocja U21 | 1 - 1,30 ⛔
Hiszpania U21 - Szwajcaria U21 | 1 - 1,30 ✅
KURS : 1,69
STAWKA : 4/10
- 4j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Grudzień 2011r.
Gregor Schlierenzauer Top 3 | 1,65 Unibet
Kurs jak najbardziej do grania według mnie. Po tym co dzisiaj widziałem, Gregor jutro może spokojnie być w pierwszej trójce. Jego główni rywale lekko zawodzą. Andreas Kofler już bez tego czegoś, co pozwalało mu wygrywać, Thomas Morgenstern dalej w poszukiwanie formy, Daiki Ito raczej już nie powtórzy wyczynu z piątku, Tom Hilde jeszcze nie ten poziom formy, Kranjec lubi duże obiekty więc szansę na pierwszą piątkę ma, ale na podium jednak to za mało. Jedynymi godnymi uwagi &quot;graczami&quot; są Anders Bardal i Richard Freitag. Obaj w ten weekend skaczą na prawdę bardzo fajnie, wszystkie skoki na wysokim poziomie, dalekie odległości. Tak więc według mnie Gregor jutro ponownie stanie na podium.
Kupon #1
Gregor Schlierenzauer Top 3 | Tak - 1,65 ⛔

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kupon #2
Atletico Rafaela - Godoy Cruz | 1DNB - 1,70 ⛔
San Martin - San Lorenzo | 1DNB - 1,65 ✅
Ako : 2,81

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Jak widać typowanie w temacie krótko mówiąc nie wychodzi. Nie wierzę w przesądy ani nic podobnego, ale co podam na forum nie wchodzi. Wczoraj miałem jeszcze dwa osobne kupony, których tutaj nie podałem i oba zasiliły elegancko budżet. Jednak się nie zrażam i próbuję dalej, może w końcu uda się przełamać tą niechlubną serię.
Z dzisiejszych meczów Ligi Europejskiej zainteresował mnie tylko jeden mecz, a mianowicie spotkanie między Lazio Rzym - Sporting Lizbona.
Ten mecz jest dość popularny i zostało napisane już o nim w odpowiednim dziale. Lazio gra na prawdę bardzo fajnie w krajowych rozgrywkach, duet Cisse + Klose daje coraz więcej radości stołecznym kibicom. Teraz muszą wygrać, aby mieć jakiekolwiek szanse na awans. Ale czy to będzie takie proste? U gospodarzy nie zagra paru bardzo ważnych zawodników, szczególnie w linii defensywnej. W bramce stanie 17-letni Scarfagna, w obronie zagra dwóch piłkarzy którzy w tym sezonie nie zagrali ani jednego meczu. Napad w większości bez zmian. Martwi mnie ta obrona, która bądź co bądź zagra po raz pierwszy w tym ustawieniu i nie wiadomo jak to się wszystko ułoży.
Do Rzymu nie przyjechało parę gwiazd Sportingu, na czele z najlepszym strzelcem Van Wolfswinkel&#39;em czy Diego Capel&#39;em. Co nie znaczy że w portugalskim zespole nie ma kto strzelać. Jest Schaars, Bojinov i bramkostrzelny obrońca Onyewu. Sporting jest w gazie, co pokazują wyniki jakie osiągają w Zon Sagres. Atutem dla nich jest to, że mają już pewny awans z pierwszego miejsca do dalszej fazy rozgrywek, ale nie spodziewałbym się całkowitego odpuszczania meczu, zważywszy na fakt, że jest to szansa na zaprezentowanie swoich umiejętności teoretycznym zmiennikom i zawodnikom dalekiej rezerwy.
Podsumowując uważam, że w tym meczu możemy zobaczyć kilka bramek, ale nie tylko dla jednej ze stron.
Kupon #5
Lazio - Sporting | BTS - 1,70 ⛔
Stawka : 3/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
To co tutaj widzę robi się dla mnie powoli nie smaczne. Ale cóż próbujemy dalej.
Michael Neumayer - Piotr Żyła @ 2 - 1,60 Expekt
Nasz zawodnik w tym sezonie prezentuje wysoką formę. Notorycznie plasuje się w drugiej dziesiątce. Skoki ma dość dalekie, a co jest najważniejsze są bardzo powtarzalne. Wczorajsze odległości 123m i 121,5m dały 16 miejsce na koniec konkursu. W kwalifikacjach też oddał jeden z najdłuższych skoków dzięki któremu zajął 2 miejsce. Można powiedzieć, że Piotrek nie ma szczęścia do warunków, bo podczas jego skoków notorycznie ma większą rekompensatę za wiatr od pozostałych zawodników. Lubi również niesprzyjające warunki co sprawia, że ma przewagę nad innymi gdy są podobne warunki jak podczas wczorajszego konkursu.
Neumayer odpowiednio trzeci niemiecki skoczek w Pucharze Świata. Powiedziałbym skoczek klasy średniej w indywidualnych konkursach, natomiast w drużynówce zawsze wnosi coś dobrego. Wczoraj oddał w konkursie tylko jeden skok, który nie dał kwalifikacji do drugiej serii. I tutaj mamy małe porównanie ze skokiem Piotrka. Skakali w jednej grupie zawodników i Polak skoczył 123m, a Niemiec tylko 119m ze słabszym wiatrem w plecy. Patrzyłem na poszczególne zawody i jasno z nich wynika, że Michael tylko dwa razy był przed naszym rodakiem w klasyfikacji konkursowej. Nawet jeśli warunki nie będą porównywalne do wczorajszych, to i tak uważam, że nasz zawodnik jest w dużo lepszej formie i to on wygra rywalizację w tej parze.
Kupon #6
Michael Neumayer - Piotr Żyła | 2 - 1,60 ⛔

Do góry Bottom