>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Ładna żenua w temacie ...
Kupon #7
Manchester City - Arsenal | BTS - 1,57 ⛔
Samsunspor - Besiktas | 2DNB - 1,37 Zwrot
Ako : 2,15
Stawka : 3/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Może teraz będzie przełamanie...
Jutrzejsza oferta nawet taka zła nie jest i jest parę fajnych meczyków.
Z Premer League najbardziej podoba mi się Manchester City - Stoke.
Manchester wygrał wszystkie dotychczasowe spotkania na własnym terenie. Wszystkie te mecze wygrywali dużą przewagą nad rywalami aplikując im średnio po 3 bramki na mecz. Jedynie ostatni mecz z Arsenalem wygrali &quot;tylko&quot; 1:0, po według mnie świetnym spektaklu jaki zagrali zawodnicy obu zespołów.
Po odpadnięciu z Ligi Mistrzów, całe siły kierują na zdobycie mistrzostwa Anglii, co aby to dokonać muszą po prostu wygrywać z zespołami pokroju Stoke. Mówi się o zmęczeniu zespołu, bo rozegrali 6 spotkań w 18 dni, ale przecież to nie liga polska. Jutro Mancini będzie mógł skorzystać ze wszystkich zawodników.
Stoke notuje najlepszą serię zwycięstw od 1981roku wygrywając z Blackburn, Evertonem, Tottenhamem i Wolves. Ale czy taka forma robi jakieś wrażenie na Obywatelach? Sądzę, że nie. Na Etihad jadą na ścięcie i w to raczej nikt nie wątpi. Tony Pulis nie będzie mógł jutro skorzystać z pomocnika Glenna Whelana (P, 14/1) i obrońcy Andy&#39;ego Wilkinsona (O, 11/0).
Napoli - Genoa
Uważam, że gospodarze już w tym sezonie zbyt dużo stracili, aby takie spotkania jak to przegrywać. Do lidera Juve tracą już 12 punktów. Jak nie idzie na krajowym podwórku to udaje się w Lidze Mistrzów, gdzie awansowali do fazy pucharowej.
Ostatni mecz Napoli grało z Romą i pomimo wyniku 1:3 to nie grali tak źle jak wynik pokazuje. Brakowało przede wszystkim szczęścia przy sytuacjach podbramkowych, bo gdyby wykorzystali to co mieli, to wynik z pewnością byłby całkiem inny.
Jutro grają z Genuą, która ma tyle samo punków, ale przegrywa stosunkiem bramek. Są wysoko w tabeli dzięki świetnym występom na własnym boisku gdzie są na prawdę groźni nawet dla najlepszych ligi. Chociaż w ostatnim meczu tego nie pokazali przegrywając z odradzającym się Interem 0:1 i powinni dziękować swojemu bramkarzowi Frey&#39;owi, który bronił bardzo dobrze za taki niski wyrok, bo okazji Nerazzurri mieli co nie miara i byli znacznie lepszą drużyną.
Co do braków w obu zespołach :
Napoli - zabraknie tylko Lavezziego, którego dość długo będzie leczył kontuzję po meczu z Romą
Genua - Birsa (N, 2/0), Bovo (O, 5/0), Kucka (P, 10/2), Antonelli (O, 9/0) i największa strata to brak najlepszego napastnika zespołu Palacio (N, 12,6).
Kupon #9 Tobet
Man City - Stoke | 1 - 1,22 ✅3:0
Napoli - Genoa | 1 -1,52 ✅6:1
Kurs : 1,85
Stawka : 4/10
Wygrana : 7,40j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kortrijk - Standard

Nie będę się bardzo rozpisywał, bo czas goni. Napiszę tylko parę istotnych faktów :

- Kortrijk u siebie bilans 6-1-1 - jedyna porażka z Gentem, po serii 4 zwycięstw,
- Standard na wyjazdach jak na tą drużynę słabiuteńko 1-4-3,
- U gospodarzy z tego co widziałem bez większych osłabień (chociaż mogłem coś przeoczyć),
- W zespole gości istny szpital, dzisiaj zabraknie najlepszego strzelca Tchite (N, 15/6), pomocników Mujangi Bia (P, 9/1), Buzaglo (P, 5/1) i Gonzalesa (P, 10/0), obrońców Poccognoli (O, 17/0) i Felipe (O, 13/1), Kanu (O, 14/2), oraz kapitana zespołu Van Damme (O, 17/3) i podstawowego bramkarza Bolata (B, 17/0)
- Tak więc sądzę, że dzisiaj goście z takimi brakami nie zdołają wywieść z Kortrijk dobrego rezultatu.
- Tutaj link, coby ktoś nie wierzył w te osłabienia
Kupon #10 Bet365
Kortrijk - Standard | 1 - 2,90 ✅2:0
Stawka : 2/10
Wygrana
: 5,80j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Mons - Anderlecht
Mecz kończący 19 serię spotkań w którym zagrają dwie bardzo ofensywne drużyny. Mons obecnie zajmuje ósmą pozycję z 26 punktami na koncie. U siebie mają bardzo dobry bilans 5-3-1, a bramki 34-31. Widać, że zespół jest bardzo ofensywnie ustawiony, przez co niemal w każdym meczu aplikują przeciwnikowi przynajmniej jedną bramkę. Ale grając w ten sposób, są narażeni na straty bramek, których już stracili dość sporo. Głównym zawodnikiem jest tego zespołu jest napastnik Jeremy Perbet, który w 17 meczach strzelił aż 16 bramek, co czyni go najlepszym snajperem ligi.
Anderlecht od lat najlepsza belgijska drużyna, grająca obecnie w Lidze Europejskiej. Ich forma wciąż jest bardzo wysoka, ale zdarzają im się wpadki, np. 0:0 z Leuven, czy porażka z Mechelen na wyjeździe. Bilans na wyjazdach - 5-1-3. Skład mają bardzo dobry, począwszy od bramkarza, przez defensywę aż po atak. W świetnej formie znajdują się obecnie Gillet, Wasilewski, Canesin czy Suarez, którzy są motorami napędowymi tego zespołu.
Słowo na temat braków w obu zespołach :
- Mons : Mbow (P, 3/0), Franquart (O, 15/0)
- Anderlecht : Fernando Canesin (P, 18/0)
Teraz parę statystyk :
- mecze między tymi dwoma drużynami przeważnie kończą się wysokimi rezultatami - over&#39;y 2,5 gola,
- ostatnie 5 spotkania na Stade Charles Tondreau to mecze overowe, w których obie drużyny strzelały gole,
- na ostatnie 13 spotkań, tylko w jednym obie drużyny nie strzeliły gola, a było to w 2003 roku.
Miałem dylemat, co by tu zagrać z tego meczu i doszedłem do wniosku, że chyba najlepszym rozwiązaniem będzie zakład na Obie strzelą, gdyż obie ekipy są w mega formie strzeleckiej i ponownie możliwy jest wysoki wynik.
Możliwe, że potem jeszcze zagram inny wariant z tego meczu w połączeniu z jednym ze spotkań Premiership.
Kupon #11 Bwin
Mons - Anderlecht | BTS - 1,72 ✅1:1
Wygrana : 6,88j

Otrzymane punkty reputacji: +1
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Tak jak wspomniałem w powyższym poście gram jeszcze takiego dubla. Z belgijskiego meczu wybieram over 2,5 gola po dość fajnym kursie.
Do tego spotkania dobieram stosunkowo popularny dzisiaj zakład na zwycięstwo gospodarzy w meczu Arsenal - Wolverhampton.
O meczu dużo nie powiem, bo to zostało powiedziane już w odpowiednim temacie. Ze swojej strony liczę na ciekawy pojedynek, pomimo tak licznych braków w zespole Kanonierów. Myślę, że Londyńczycy w niczym nie są podobni do Liverpoolu i z niżej renomowaną drużyną odniosą spokojne zwycięstwo.
Kupon #12 Tobet
Mons - Anderlecht | Over 2,5 gola - 1,70 ⛔1:1
Arsenal - Wolverhampton | 1 - 1,24 ⛔1:1
Ako : 2,11

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Wczoraj miałem dwa piękne mecze, ale z braku czasu w temacie nie ukazało się nic, a szkoda bo oba elegancko dały zarobić.
Dzisiaj każdy widzi jaka oferta piłkarska, ledwie dwa mecze i to jeszcze dość słabe. Najpierw miałem grać spotkanie z portugalskiej drugiej ligi, ale jak zobaczyłem statystyki i osłabienia to zwątpiłem, bo nic konkretnego nie widziałem do zagrania. No może remis, ale za duże ryzyko trochę, choć kto wie, może go zagram za drobne.
Natomiast spodobał mi się mecz Play-Off&#39;ów w Chilijskiej pierwszej lidze, w którym zmierzą się U. De Chile i Cobreloa. O meczu pisać dużo nie będę, bo nie ma takiej potrzeby. Gospodarze w tym sezonie to najlepsza chilijska drużyna, najlepsi zawodnicy i ogólnie. Widziałem gdzieś zestawienie najlepszej 11-stki sezonu, w której znalazło się aż 8 zawodników Universidad, co pokazuje jak silny jest to zespół.
W pierwszym meczu padł remis 0:0, który był z pewnością dobrym rezultatem dla Universidad, gdyż w rewanżu nie będą musieli się bardzo spinać. Historia spotkań pomiędzy tymi zespołami na stadionie Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos pokazuje dobitnie, że Cobreloa leży gospodarzą. Większość spotkań kończyła się wygraną miejscowych.
Jak dla mnie inny rezultat niż wygrana U. de Chile będzie dużym rozczarowaniem, a kurs jaki proponuje bet365 jest lekko niski, ale adekwatny do ryzyka.
Kupon #13 Bet365
U.de Chile - Cobreloa | 1 - 1,36 ✅3:0
Stawka : 7/10
Wygrana : 9,52j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Markus Eisenbichler - Martin Schmitt
Tak przeglądam i czytam wasze wypowiedzi i w żadnej nie był nic na temat Martina Schmitta, który będzie rywalizował z młodziutkim Markusem Eisenbichlerem. Kurs na zwycięstwo Martina w tej parze to 1,50 i osobiście uważam, że to dobry zakład. Prawda Markus wygrał i to zdecydowanie dwie serie treningowe nad Schmittem, ale oba skoki oddawał w warunkach wręcz idealnych, gdzie odejmowane było mu blisko 10 punktów, ale również skakał o dwie bramki startowe wyżej od bardziej doświadczonego kolegi.
W kwalifikacjach już tak dobrze nie było, gdy skakali z tej samej platformy startowej - 14. Martin oddał skok na odległość 125,5 metra z wiatrem w plecy -0,12, za które dodano mu 1,1 punktu. Natomiast Eisenbichler skoczył tylko 113,5 metra, fakt w dużo gorszych warunkach, gdzie wielu nawet najlepszych psuło totalnie skoki.
W konkursie będą skakali zaraz po sobie więc warunki będą mieli porównywalne, raczej trudne z tego co widziałem w prognozach i według mnie w tej parze jednak górą będzie doświadczenie.
Ze stawką nie szaleję, bo już w tym sezonie parę razy przejechałem się na skokach.
Kupon #14 Tobet
Markus Eisenbichler - Martin Schmitt | 2 - 1,50 ⛔

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Jednak skoki narciarskie wciąż nie są mi przychylne, a szkoda bo bardzo je lubię.
Na początek jutrzejszego dnia zdecydowałem się zagrać mecz z ligi australijskiej, którą śledzę systematycznie, ale jakoś nie należy ona do moich ulubionych.
Newcastle Jets - Perth Glory
Mecz można powiedzieć o sześć punktów. Oba zespoły grają nad wyraz słabo i zajmują odpowiednio dziewiąte i ósme miejsce, ale mają tą samą liczbę punktów, a różni je tylko liczba bramek.
Gospodarze ostatnie trzy mecze przegrali, tracą aż dziewięć bramek, a strzelając tylko trzy. Taką sytuację można usprawiedliwić nieobecnością w tych meczach czwórki podstawowych zawodników takich jak Kasey Wehrman, Ali Abbas, Jacob Pepper i Jobe Wheelhouse, którzy wracają na to spotkanie. Siłą tego zespołu z pewnością jest własny teren, gdzie przegrywają nawet mocni tej ligi - Central Coast i Melbourne Heart.
Goście natomiast na wyjazdach radzą sobie niezbyt dobrze. Do tej pory wygrali tylko jeden mecz, a ich bilans to 1-1-5, bramki 5:12. Podobnie jak Newcastle mają serię trzech meczy przegranych pod rząd. Tutaj sytuacja wygląda również podobnie co w meczach ich dzisiejszych rywali, gdyż kontuzji jest mnóstwo, a ławka rezerwowych króciuteńka. Podobnie będzie i w tym meczu, gdzie zabraknie paru zawodników z podstawowego składu.
Informacje o brakach :
- Newcastle : pierwszy raz od dłuższego czasu, trener Gary van Egmond będzie miał do dyspozycji wszystkich zawodników,
- Perth : lista jest dość długa - podstawowy obrońca Josh Mitchell (O, 11/0) i Chris Coyne (O, 7/0), najlepszy napastnik Shane Smeltz (N, 12/5), podstawowi pomocnicy Scott Neville (P, 4/0), Andrezinho (P, 10/1), rezerwowy bramkarz Neil Young (B, 0/0)
Statystyki :
- ostatnie trzy mecze na Ausgrid Stadium pewnie wygrane przez gospodarzy,
- ostatni mecz z piątego października, wygrany 2:0
- bilans meczów 5-5-8
Reasumując, uważam że to gospodarze jutro wygrają i przerwą złą serię spotkań bez zwycięstwa, ponieważ Perth z takimi osłabieniami i wąską ławką raczej nie ma czego szukać w Newcastle.
Kupon #15 Bet365
Newcastle Jets - Perth Glory | 1 - 1,90 ⛔1:1

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
ROK 2012!
Czas rozpocząć rok 2012, który mam nadzieję okaże się lepszym od poprzedniego i w końcu uda się zrealizować moje nowe założenia, o których głośno nie mówię, gdyż zawsze jak coś wychodzi na światło dzienne to w moim przypadku staje się bardzo trudne do zrealizowania. Tak więc Wam i sobie życzę pomyślności w nowym roku, szczęścia i wytrwałości w dążeniu do wyznaczonego celu.
Powodzenia ;)

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
STYCZEŃ 2012 !
Koch - Stoch

Jedna z bardziej wyrównanych par w rundzie KO. Koch wciąż sporo poniżej swoich możliwości. W tym sezonie można powiedzieć udał mu się tylko jeden weekend skoków, który odbył się w Engelbergu. Zajął tam drugie i ósme miejsce. Reszta startów nie była już taka dobra, gdyż zajmował miejsca w drugiej i trzeciej dziesiątce. W pierwszym konkursie TCS w Oberstdorfie był dopiero na miejscu 29, gdzie skakał w parze z Romoerenem i tą rywalizację wygrał, chociaż oddał jeden z krótszych skoków tego dnia.

Wczoraj skakał bardzo podobnie do Kamila, a w kwalifikacjach oddał skok na tą samą odległość 122,5 metra, ale dwie bramki startowe wyżej. Fakt, skakał w złych warunkach, ale to go nie usprawiedliwia, bo przed nim np. Hlava skoczył 3metry dalej, w porównywalnych warunkach.

Kamil Stoch też wydaje się być lekko bez formy, skacze słabo i osobiście odnoszę wrażenie, że brakuje mu takiego błysku, świeżości z początku sezonu. W piątek mierzył się w parze z Koflerem i większość ludzi skazywała go na pożarcie i odpadnięcie w pierwszej serii. Jak się stało każdy widział. W drugiej serii skoczył najsłabiej, ale można go usprawiedliwić tragicznymi warunkami w porównaniu do pozostałych zawodników.

Treningi też nie za bardzo, w kwalifikacjach już dużo lepiej ale z tego co mówił Kruczek to wczorajsze skoki były typowo treningowe, w których stosowano całkiem inny sprzęt, który nie ma co rywalizować z typowym sprzętem startowym i dodatkowo popełnił jakiś błąd przy odbiciu.

Na plus Kamila, są też noty sędziowskie, których to Polak dostaje w każdym skoku zdecydowanie więcej od Kocha.
Dokładam jeszcze parę Yuta Watase - Severin Freund.
Kupon #1 Tobet
Koch - Stoch | 2 - 1,65 ✅
Watase - Freund | 2 - 1,10 ✅
Ako : 1,82
Wygrana : 3,64j

Otrzymane punkty reputacji: +1
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kolejny dzień w którym nie ma zbytniej ilości ciekawych spotkań.
Długo przeglądałem i analizowałem informacje i myślę, że znalazłem bardzo ciekawy zakład.
Rio Ave - Sporting Lizbona
Puchar Ligi dla gości powinien zejść na plan dalszy, bo przecież i liga krajowa i rozgrywki pucharowe Ligi Europejskiej, a jednak tak się nie dzieje. Trener Domingos Paciencia powołał na ten mecz wszystkich swoich najlepszych zawodników. Jest snajper Van Wolfswinkel, Schaar, Elias czy Onyewu. Ich forma w ostatnich meczach wciąż wydaje się być bardzo dobra, tak jak to miało miejsce w tej długiej serii zwycięstw, która trwała od początku września.
Ostatnie trzy mecze to porażka, remis i zwycięstwo. Przegrana w Rzymie w Lidze Europejskiej, ale tam zagrali praktycznie drugim składem i większych szans nie mieli w starciu ze zmotywowanym maksymalnie przeciwnikiem. Remis z Academicą, bo przecież wygrywać ciągle nie mogą i ostatni mecz to wygrana w pucharze krajowym z Martimo 3:0.
Rio Ave sezon zaczęło bardzo źle, gdzie po ośmiu meczach mieli tylko dwa punkty na koncie. Jednak z czasem ich gra się poprawiła, ale wciąż nie wygląda zbyt dobrze. Na ostatnie mecze przypadły trzy porażki i tylko dwa zwycięstwa w których to piłkarze zaznali strasznej goryczy porażki, dostając aż 5:1 od Benfiki. Przyczyn takiej gry można wymienić kilka, ale jedną z ważniejszych są kontuzje, które nękają drużynę. Jedni z podstawowych zawodników się wykurują, to inni trafiają do lekarza drużyny.
Sytuacja kadrowa :
- Rio Ave : brak dwóch podstawowych defensorów Tiago Pinto (O, 12/0) i Edera (O, 9/0) oraz podstawowego pomocnika Vitora Gomesa (P, 9/1), a także pomocnika Ricardo Pateiro (P, 7/0) i napastnika Mendesa (1/0).
- Sporting Lizbona : Rodrguez (O, 5,0), Carrico (O, 9/1) Jeffren (P, 3/1).
Z pewnością rewelacyjną wiadomością dla trenera gości jest powrót do gry Jmailow&#39;a (P, 4/3) i Fernandeza (P, 7/2), którzy dość długi czas byli kontuzjowani, a co widać po ich statystykach są wiodącymi postaciami tego zespołu.
Statystyki :
- bilans od 2006 roku na Estádio do Rio Ave Futebol Clube to : 1-3-4
- ostatni mecz ze września wygrany przez przyjezdnych 3:2
- w czterech meczach były wyniki overowe
- w pozostałych overy
- w trzech meczach oba zespoły strzelały bramki
I na koniec informacja może nie istotna, ale zawsze to coś. Dzisiaj swoje 43 urodziny obchodzi trener Domingos Paciencia, a więc może piłkarze zechcą mu sprawić miły prezent wygrywając dzisiejsze spotkanie ;)

Kupon #2
Bet365
Rio Ave - Sporting | 2 - 1,66 ⛔1:1

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Mersin Idman Yurdu - Ankaragucu
Sytuacja w obu klubach jest zgoła odmienna. Mersin jako beniaminek radzi sobie bardzo dobrze zajmując 6 lokatę. Ostatnio ciągną ładną serię bez porażki. Co ciekawe zespół lepiej spisuje się na wyjeździe niż na własnym obiekcie. Ale gdy przychodzi spotkanie z lepszym zespołem to potrafią się spiąć i walczyć jak równy z równym. W meczu mają dużo okazji bramkowych i strzałów, co zresztą widać po statystykach, ale brak im skuteczności.
Dzisiaj nie zagra tylko jeden zawodnik - podstawowy pomocnik Ben Yahia (P, 17/1).
Goście mają ogromne problemy w klubie. Brak pieniędzy na pensie dla piłkarzy, zmusza ich do uciekania z tego upadającego zespołu. W tej chwili praktycznie nie został żaden obcokrajowiec. Na dzisiejsze spotkanie zostali powołani piłkarze grający w drużynie rezerwowej. Większość to zawodnicy 18-21 letni, którzy będą pierwszy raz grać w takim meczu i co najważniejsze w takim zestawieniu. W bramce stanie trzeci bramkarz, który w tym sezonie nie zagrał jeszcze ani minuty. Do tego dochodzi fatalna pozycja w tabeli - ostatnie miejsce i ledwo 7 punktów na koncie, na wyjazdach praktycznie same porażki.
Kurs na to spotkanie jest niski, nawet bardzo niski, ale ja jakoś zaufam gospodarzą, bo sportowo są na dużo wyższym poziomie.
Sivasspor - Karabukspor
Gospodarze to drużyna swojego boiska, gdzie są bardzo groźni nawet dla najlepszych. Wygrana z Fenerbahce, remis z Trabzonsporem mówią wszystko. Dotychczas ich bilans to 4-4-1. Jedyna porażka miała miejsce w pierwszej kolejce sezonu, kiedy to Eskisehirspor rozbił miejscowych 0:4. Od tego czasu zanotowali 8 mecz bez porażki.
Dzisiaj nie zagra podstawowy obrońca Hayrettin (O, 11/0) oraz drugi obrońca Jacques Faty (O, 7/0).
Karabukspor zajmuje obecnie miejsce w strefie spadkowej i poprawy nie widać. Na wyjazdach notują bilans 0-1-8, bramki 5:15. Przeciwnicy aplikują im średnio po dwie bramki na mecz i to nie jakieś potęgi, ale na przykład Ankaragucu. W klubie doszło do paru roszad w składzie i na chwilę obecną brakuje paru zawodników, którzy już odeszli. Karabukspor ma już zawodników, którzy dołączą do zespołu, ale nie mogą grać, gdyż dopiero 5 stycznia otwiera się okienko transferowe.
Braki : najlepszy strzelec zespołu Luton Shelton (N, 14/4) i podstawowy obrońca Danilo Nikolic (O, 12/0).
Kupon #3 Tobet
Mersin Idman Yurdu - Ankaragucu | 1 - 1,38 ⛔1:2 - brak pytań...
Sivasspor - Kardemir Karabükspor | 1DNB - 1,39 ✅3:0
Ako : 1,92

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Po wczorajszym blamanżu z ligi tureckiej piłkę nożną zagram dopiero w weekend, kiedy to ruszy Primera Division i Serie A.
Gregora Schlierenzauer TOP 3
Jak każdy wie, Austriak wygrał dwa poprzednie konkursy. Nie będę pisał w jakich okolicznościach bo to temat rzeka. Teraz skacze w swoim kraju, na swojej skoczni, przed swoją publicznością i ponownie szykuje się wygrana i przybliżenie się do miliona franków.
W pierwszym treningu nie startował, w drugim skoczył 125 metrów co dało mu 2 miejsce. W kwalifikacjach skoczył najdalej, bo aż 126,5 metra, ale przez słabe noty ukończył dopiero na czwartym miejscu. Jego najgroźniejsi rywale za nim o parę metrów, a Kofler ponownie odpuścił kwalifikacje.
Ogólnie Gregor tutaj będzie walczył o zwycięstwo, ale według mnie bezpieczniejszą opcją jest jego pozycja w TOP3, nawet po nie najgorszym kursie.
Kupon #4 Tobet
Gregor Schlierenzauer TOP 3 | 1,42 ✅2msc.
Wygrana : 4,26j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Andreas Kofler TOP3
W ostatnim konkursie stawiałem podobny zakład na Gregora, teraz wybieram innego z Austriaków.

Kofler ma jeszcze szanse na zwycięstwo w ogólnej klasyfikacji, ale punktów do odrobienia ma bardzo dużo. Musiałoby się stać coś nieoczekiwanego w skokach Schlierenzauera, aby udało mu się zdobyć tytuł.

W pierwszym konkursie nie wiele brakło mu do zwycięstwa, w drugim gdyby nie ta pustka w drugiej serii pewnie byłby zwycięzcą. Ostatni konkurs wygrany w lekkich kontrowersjach. Ale to nie zmienia faktu, że miał blisko 6 punktów przewagi nad Schlierenzauerem.

Wczoraj wiadomo, oddali tylko jeden skok i to w treningu, ale i tak Andreas zaprezentował się bardzo dobrze zajmując 2 miejsce. Wiatr miał pod narty blisko 0,60 metra/s, ale skakał za to o dwie belki niższej od Bardala, który wygrał trening. Różnica między nimi to tylko 1 metr. Reszta zawodników poza zasięgiem tej dwójki.

W konkursie uważam, że dołączy do nich jeszcze góra dwóch-trzech zawodników [oby Kamil Stoch] i to między nimi rozegra się walka o zwycięstwo w tym konkursie, a z taką formą jaką ma Andreas myślę, że wygra ten konkurs.

Kupon #5
Tobet
Andreas Kofler TOP3 | 1,40 ⛔ ehhh....

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Racing Santander - Real Zaragoza
Według mnie jeden z ciekawszych meczów dzisiejszego dnia w La Liga. Rozpoczęła się runda rewanżowa co za tym idzie, drużyny zajmujące dół tabeli grają teraz mecze o wszytko.
Również będzie tak i w tym przypadku. Oba zespoły w tabeli dzieli tylko cztery punkty. Santander jest w lekko lepszej sytuacji, bo jest trochę wyżej, ale po tym meczu wszystko może się zmienić. Do bezpiecznej pozycji traci tylko jeden punkt. Przed przerwą świąteczną zaliczyli lekki progres, gdyż w trzech ostatnich meczach zdobywali punkty - remis z Sociedad i Bilbao oraz zwycięstwo z słabiutkim w tamtym okresie Villarrealem.
Natomiast goście notują niechlubną serię 9 spotkań bez zwycięstwa, w ciągu której tylko raz udało im się zremisować. Wiadomo, walka o utrzymanie to cel najwyższy, więc postanowiono do klubu ściągnąć Manolo Jimeneza. Jest to jego pierwszy mecz i myślę że podobnie jak w wielu innych przypadkach [ również miało to miejsce w Racingu, kiedy to miejsce Hectora Cupera zajął Juanjo Gonzalez ] zadziała &#39;nowa miotła&#39; i jakieś punkty zdobędą goście.
Uważam, że będzie to mecz walki i nikt nogi nie odstawi, ale jednak spodziewam się podziału punktów z lekkim wskazaniem na gości.
Kupon #6 Tobet
Racing - Zaragoza | x2 - 1,75 ⛔1:0

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Już się zaczyna... Oby było już tylko lepiej.
Dzisiaj zagram prawdopodobnie dwa kupony. Najpierw pojawi się ten, w którym zawarte są dzisiejsze &#39;pefki&#39;.
Panata jak co roku walczy o mistrzostwo Grecji. Dzisiaj grają z jedną z słabszych drużyn w stawce i komplet punktów w tym meczu jest z dla wielu tylko formalnością. Do lidera z Pireusu tracą co prawda sześć punktów, ale mają o dwa mecze mniej rozegrane, więc trzeba się zrównać punktami. U siebie dotychczas grali pięć razy i wszystkie mecze wygrali dość pewnie. Tylko w jednym nie było handicapu, reszta z dużą przewagą.
Barca dzisiaj gra derby Katalonii i tutaj podobnie jak wyżej trzy punkty powinny być tylko formalnością, tym bardziej że wczoraj Real bardzo pewnie wygrał z Granadą aż 5:1. W tym momencie Barcelona traci do nich sześć punktów. U gospodarzy brak kilku zawodników, natomiast do zespołu gości wraca Iniesta i z tego co widziałem to dzisiaj zabraknie tylko Davida Villa i Ibrahima Afellay, którzy leczą kontuzję już dłuższy czas.

Kupon #7
Bet365
Panathinaikos - Kerkyra | 1 - 1,20 ✅1:0
Espanyol - Barcelona | 2 - 1,22 ⛔1:1
Ako : 1,46
Stawka : 7/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Villarreal - Valencia
Niedzielny mecz na szczycie, ale już nie tak wysokim jak chociażby w poprzednim sezonie. Wszystko za sprawą bardzo słabych wyników gospodarzy w tym sezonie. Główny winowajca już został zwolniony, a jego miejsce zajął trener rezerw Jose Molina, który podobnie jak wczoraj Diego Simeone poprowadzi swój zespół po raz pierwszy w tym sezonie.
Sądzę, że może dojść do podobnej sytuacji co wczorajszym hicie, gdzie w pierwszym meczu nowego szkoleniowca zadziała &quot;nowa miotła&quot; i gospodarze urwą punkty, znajdującej się w dużo lepszej formie drużynie Valencii.
Goście wydają się być głównymi kandydatami do zajęcia trzeciego miejsca na koniec ligi. Zespół borykający się z ciągłym brakiem pieniędzy i długami, jednak potrafi zbudować zespół na miarę gry nie tylko w La Liga, ale też w europejskich pucharach. Skład jest bardzo dobry, a co najważniejsze wyrównany. Na każdą pozycję posiadają klasowych zmienników, którzy w żadnym stopniu nie obniżają poziomu zespołu.
Z pewnością plusem dla Valencii było tegoroczne zwycięstwo w Copa del Rey, gdzie pokonali Sevillę 1:0.
Sytuacja kadrowa :
- Villarreal : brak trzech obrońców - Catalá (O, 10/0), Musacchio (O, 13/0) oraz Marcheny (O, 6/0) i chyba największa strata Rossi (N, 9/3)
- Valencia : nie zagra podstawowy bramkarz Guaita (B, 11/0), ponadto Albelda (P, 11/0), Dealbert (O, 4/0) i Barragán (O, 5/0).
Statystyki :
- bilans Villarreal u siebie : 3-3-1, bramki 10:8
- bilans Valencii na wyjazdach : 4-1-2, bramki : 8:5
- ostatnie dziesięć meczów to - 7 zwycięstw gospodarzy, 1 remis i 2 zwycięstwa gości
- bilans under/over - 5/5
- bilans BTS - 5/5
Podsumowanie :
Jak widać statystyki przemawiają na korzyść gospodarzy, ale tak jak wspomniałem dzisiaj czeka ich ciężki mecz i o punkty będzie im trudno, ale zważywszy na fakt że to pierwszy mecz nowego szkoleniowca, typuję tutaj DNB na gości.
Kupon #8 Bet365
Villarreal - Valencia | 2DNB - 1,57 ▶ZWROT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Ze względu na to że raczej niczego ani dzisiaj ani jutro nie zagram to postanowiłem zrobić małe podsumowanie dotychczasowej gry w tym roku.
A więc początek miesiąca wygląda tak jak reszta poprzedniego roku, czyli duży minus. Wiem już w czym leży problem i od następnych typów spróbuję go wyeliminować.
Wczoraj napaliłem się na wygraną Barcelony, w które zainwestowałem nie małe pieniądze, ale po raz kolejny źle trafiłem. Nie potrzebnie grałem na siłę portugalski puchar, do tego kolejna &#39;pefffka&#39; z Turcji konkretnie zawaliła, chociaż przed meczem wszystko wyglądało elegancko i wydawało się, że to dobry typ. Dobra nauczka na przyszłość.
Teraz małe zestawienie statystyk :
- zainwestowane : 24j
- zysk/strata : -16,10j
- yield : -67,08%
Jest źle, ale mam nadzieję że w kolejnym podsumowaniu będzie dużo lepiej.

Do góry Bottom