>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Ranheim - Brann
Oba zespoły mają o co walczyć, gospodarze muszą podgonić, żeby zagrać w barażach, goście żeby objąć fotel vicelidera i mieć delikatną przewagę nad Kristiansund, które na chwilę obecną jest ich największym zagrożeniem. Ranheim po serii domowych wygranych przegrali ostatnie spotkanie właśnie z Kirstiansund 0-1, ale wcześniejsze mecze wyglądały w ich wykonaniu bardzo dobrze. Wysokie wygrane, głównie z słabszymi zespołami, ale też trzy punkty zostały po meczu z liderem Sognal. Teraz też muszą powalczyć z teoretycznie mocniejszym rywalem i myślę, że w tym meczu gola z ich strony zobaczyć powinniśmy, bo w ostatniej kolejce przegrali z Jarv, które też walczy o awans i punkty są im potrzebne. U siebie ich gra wygląda lepiej, grają bardziej agresywnie z przodu przez co też więcej strzelają. W formie jest Reginiussen, Stene też przecież czołówka ligi pod względem bramek, do tego Aas, Gjertsen, czy Tronseth. Obrona u siebie dość mało traci, ale z groźniejszymi rywalami wypadają słabo.
Brann powinno w tym meczu powalczyć o trzy punkty i pewnie tak będzie, bo na moje remis tutaj nikogo do końca nie zadowoli. Ofensywnie grać powinni, chociaż wiadomo, że w obronie nie wyglądają najgorzej to mimo wszystko jak się odkryją to powinni coś stracić. Formę mają dobrą, bo nie przegrali od dziesięciu spotkań i raptem stracili osiem bramek. Ale w tym meczu bardziej skłaniałbym się ku temu, że zagrają bardziej otwartą piłkę, mając w głowach fakt, że właśnie Kristiansud stracił dwa punkty w meczu z Follo i jest szansa żeby ich przeskoczyć w tabeli. Z przodu wygląda to dobrze, bo w pięciu ostatnich meczach strzelili łącznie trzynaście bramek.
Kurs na bts nie za wysokich lotów, ale mimo to próbuję, bo coś czuję, że skromne 1-0 bądź w drugą stronę się nie skończy.
+
Braga - Maritimo
Kurs troszku za wysoki jak na moje, więc do dubla spróbować można jak najbardziej.
Braga u siebie gra ofensywnie i praktycznie zawsze mi się kojarzyła z drużyną własnego boiska. W tym sezonie może być podobnie, bo już dwa mecze wygrane z Nacionalem 2-1 i Boavistą 4-0. Na pewno są w stanie oni sami ustrzelić dwie bramki, bo mimo wszystko Maritimo lubiło sobie stracić w poprzednim sezonie, a teraz na starcie też to nie wygląda jakoś mega dobrze. To gospodarzy stawiałbym w roli faworyta, ale myślę że i Maritimo powinno się postawić i szukać swoich szans na bramkę. Przecież urwali punkty Porto, Belenenses czy ostatnio pięknie wygrali z Setubal 5-2 u siebie i myślę, że z optymizmem przyjadą na to spotkanie.
KUPON #2 Betsson
Ranheim - Brann @ BTS - 1,55 ⛔ 0-0
Braga - Maritimo @ Over 1,5 bramki - 1,39 ✅ 5-1
KURS : 2,15
STAWKA : 2/10
-2,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Niestety wczoraj przeczucie mnie zawiodło totalnie jeśli chodzi o spotkanie w Norwegii. Na dzisiaj delikatny dubel, gdyż pomimo dość szerokiej oferty jakoś nic ciekawego nie wpadło mi w oko.
Atletico Madryt - Getafe
Atletico z meczu na mecz prezentuje się coraz lepiej. Po przegranej z Barceloną dość pewnie pokonali Eibar, teraz grają u siebie i wszyscy oczekują pozostania trzech punktów na Vincente Calderon. Praktycznie w każdym aspekcie drużyna Simeone wygląda dużo lepiej, lepsza defensywa, a o linii ataku już nie wspomnę. De Griezmann, Torres, Martinez czy Koke w każdej chwili mogą zaskoczyć i dać wygraną gospodarzy. Getafe co prawda w poprzedniej kolejce wygrali z Malagą 1-0, ale u siebie, ale poza tym nie pokazali w tym spotkaniu nic nadzwyczajnego. Tutaj przyjeżdżają na ścięcie IMO i strata punktów przez Atletico będzie dużą sensacją.
+
Moravce - Senica
Widzi mi się over w tym spotkaniu. Może nie wysoki, ale dwie bramki są w stanie ustrzelić. Moravce tylko w meczu z obecnym liderem Trencinem u siebie i Myjavą na wyjeździe nie strzelili nic, a tak poza tym to w każdym meczu chociaż jedną pakowali i to zespołom, które w defensywie grają troszku lepiej, aniżeli Senica, no może prócz Podbrezovy. W ostatniej kolejce hokejowy wynik z Rozomberokiem i widać, że defensywa nie najlepiej wygląda i goście, którzy ostatnio dość dobrze wyglądają pod względem bramek, są jak najbardziej w stanie coś ugrać. Ostatnie dwa mecze z drużynami, które obecnie są lekko poniżej gospodarzy wygrali bardzo pewnie, dwa razy po 3-1, co też pokazuje, że w defensywie cudów nie grają. Dwie bramki w tym spotkaniu dla jednych i drugich są zdecydowanie w zasięgu, ogólnie nawet bts wchodzi w grę, ale ja pozostaje przy overku.
KUPON #3 Betsson
Atletico Madryt - Getafe @ Atletico Madryt - 1,30 ✅ 2-0
Moravce - Senica @ Over 1,5 - 1,28 ✅ 3-0
KURS : 1,66
STAWKA : 3/10
+1,98j

Otrzymane punkty reputacji: +4
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Patizan - Rad
Gospodarze stracili pięć cennych punktów i to głównie przez grę w Lidze Europejskiej. Porażka na wyjeździe z Crveną Zvezda przed meczem z Alkmaar jest do zaakceptowania, bo to z tą drużyną będą walczyć o mistrzostwo i troszku szkoda straty cennych punktów z tym rywalem, ale mimo wszystko mecz na szczycie, niewygodny teren, ale uważam też, że w głowach był już mecz z Holendrami. Trzy dni później grali z Radnicki i zremisowali, ale tutaj też twierdzę, że nie grali na 100%, gdyż w nogach był mecz właśnie z Alkmaar, mniej więcej syndrom grania na wielu frontach, z czego najważniejsza jest rywalizacja w Europie. Teraz nie powinni stracić, bo Crvena odjechała już na dziesięć punktów i takie mecze jak z Rad należy wygrywać. Przecież do remisu z Radnicki mieli serię dziewięciu zwycięstw z rzędu na własnym obiekcie, biorąc pod uwagę ligę rodzimą i eliminację. To tylko pokazuje jak silny jest to zespół. Rad okej, wygrał ostatnio z Vojvodiną, ale to nie zespół o takim potencjale jak ich dzisiejsi rywale, a co najważniejsze wydaje mi się że są pod formą. A wcześniej męczyli się z dołem tabeli np. ostatnią Jagodiną. Stawiam tutaj na pewne zwycięstwo gospodarzy, w sumie nie widzę innego rozwiązania.
+

Carpi - Napoli

Napoli po niemrawym początku sezonu w końcu gra według przewidywań i na miarę swojego potencjału. Parę punktów już ich ominęło i teraz takie mecze jak dzisiejszy to podstawa żeby wygrywać. Po zgubieniu cennych punktów w pierwszych meczach ligowych zaowocowało tym, że w Lidze Europejskiej przejechali po Club Brugge, u siebie wygrali aż 5-0! W lidze powtórzyli ten sam wynik wygrywając z Lazio. Oba te zespoły biją na łeb na szyję Carpi i będę bardzo rozczarowany jeśli trzy punkty nie pojadą na San Paolo. Każdy z ofensywnej formacji gości jest w stanie szarpnąć i dać zwycięstwo. Jak nie Higuain to Mertens, jak nie Mertens to Callejon, Hamsik, Lopez, Allan czy Insigne. Ogólnie nie ma co więcej mówić, bo potencjał jest ogromny i po takim kursie na przyjezdnych to aż szkoda nie zagrać. Dodam tylko jeszcze, że trzy punkty z Carpi na ich stadionie inkasowały już Viola i Inter, które IMO są aktualnie lekko poniżej Napoli.
KUPON #4 Betsson
Partizan - Rad @ Partizan - 1,16 ⛔ 1-1
Carpi - Napoli @ Napoli - 1,55 ⛔ 0-0
KURS : 1,80
STAWKA : 4/10
-4,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Columbus Crew - Portland Timbers
Oczekuję w tym spotkaniu bramek, dużej ilości bramek. Gospodarze mega mocni u siebie. Co prawda ostatni mecz przegrali z Dallas aż 0-3, co było bolesną porażką, tym bardziej że grali na CC Stadium, ale dzisiaj mogą pokazać że to była tylko wpadka, bo wcześniej wyniki kręcili wysokie. Bramki w ich meczach to podstawa, sami zazwyczaj wrzucają dwie-trzy, więc i na to liczę, że i tej nocy nie zejdą poniżej tego pułapu. Potencjał w ofensywie mają ogromny, Kamara aktualny lider klasyfikacji strzelców, Finlay dziewięć bramek i aż jedenaście asyst, Higuain siedem/cztery + paru innych, którzy też swoje dorzucają bardzo często. Obrona ostatnio tak sobie, chociaż i tak zbyt często nie udawało im się kończyć spotkań na zero z tyłu.
Portland od czterech spotkań bez zwycięstwa, w Ohio może być podobnie, bo CC będzie bardzo ciężko zatrzymać. Brakuje im kogoś w ataku coby kończył i dawał te zwycięstwa. W defensywie może i nie grają najgorzej, ale błędy zdarzają im się bardzo często. Z słabszymi w ataku potrafią zagrać nawet i na zero, ale z Dallas dostali cztery bramki, z Red Bullem ostatnio dwie z Houston też dwie. Wydaje mi się, że z przodu gospodarze są jeszcze mocniejsi i tutaj dwie bramki powinny również wpaść z ich strony, a na to kurs jest niczego sobie.

KUPON #5 Betsson

Columbus Crew - Portland @ CC over 1,5 bramki - 1,70

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
W najbliższym okresie powinienem mieć więcej czasu na grę i udzielanie się na forum, dlatego też odświeżam temat.
Nie robię statystyk za wrzesień, bo kuponów było jak na lekarstwo i doszedłem do wniosku, że bilans będzie łączny z dwóch miesięcy. Powiem tylko, że za wrzesień w temacie jest -4,84j.
Powodzenia ;)
---------------
Audax Italiano - Union Espanola
Ciekawe pucharowe spotkanie, gdzie faworyta wskazać ciężko. Skłaniam się bardziej ku graniu na jakiś over bramkowy, ewentualnie na bts, a z tego co widziałem to kursy są całkiem całkiem. Pucharowe spotkania wiadomo, że rządzą się swoimi prawami i tutaj też może być podobnie. Co prawda ostatnie mecze pomiędzy tymi zespołami nie były bogate w bramki, ale uważam że teraz może być inaczej. Format tych rozgrywek przewiduje rewanż, a więc Audax jeśli myśli o czymś więcej aniżeli pożegnaniu się na tym etapie, musi u siebie zagrać o zwycięstwo. Są w formie, strzelają sporo i na prawdę są w stanie osiągnąć pozytywny wynik. Wygrali ostatnio 2-1 z Deportres, gdzie w sumie się pomęczyli troszku. Wcześniej przegrali 3-2 z O&#39;Higgins, ale na pewno nie byli słabszą drużyną, no i w końcu bardzo ważne zwycięstwo z LaU 3-1 u siebie, gdzie po tym meczu nabrali pewności siebie. Fakt to puchar, ale nastawienie jest bardzo pozytywne, grają u siebie, gdzie jak widać potrafią strzelać i tak na prawdę rzadko przegrywają. Miewają problemy w defensywie, jak każdy praktycznie w tej lidze, ale to dobrze dla typu, bo Espanola to nie ogórki i też wiedzą, że muszą w tym meczu zrobić dobry wynik. Audax w ostatnich sześciu meczach tracił bramkę i to z zespołami dużo słabszymi w ofensywie, niż ich dzisiejsi rywale. Espaniola pozytywnie w obronie, ale to głównie w meczach z dołem tabeli. W lidze dostali cztery bramki od De Concepcion i to na własnym boisku, później 1-1 z LaU. Tutaj też myślę, że z czystym kontem nie wrócą. Co do ofensywy to większych zastrzeżeń mieć nie można, strzelają regularnie, strzelają dużo. Mocne skrzydła, które odgrywają dużą rolę w akcjach zespołu. Bramki ma kto strzelać, a okazji nie powinno zabraknąć, bo goście to dość kreatywny zespół.
Próbuję również zakładu na kornery, głównie kierując się grą nastawioną na ataki obu zespołów plus statystyki, z których wnioskuję, że dziesięć takowych kornerów w tym spotkaniu to opcja bardzo prawdopodobna.
+
New York RB - Montreal
Ostatnimi czasy zawodzi mnie typowanie amerykańskiej ligi, ale po raz kolejny próbuję. Wysokie wyniki w tej lidze to praktycznie norma, a że spotykają się dwa ofensywne zespoły to i to spotkanie może do takowego należeć. Wiadomo jaki potencjał drzemie w zespole gospodarzy. Wright-Phillips, Sam, Kljestan, Abang, Grella, McCarty to gwarant, że Red Bull każdym spotkaniu jest w stanie strzelić przynajmniej bramkę. Bardzo dawno nie zakończyli spotkania bez zdobytego gola, oj bardzo dawno. W tym spotkaniu też nie powinni mieć większych problemów, bo Montreal co prawda ostatnio jest w świetnej formie, ale bramki traci, przynajmniej jedną na mecz, a na wyjazdach to w górę. U gospodarzy z tą defensywą też nie jest zbyt kolorowo, gdyż na pięć ostatnich spotkań tylko raz utrzymali czyste konto, a w sumie stracili dziewięć bramek. Paczka z Nowego Jorku jest w stanie spokojnie strzelić 2-3 bramki i oczywiście pokrywając ogólny over meczowy, ale patrząc na problemy w ich obronie liczę też na gola ze strony przyjezdnych, którzy jak wspomniałem są w dobrej formie, ale głównie u siebie, wyjazdy już tak dobrze nie wyglądają, ale od kiedy jest Drogba z nimi, to szanse na ich bramki wzrosły do dość bezpiecznego poziomu.

KUPON #6 Bet365

Audax Italiano - Union Espanola @ BTS - 1,57 ⛔
New York RB - Montreal @ New York RB over 1,5 bramki - 1,50 ✅
KURS : 2,35
-3,00j

---------------
KUPON #7 Bet365
Audax Italiano - Union Espanola @ Over 9,5 rożnego - 1,66 ✅
+1,32j

---------------
KUPON #8 Bet365
New York RB - Montreal @ BTS i over 2,5 - 1,90 ✅
+1,80j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Boliwia + Argentyna
Zbyt wysoki kurs jak na moje. W dużej mierze odegra w tym spotkaniu teren na którym, będzie toczyła się walka. Teren, który nie jednego już złamał. Szanse Boliwii są na prawdę wysokie, bo Ursusi nigdy z nimi lekko nie mieli, a teraz jeszcze zagrają bez dwójki bodaj ich najlepszych graczy, czyli Suareza i Cavaniego. Może i pograli coś na Copa America, ale osobiście na mnie jakiegoś szału nie zrobili. Nie zdziwię się jeśli nawet przegrają to spotkanie, ale dla bezpieczeństwa gram 1x. Do tego dokładam Argentynę, która pomimo braku Messiego powinna na spokoju wygrać to spotkanie. Aguero w formie, swoje grają Di Maria czy Pastore w PSG. Ogólnie składem przewyższają drużynę Ekwadoru, a poza tym grają u siebie i uważam, że akurat trafiła im się drużyna w sam raz aby pozytywnie zacząć eliminacje.
KUPON #9 Bet365
Boliwia - Urugwaj @ Boliwia 1x - 1,42 ⛔
Argentyna - Ekwador @ Argentyna - 1,36 ⛔
KURS : 1,96
Stawka : 2/10
-2,00j
--------------------
Chile - Brazylia

Troszku nie rozumiem dlaczego taki wysoki kurs na over bramkowy jak i na rzuty rożne w tym spotkaniu. Zarówno jedni jak i drudzy są zespołami, które ofensywnie grać potrafią. Mocne skrzydła gospodarzy, w ataku Alexis Sanchez, który w Arsenalu prezentuje się na prawdę dobrze, Vidal, Vargas czy Valdivia będą robić spore zamieszanie w szeregach obronnych Canarinhos. W lidze chilijskiej pada sporo rożnych, wynikających z ofensywnego nastawienia zawodników i w pewnym stopniu przekłada się to też na styl reprezentacji. Na Copa America robili notorycznie co mecz 4-6 rożnych i uważam, że pomimo tego że zagrają z mocną drużyną to powinni również i w tym spotkaniu zakręcić się w tych przedziale. Brazylia też przecież do słabych drużyn nie należy, a ich gra nie wygląda źle. Swoje szanse na pewno mieć będą, bo nawet pomimo braku Neymara są w stanie tutaj coś ugrać. Hulk, Costa, Oscar, Willian, Alves czy Elias to też zawodnicy, którzy w ataku grają fajnie i spodziewam się, że nie rzadko będą kręcić się w polu karnym gospodarzy. Co do rożnych to też myślę, że stać ich na zrobienie jakiś 4-5, chociażby z kontr. Linia nie za wysoka, a kurs fajny, tym bardziej że przy 9 zwrot, a ze statystyk wynika że dość często w obu przypadkach taka linia bywała pokrywana.
KUPON #10 Bet365
Chile - Brazylia @ Over 9 rożnych - 1,875 ZWROT
ZWROT

--------------------
I na koniec to czym żyje cała Polska, czyli dzisiejszy mecz naszej kadry. Wiele nie napisze, bo zarówno tutaj na forum, jak i w mediach dużo się mówi o randze tego spotkania, spotkania, które wiele wyjaśni w naszej grupie. Mecz będzie bardzo zacięty, a przy agresywnej grze Szkotów kartki powinny być pokazywane dość często. Na pewno nasi zawodnicy też nie będą odpuszczać i swoje dołożą. Linia jeszcze wczoraj była niższa, ale nawet teraz, gdy mamy 5,5 jest do gry. Z naszej strony widzę ze 2-3 kartki, Szkoci też nie powinni być gorsi, a co za tym idzie 5 kartek w azjanie jest dla mnie jak najbardziej dobrym typem.
KUPON #11 Bet365
Szkocja - Polska @ Over 5 kartek - 1,85 ⛔

STAWKA : 4/10
-4,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Over 1,5 + Peterborough gol + Over 1,5
Chesterfield ostatnio słabsza forma, ale grali z Burton czy Coventry. W ostatniej kolejce zrobili to co do nich należało czyli wygrali z Crew 2-1 na wyjeździe. Teraz mecz domowy z drużyną z góry tabeli, ale myślę że się postawią jak właśnie w meczu z Burton. Strzelać potrafią, bo tylko z Rochdale byli na zero, ale w sumie tam się skończyło 0-0. A defensywa, no cóż, na jedenaście spotkań tylko w dwóch zachowali czyste konto. Gillingham ostatnio zachwyca bramkami, pięć spotkań i jedenaście bramek, chociaż bilans zawyżyły dwa spotkania z Oldham i Fleetwood. Nie zmienia to faktu, że stać ich by w tym meczu sami pokryli over. W ataku dobrze, ale w obronie ostatnio błędy i nawet bts tutaj dobrze wygląda.
Swindon słabiutko ostatnio, remis w pięciu meczach i dziesięć bramek w plecy. Widać, że stracili wiele od początku rozgrywek, które rozpoczęli bardzo dobrze. W tym spotkaniu też mogą mieć problem, bo ta defensywa zbyt dobrze nie wygląda, a przy ostatnim ofensywnym usposobieniu gości strata bramki przez nich jest wielce prawdopodobna. Peterborough 15/7 w golach w ostatnim czasie, co podpowiada, że i w tym spotkaniu bramki z ich strony zobaczymy.
Wydaje mi się, że ostatni dzisiejszy mecz w lidze Regionalnej w Niemczech, będzie ofensywny i bramki powinny paść. BSV Rehden przeplata dobre mecze z tymi gorszymi, ogólnie słabo to wygląda na wyjazdach ale u siebie grają na prawdę bardzo dobrze. Strzelają aż miło, ale i też tracą, co efektem jest tylko jeden mecz z czystym kontem. Dzisiaj grają z beniaminkiem, który jedzie jeszcze na fazie &#39;awansowicza&#39; i notują dobre wyniki. W ataku wygląda to dobrze, tylko dwa razy nie strzelili bramki w tym sezonie, a tracili w każdym. Ogólnie bts wchodzi tutaj w grę, ale ja pozostaje tylko przy skromnym overze, który tutaj też przy skuteczności obu drużyn powinien paść.
KUPON#12 Bet365
Swindon - Peterborough @ Peterborough gol - 1,22 ✅
Chesterfield - Gillingham @ Over 1,5 - 1,25 ✅
BSV Rehden - Drochtersen-Assel @ Over 1,5 - 1,275 ⛔
KURS : 1,94
-3,00j
----------------------
Sheffield - Rochdale
Próbuję w tym spotkaniu pograć rożne. Gospodarze u siebie ofensywne nastawienie, strzelają sporo. Ostatnie ich mecze ligowe pod względem rożnych wyglądają bardzo przyzwoicie. Pięć kornerów z Blackpool, osiem z Colchester, czternaście z Bury czy siedem z Doncester. Tylko w jednym z tych spotkań ta linia nie była pokryta. Teraz grają z Rochdale, które swoje dobre miejsce w tabeli zawdzięcza głównie meczom u siebie. Na wyjeździe szału nie grają, ale to nie znaczy że ich gra wygląda znowu tak źle. Tylko z Millwall dostali 3-1, a poza tym to mecze na styku, bądź zwycięstwo jak z Blackpool. Co ważniejsze dobrze grają tam skrzydła w postaci Vincenta czy McDermotta, przez co udaje im się nabijać troszku tych rożnych. Tak więc z Chesterfield dziewięć, Fleetwood cztery, Burton to samo i Millwall siedem. Ogólnie rzecz biorąc myślę, że aktualna linia na kornery nie jest znowu przesadzona, bo gospodarzy spokojnie stać na wykręcenie 5-7 różnych, a i pewnie przyjezdni nie pozostaną w cieniu i na 3-5 z ich strony śmiało liczyć można. Dlatego chociażby po tych statystykach jestem skłonny zagrać over 10,5 rożnego, chociaż że stawką bardzo spokojnie.
KUPON# 13 Bet365
Sheffield - Rochdale @ Over 10,5 rożnego - 1,83 ⛔
STAWKA : 1/10
-1,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Nie wygląda to tak, jakbym sobie tego życzył. Dlatego też doszedłem do wniosku, że analizy do typów i normalne typy wrócą dopiero pod koniec tego tygodnia, gdy większość ogarnie się już po eliminacjach do Euro. Obecnie robię sobie przerwę i gram czysto rekreacyjnie, więc i typy będą pojawiać się bez większych analiz, bądź i w ogóle ich nie będzie.
#14 Bet365
Milano - Varese @ Under 156,5 - 1,71
Union Olimpija - Krka @ Krka +7,5 - 1,71
KURS : 2,92 | STAWKA : 1/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
#16 Bet365
Sao Paulo - Santos @ BTS - 1,83 ✅
Stawka : 1/10
✅ 0,83j

-----
#17 Bet365
Flu - Palmeiras @ Palmeiras lub remis - 1,60 ⛔
Bolivar - Nacional @ Over 2,5 - 1,44 ✅
Kurs : 2,31
⛔ 1,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
#18 Bet365
Polski Cukier - Energa Czarni @ Energa -3,5 - 1,83
-----
#19 Bet365
Efes - Milano @ Efes -3,5 - 1,47
Cedevita - Limoges @ Cedevita - 1,35
Kurs : 2,00

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Chyba znowu wróciła faza na prowadzenie tematu i udzielanie się na szerszą skalę, zobaczymy jak długo tym razem ????
Botafogo - Portuguesa
Stanówek się grubo grać nie powinno, a w zasadzie powinno się je omijać bardzo szerokim ługiem, ale myślę że nie tym razem. Bota zagrało bardzo fajnie w meczu z Bangu, wygrali 2-0, ale jeszcze w pierwszej połowie mogło być o dwie bramki więcej. Wyglądali przyzwoicie, Nunez znany z występów w Wiśle Kraków w debiucie bramkę ustrzelił. Groźne stałe fragmenty wykonywane przez Gege, zresztą druga bramka po jego asyście. W drugiej połowie brakowało totalnie wykończenia, bo z tego co kojarzę to mogli wpakować minimum 3 kolejne bramki. Defensywa można powiedzieć, że grała przyzwoicie. Teraz rywal podobny i liczę, że drużyna po awansie do Serie A musi się zgrywać i pewnie każdy mecz teraz będą traktować poważnie, więc liczę na powtórkę z pierwszej kolejki, a i że celowniki będą lepiej nastawione. Co do składu to nie będę przytaczał, ale będzie podobnie jak w poprzednim spotkaniu, a to już powinno spokojnie wystarczyć na takiego rywala.
River Plate - LaU

Pierwsza faza Copa Libertadores, kwalifikacje. Trudny mecz do typowania 1x2, ale co rzuciło mi się w oczy to dość przyjemne kursy na overy w tym spotkaniu. Ursusi notują przyjemne wyniki, strzelają dość sporo w lidze, ale też i potrafią stracić, z rywalami dużo słabszymi od LaU. Taka prawda, że ich mecze rzadko kończą się niskimi wynikami i dzisiaj powinno być podobnie, bo jeśli myślą o ugraniu czegoś więcej aniżeli, rozegraniu dwumeczu, muszą w tym spotkaniu zrobić sobie zaliczkę, bo rewanż będzie bardzo ciężki. Atuty w ofensywie są, szczególnie u siebie, a Chilijczycy też potrafią mieć słabsze momenty w grze defensywnej i bramki stracić mogą, co zresztą przydarza im się dość często. Będzie to ofensywny mecz i bramek imo zabraknąć nie powinno, bo LaU też swoich szans będzie szukać, a jak pokazują wyniki to defensywa River do najlepszych nie należy.
Kupon #1 Betsson
Botafogo - Portuguesa @ Botafogo - 1,41 ✅ 2-1
River Plate - LaU @ over 1,5 - 1,26 ✅ 2-0
Kurs : 1,78
Stawka : 3/10
+2,34j

Otrzymane punkty reputacji: +11
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Bez lekkich nerwów w Brazylii się nie obyło, ale w końcu na plus. Tak jak wspomniałem rewanż w Chile będzie bardzo ciekawy, bo LaU teraz ma do odrobienia dwie bramki.
Palermo - Milan

Milan ostatnio zbiera pochlebne recenzje swojej gry. Fajne notują wyniki, ostatnio na pewno podbudowało ich zwycięstwo w derbach z Interem aż 3-0. Teraz wiele osób liczy na kolejny komplet punktów, chociaż moim zdaniem tak łatwo mieć nie będą. Palermo gra u siebie, gdzie grają bardziej ofensywną piłkę i z reguły to im wychodzi na dobre, ale to z drużynami z dolnej części tabeli, ale też i Violi, Interowi czy Romie potrafili zaaplikować bramkę, a Milan może dołączyć do tych zespołów, bo na wyjazdach po prostu lubią coś stracić. Ogólnie tutaj w grę wchodzi over 2,5 po dość dobrym kursie, ale ja pozostaje przy skromniejszym rozwiązaniu czyli o 1,5, gdyż uważam, że bramki w tym spotkaniu paść powinny, bo Palermo usposobione ofensywnie u siebie, sporo bramek strzelonych w ostatnich meczach, a na przeciw nich Milan, który ostatnio formę ma dobrą i przyjeżdża po trzy punkty, czyli bramki będą.
Juventus - Genoa
Juve ze swoimi problemami, paru zawodników dzisiaj ma odpoczywać, paru kontuzjowanych, ale i tak z takim składem jak obecnie powinni spokojnie wygrać u siebie ze słabą Genoą. Fakt, ostatnio goście lepsza forma, nawet urwane punkty Fiorentinie, ale przecież ona ostatnio zawodzi. Punkty ciułają raczej z dołem tabeli. Kursy poszły w górę, głównie przez informacje o absencjach, ale to może i dobrze, bo można więcej zarobić ????
Kupon #2 Betsson
Palermo - Milan @ over 1,5 - 1,36 ✅ 0-2
Juventus - Genoa @ Juve - 1,34 ✅ 1-0
Kurs : 1,82
+2,46j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
W nocy Copa Libertadores nie zawiodła, więc próbuję po raz kolejny ;)
Independiente del Valle - Guarani

Szkoda, że kurs poleciały tak znacząco w dół, ale i tak jakoś nie widzę innego wyjścia jak zwycięstwo gospodarzy. Okej, nie zagrali jeszcze oficjalnego spotkania w tym roku, co gra przeciw nim, ale z takim przeciwnikiem problemów mieć nie powinni oraz zrobić sobie jakąś zaliczkę przed rewanżem. Z dostępnych informacji wynika, że klub opuściło paru zawodników, z czego dwójka podstawowych, czyli pomocnik Caballero i obrońca Pineida. W ich miejsce sprowadzono innych no ale.. Grunt to to, że zastało x3 Angulo, czyli Daniel, Jose i Julio, którzy ciągnęli tą grę, do tego Cortez czy Sornoza. Cały czas ten skład wygląda fajnie. U siebie nie przywykli przegrywać, a znacząca większość meczów kończyła się ich zwycięstwem. Odkąd występują w tych rozgrywkach to nie przegrali i dzisiaj tego też nie dokonają.
Guarani cierpi aktualnie na brak Fernandeza, którzy przeszedł do meksykańskiego Tigres. Ubiegły sezon dwadzieścia sześć bramek strzelonych, dwa lata wstecz ponad trzydzieści, co według mnie wygląda baaaardzo zacnie. Odszedł również Benitez i napad na chwilę obecną wygląda biednie, a sam Correa sobie nie poradzi. Sprowadzili co prawda Lopeza, ale chłop ma już prawie 40 lat... Nie ma również w obronie Maldonado, który był podstawowym obrońcą. Defensywy nigdy jakieś mega solidnej nie mieli, sporo tracili, ale z przodu Fernandez, Benitez, Correa, Aguilar, Mendoza robili szum i to robiło plusy. Dwa mecze w tym roku przegrane, teraz przyjeżdżają do Ekwadoru, gdzie będzie im piekielnie ciężko o jakiś pozytywny wynik, bo od 2004 roku na wyjeździe w Copa wygrali.. RAZ!
Stawiam tutaj na zwycięstwo gospodarzy, handi również wchodzi w grę, ale uważałbym z nim, bo tak jak wspomniałem w tym roku jeszcze nie grali i nie wiadomo jak z formą stoją.
Do tego dokładam bramkę Sevilli na &#39;podbicie kursu&#39;. Zapowiada się mecz walki, a Sevilla jeśli myśli o finale to u siebie musi wygrać, a co za tym idzie gol z ich strony musi paść. Myślałem nad overem, ale to już na live.
Kupon #3 Betsson
Inde del Valle - Guarani @ IdV - 1,60 ✅
Sevilla - Celta Vigo @ Sevilla gol - 1,14 ✅
Kurs : 1,82
+2,46j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Borussia M&#39;Gladbach - Werder

Wielu przewiduje otwarty mecz, a co za tym idzie bramki. Oba zespoły mają o co walczyć i na pewno oba przystępują z chęcią zgarnięcia punktów. Bardziej zależy chyba Werderowi, który pląta się po strefie spadkowej. Ostatnio fajne mecze, kończące się hokejowymi wynikami. 3-3 z Herthą i 3-1 z Schalke pokazują że w ofensywie wszystko jak na razie gra, ale też z drugiej strony defensywa też do solidnych nie należy. Z Borussia będą się musieli odkryć, coby powalczyć o bramki, a gospodarze to wykorzystają bez skrupułów. Borussia walczy wciąż o Ligę Mistrzów, a już na początku tego roku straciła sześć punktów. Teraz czas na odkucie się i zwycięstwo, gdyż praktycznie cała czołówka gra między sobą i jest duża szansa przeskoczyć w górę tabeli. Jeśli bramka padnie na czasie, to wynik może być podobny do tych poprzednich Werderu. Dwie bramki są jak najbardziej w zasięgu gospodarzy, a kurs na ten zakład jest wyższy aniżeli na over 2,5 w całym meczu, oraz BTS, dlatego próbuję, bo Borussia na jedynce z przodu tego meczu nie zakończy.
Banfield - Gimnasia La Plata
Tutaj wiele pisał nie będę, bo zapewne informacje odnośnie tego spotkania rozeszły się jak ciepłe bułeczki, co też widać po pikujących w dół kursach na gospodarzy. Ale powiem tak, nawet bez tych bardzo wielu osłabień to gospodarze i tak byli stawiani w roli faworyta, ale już nie aż tak bardzo. Teren jest bardzo ważny, do tego goście, można powiedzieć że niemal rezerwami, ale nie zapominam, że to jednak TYLKO jedna z lig latynoskich i różne cuda się mogą wydarzyć, dlatego bardziej asekuracyjnie gram dnb na gospodarzy.

Kupon #4 Betsson

Borussia M&#39;gladbach - Werder Brema @ Borussia over 1,5 - 1,55 ✅ 5-1
Banfield - Gimnasia @ Banfield dnb - 1,23 ✅ 2-0
Kurs : 1,91
+2,73j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Tottenham - Watford
Korzystam z dobrego kursu na gospodarzy. Spodziewałem się coś w granicach 1,35-1,40, a tutaj takie miłe zaskoczenie. Koguty są faworytami i to bezapelacyjnie, formę załapali bardzo fajną, ostatnie mecze to same zwycięstwa, co pokazuje że mają chęć włączyć się w grę o mistrzostwo. Według bardzo wielu opinii, grają na chwilę obecną najlepszą piłkę w lidze, co już jest samym wyznacznikiem typu. W mega formie jest i Alli i Kean, którym pomagają niezawodni Lamela, Dembele czy Chadli, który odblokował się ostatnio i zaczął zdobywać bramki.
Watford i tak jest wysoko w tabeli jak na swoją grę. W tym roku bez szału, na wyjazdach dwie gładkie porażki z Soton i Swansea. Okej, wyszarpali punkt ostatnio Chelsea, ale to było u siebie, gdzie grają troszku lepiej, i przeciwnik mimo wszystko nie był na takim poziomie jak aktualnie Totki. Mają w składzie zawodników, którzy mogą postraszyć i pewnie to będą robić, ale uważam że Koguty są zbyt silne u siebie, by dać odebrać sobie trzy punkty.
Frankfurt - Stuttgart
Mecz w dole tabeli, którego ewentualny zwycięzca jest w stanie odskoczyć od strefy spadkowej na dość bezpieczną przewagę. Frankfurt ostatnio 0-0 z Augsburgiem na wyjeździe, gdzie grają słabiej i bardziej czyhają na kontry, ale u siebie powinni wyjść i postarać się o bramki. Jeszcze w tamtym roku dobrze zagrali z Bremą, później kolejne zwycięstwo z Wilkami i właśnie ten ostatni remis z Augsburgiem, co pokazuje że formę mają dobrą. Szkoda że dzisiaj będą osłabieni brakiem między innymi Fluma, Abrahama, Castaignosa, Andersona czy Hasebe. Będzie na pewno dużo ciężej bez nich, a do tego Stuttgart przyjeżdża rozpędzony. Świetny początek roku, świetnie w ofensywie, pięć bramek strzelonych. Defensywa jak na razie lepiej, aczkolwiek i tak tracą sporawo. Będąc w takiej formie z pewnością podejdą do tego meczu z nastawieniem zgarnięcia trzech punktów. Uważam, że mecz będzie ofensywny, przez te braki u gospodarzy, skłaniam się do tego, że goście będą w stanie strzelić tutaj przynajmniej bramkę, co robili w każdym meczu od 98 roku, gdy meczy był w Frankfurcie, a kurs lepszy aniżeli over 1,5 w tym spotkaniu.
Kupon #5 Betsson
Tottenham - Watford @ Tottenham - 1,50 ✅ 1-0
Frankfurt - Stuttgart @ Stuttgart strzeli - 1,19 ✅ 2-4
Kurs : 1,79
+2,37j

Otrzymane punkty reputacji: +3
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Athletic Bilbao - Villarreal
Spotkanie podobno hitowe tej kolejki, a skoro takie jest to bramek zabraknąć nie powinno. Jako, że ja przyjąłem taki system gry a nie inny, więc w tym meczu zagram tylko bramkę gospodarzy. Dużo przemawia za bramkami dla Żółtej łodzi podwodnej, ale dla mnie osobiście bezpieczniejszy jest taki bet, a kurs też nie najgorszy, tym bardziej że tyczy się gospodarza. W Bilbao ma kto strzelać, bo jest i Aduriz i Williams czy Garcia. Villarreal zaczęło grać troszku lepiej w defensywie, ale to w meczach u siebie, na wyjazdach wciąż dostają przynajmniej jedną. Niedawno grali ze sobą w pucharze to Bilbao wygrało 3-2, później z Barcą strzelili jedną, a ostatnio aż pięć Eibar. Forma strzelecka jest, a że ten mecz zapowiada się na otwarty, bramka dla Bilbao paść powinna.
Bastia - Troyes
Tutaj faworytem są gospodarze i powinni to spotkanie wygrać. Są lekko ponad strefą spadkową, więc każde punkty będą potrzebne. O ile wyjazdy im kompletnie nie wychodzą, tak mecze domowe przynoszą największe korzyści, tylko PSG ma lepszy bilans w lidze. Ostatnio ograli Lyon 1-0, wcześniej wygrali mecz o sześć punktów z Montpellier, a jeszcze wcześniej z Reims, z którym też toczą walkę o utrzymanie. Uważam, że dzisiaj trzy punkty zostają na Korsyce, bo Troyes już raczej pogodzony ze spadkiem. W ostatniej kolejce przegrali 4-0 z Guingamp, z zespołem kadrowo na poziomie ich dzisiejszego rywala. O ile na jesień zremisowali po jeden, tak teraz nie widzę innej opcji jak zwycięstwo gospodarzy, ale standardowo z lekkim zapasem bezpieczeństwa, gram tutaj dnb.
Kupon #6 Betsson
Athetic Bilbao - Villarreal @ Bilbao strzeli - 1,24 ⛔ 0-0
Bastia - Troyes @ Bastia dnb - 1,32 ✅ 2-0
Kurs : 1,64

-3,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kiedyś ten kupon musiał nadejść i załatwić pierwszą przegraną ;)
Milan - Udinese
O Rossoneri pisałem w aspekcie meczu z Palermo. Wiele się nie zmieniło, Milan wygrał tam 2-0 po golach niezawodnego ostatnimi czasy Bacci oraz trafieniu z rzutu karnego Nianga. Widać, że są w gazie, teraz grają u siebie i powinni to jeszcze bardziej udowodnić, bo przeciwnika zbyt mocnego nie mają. Co prawda nie zagra dzisiaj jeden z głównych piłkarzy, dzięki któremu ta gra wygląda tak a nie inaczej, czyli Bonaventura, ale uważam, że nawet i bez niego są w stanie wygrać, co by nie mówić ze słabym Udinese. Goście ostatnio remis z Empoli, ale z przebiegu gry dużo więcej przemawiało za końcowym zwycięstwem ówczesnych gospodarzy. Do tego grali jeszcze dwa inne mecze na wyjeździe w 2016 roku, gdzie oba z nich przegrali, i to wysoko z Palermo 4-1 oraz z walczącą o wydostanie się ze strefy spadkowej Capri. Trzy punkty powinny zostać w Mediolanie.
Do tego dodaje zwycięstwo Napoli, które jest w takim gazie, że beniaminek nie powinien mu na chwilę obecną zagrozić, a wiadome że mobilizacja jest ogromna, bo wciąż zażarcie biją się z Juve. Powtórki z jesienni być nie może, kiedy to w Modenie padł remis 0-0.
Kupon #7 Bet365
Milan - Udinese @ Milan - 1,50 ⛔ 1-1
Napoli - Capri @ Napoli - 1,14 ✅ 1-0
Kurs : 1,71
-3,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Szkoda tego Milanu, bo w drugiej połowie niezbyt wiele dali pograć gościom. Głównie to oni grali piłką, dość łatwo dochodzili w okolice pola karnego, ale co z tego, skoro tam czekał autobus. Brakło pomysłu, prócz setuni Bacci i tej poprzeczki Boatenga to tak na prawdę dużo tam nie zrobili. Może zamiast na siłę wchodzić z piłką do bramki, wystarczyło oddać parę prób tak jak właśnie Kevin? No nic, może z Genoą będzie lepiej.
Z racji tego, że dzisiaj poniedziałek, to mało spotkań, dlatego zagram sobie kupon, złożony z dwóch spotkań w lidze portugalskiej.
Sporting Lizbona - Rio Ave
Sporting wciąż walczy o mistrza, walka toczy się między nim, a sąsiadem za miedzy, czyli Benficą. W piątek Benfica wygrała aż 5-0 i to na wyjeździe i na chwilę obecną wyprzedza dzisiejszych gospodarzy o jeden punkt. Sporting już raz ostatnio stracił punkty ze słabszymi i teraz ten mecz musi wygrać, bo przeciwnik jest do ogrania i to paroma bramkami. Rio swoje miejsce w tabeli zawdzięcza przecież grze na własnym stadionie, a na wyjazdach to lekko mówiąc padaka. Bilans 1-4-4 nie napawa optymizmem, co prawda na początku roku zremisowali z Porto, ale później dostali aż 5-1 od Bragi. Jak dla mnie Sporting dzisiaj wygrywa.
Braga - Estoril
Braga na AXA takich rywali to zjada na śniadanie. Jedynie jedna porażka z Benficą i dwa remisy z Arucą i Ferreirą, a tak to same zwycięstwa, zwycięstwa dość przekonywujące. Ostatnio z Rio Ave w lidze 5-1, w pucharze 1-0, również w pucharze Aruca 2-0, czy liga Academica 3-0. Nie ma co więcej mówić, bo to drużyna własnego boiska, gdzie są bardzo mocni. Goście jeśli mają coś podziałać to głównie u siebie, a w meczu z Bragą są skazywani na porażkę. Oczywiście, wygrali ostatnio z Moreirense i to na delegacji, ale przecież More ma bilans u siebie 2-3-5 i jest jedną z najsłabszych drużyn pod tym względem w lidze.

Kupon #8 Bet365

Sporting Lizbona - Rio Ave @ Sporting - 1,22 ⛔ 0-0
Braga - Estoril @ Braga - 1,40 ✅ 2-0
Kurs : 1,71
Stawka : 4/10

-4,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Chyba zawisło nade mną fatum remisowych spotkań :?
Uni. de Chile - River Plate
LaU będzie cisnęło od początku, to raczej zrozumiałe, dwie bramki do nadrobienia to jednak sporo. Spodziewam się, że głównie oni będą prowadzić grę i to z ich strony będzie większość cornerów, napór może wyglądać jak po stracie drugiej bramki, gdzie Ursusi zostali zepchnięci mocno do defensywy, a LaU próbowało i z dystansu i z bliska, ale jakoś River odpierało to ataki w sposób dość bezpieczny i wtedy zobaczyliśmy tylko osiem rzutów rożnych. Ciekawe czy sprawdzą się słowa drużyny, że się nie zamurują, że podejmą walką, bo jeśli tak by było, to może być ich stać na dorzucenie paru rożnych, ale według mnie głównie z kontr. A dodać również warto, że River Plate, na wyjazdach w lidze notuje bardzo często +6 cornerów, a w meczach ligowych Chilijczyków, również przeciwnicy robią wysokie liczby w cornerach. Linia 9,5 według mnie do pokrycia jak najbardziej, dlatego próbuję.

Caracas - Huracan

W drugim spotkaniu, to chyba grałbym coś w stronę gości. Caracas zagrało tragicznie w Argentynie i wynik końcowy tamtego spotkania, był chyba najniższym wymiarem kary. W rewanżu powinno być interesująco, ale według mnie w roli drużyny, która ma awansować stawiałbym bardziej Argentyńczyków. Wiadomo, teren przemawia za Caracas, ale po tym co pokazali w pierwszym meczu to tak średnio wyglądają. Powinni przejąć inicjatywę i powalczyć, ale Huracan będzie mógł spokojnie kontrolować przebieg meczu i raczej szukać szansy w kontrach, a przecież równie dobrze każdy remis daje im awans. I troszku historii - w tamtym roku Huracan grał w fazie grupowej (po eliminacjach z Limą, gdzie na wyjeździe wygrali 4-0) i niewiele brakło a by z niej wyszedł, a Wenezuelczycy ostatni raz próbowali zdobyć CL w 2014 i polegli w dwumeczu z innym argentyńskim zespołem Lanus, najpierw 1-0, a później u siebie 0-2. Mimo wszystko, próbował bym atakować x2 po 1,44.
Kupon #9 Bet365
LaU - River Plate @ Over 9,5 rzutu rożnego - 1,72 ⛔ 6
Caracas - Huracan @ x2 Huracan - 1,44 ⛔ 2-1
Kurs : 2,49

-2,00j

Do góry Bottom