>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Independiente del Valle - Melgar
Widzę, że kursy na under poszły w górę, także spróbuję. Oglądałem pierwsze spotkanie w Peru i szczerze mogę powiedzieć, że Melgar został tam skrzywdzony, bo nie została uznana bramka wyrównująca Fernandeza, chociaż faulu z jego strony nie było. Ogólnie to mecz stał na niskim poziomie, z paroma szarpnięciami obu zespołów, a fajne akcje można policzyć na palcach jednej ręki. Bramka Sornozy to taki trochę przypadek, trochę efekt wysokiego pressingu Ekwadorczyków. Później miał jeszcze jeden piękny strzał, ale świetnie w bramce zachował się Ferreyra. W defensywie zagrali mądrze, chociaż dopuścili to tej sytuacji z Fernandezem, ale ogólnie mało tracą tych bramek. W lidze ostatni mecz u siebie grali z Nacionalem, bardzo długo się męczyli, a ile tam sytuacji zmarnował Angulo czy Sornoza to już nie wspomnę. W ogóle oni mają jakiś problem ze skutecznością, bo słabo wyglądali pod tym względem z Nacionalem, słabo z Emelec, gdzie właśnie Sornoza nie trafił karnego, nawet z Melgar mogli wygrać wyżej. Defensywnie wyglądają dobrze, tak jak wspomniałem wyżej.
Melgar jest bez formy i to trzeba powiedzieć otwarcie. Raptem dwa zwycięstwa w tym roku, a odkąd zaczęli grać w Copa to już wcale. Widziałem urywki ze spotkania z Colo Colo i tam też gospodarze przechodzili męczarnie. Dobrze bronił Ferreyra, ale skuteczność Paredesa i spółki do najwyższych nie należała. Peruwiańczycy pod bramką rywala byli może ze trzy razy, przez to że CC prowadziło grę. Teraz też będzie podobnie, bo IDV u siebie narzuca swój styl gry i rywalom gra się na prawdę ciężko, a gospodarze w przeciwieństwie do przyjezdnych mają o co walczyć.
Liczę, że po raz kolejny Angulo i spółka zagrają na niskiej skuteczności, tak jak to miało miejsce w poprzednich ich meczach, a defensywa Melgar, znaczy Ferreyra, będzie w podobnej dyspozycji co w ich pierwszym spotkaniu, bądź w meczu z Colo Colo.
Kupon #11 Bet365
IDV - Melgar - Poniżej 2,5 bramki @ 1,90 ✅ 2-0
Stawka : 2/10
+1,80j

Otrzymane punkty reputacji: +14
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Atletico Mineiro - Colo Colo

Dzisiaj obieram kierunek na bramki. Pierwsze spotkanie zakończyło się rezultatem 0-0, ale tak przy ciut lepszej skuteczności zawodników obu drużyn mogło paść przynajmniej hmm 5 bramek. Próbował Luan, próbował Parades, próbował Delgado, próbował Pratto, ale najlepszą okazję meczu miał chyba Tonso, ale oczywiście przestrzelił nad poprzeczką. Interwencje bramkarzy, zarówno Villara jak i Victora można zaliczyć na plus, ale z tej dwójki dużo więcej pracy miał Brazylijczyk, który wybronił bodajże dwa razy sam na sam i ogólnie wybronił im to spotkanie. Ale niestety dzisiaj nie zagra, tak samo również jak przez następny miesiąc. Zastąpić ma go Giovanni, który bronił ostatnio w derbach z Americą i tego meczu na pewno nie może zaliczyć do udanych. Bramka dla przeciwników to śmiało można powiedzieć, że to tylko i wyłącznie jego błąd, a nawet podczas meczu miał niezbyt pewne interwencje. Także ta obrona już tak dobrze wyglądać nie będzie. Wraca za to Robinho, więc zwiększają się znacznie możliwości Galo w ataku. Chilijczycy są w troszku lepszej sytuacji, bo nie mają już w kalendarzu wyjazdu do Ekwadoru, a po wczorajszym meczu, utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że ten teren do najłatwiejszych nie należy. Myślę, że w Brazylii zagrają o coś więcej aniżeli remis, bo po meczu domowym poczuli, że mogą coś zdziałać w Belo Horizonte. Wszyscy znowu liczą na nikogo innego jak na Paradesa. Może Tonso nie spudłuje tak okrutnie jak w pierwszym meczu, może po raz kolejny obrońcy pozwolą się urwać któremuś z graczy i stanąć oko w oko z Giovannim.
Uważam że to będzie spotkanie, które przyniesie bramki. Galo u siebie, z Robinho w składzie oraz niezbyt pewnym Giovannim w bramce kontra Parades i spółka, którzy myślę nie przyjeżdżają do Brazylii tylko po remis. Ja widzę w tym spotkaniu bramki i idę w ich kierunku.
Kupon #12 Bet365
Atletico Mineiro - Colo Colo @ Powyżej 2,5 bramki - 1,80 ✅ 3-0
+1,60j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Olimpia Asuncion - Emelec

Pierwszy mecz przyniósł nieoczekiwany rezultat i tak na prawdę mocno utrudnił sprawę awansu drużynie z Ekwadoru. Tachira gra dzisiaj z Pumas i raczej tamto spotkanie przegra, ale w kolejnym spotkaniu grają u siebie właśnie z Emelec i to gospodarze będą dla mnie mocnymi faworytami. Na chwilę obecną Ekwadorczycy tracą do drugiego miejsca dwa punkty, tak więc dzisiaj muszą się postarać o komplet punków, by jeszcze myśleć o ugraniu czegoś w tych rozgrywkach. Opisywałem poniekąd to, co się działo w meczu z Pumas. Zagrali dobrze, ale trafili na ten moment, w którym to Palacios był w mega formie. Teraz grają przeciwko Centurionowi, bramkarzowi i obronie, która tak dobra jak Meksykanie nie jest. W pierwszym meczu mieli swoje okazje by wygrać spotkanie, ale standardowo brakowało skuteczności. W moim odczuciu zagrali słabo, bynajmniej nie tak, jak przyzwyczaili nas wcześniej. W lidze wygrali ostatnio z Delfinem 1-0, ale tam grał mocno rezerwowy skład. Teraz myślę, że się odkryją, bo po prostu muszą szukać swoich szans na zwycięstwo, ale może to być dla nich zgubne, bo ta defensywa to też do najlepszych nie należy, a mówię to przez pryzmat meczu w Meksyku i tego co sprezentowali Olimpii w meczu domowym, plus fakt, że na wyjazdach lubią po prostu stracić.
Po drugiej stronie drużyna, na którą jeszcze jakiś czas temu nawet nie myślałem grać, ale teraz sytuacja się zmieniła. Widać że po zwycięstwie z Guarani coś w nich drgnęło, może gra się jakoś zbytnio nie poprawiała, ale zaangażowanie już tak. W Ekwadorze wyglądali przyzwoicie robiąc dobry rezultat, a następnie w lidze pokonali Rubio Nu, które bodajże przed meczem z nimi było vice-liderem. Wynik 4-1, nawet patrząc przez pryzmat tych dwóch czerwonych kartek dla gości to wynik bardzo dobry, który z pewnością dołożył sporo do polepszenia atmosfery w zespole. Grają u siebie, z Pumas zagrali tak jak zagrali, teraz czas na bramkę przed własną publicznością, więc może stały fragment, kontra, błąd defensywy Emelec? Oba zespoły z tego co widziałem bez większych osłabień.
Obie strzelą jest zakładem, który według mnie jest bardzo prawdopodobny w tym spotkaniu. Emelec, drużyna wciąż licząca się w walce o awans, ale potrzebująca punktów, Olimpia wracająca na właściwe tory, grająca z meczu na mecz coraz lepiej, dodatkowo grająca u siebie i licząca również na przełamanie w postaci zwycięstwa w Copa.

Kupon #13 Bet365

Olimpia Asuncion - Emelec @ Obie strzelą - 1,90 ✅ 4-2

+1,80j

Otrzymane punkty reputacji: +1
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Estudiantes - Defensa y Justicia

Tak w poprzedniej kolejce pisałem o gościach dzisiejszego spotkania:

Defensa y Justicia w formie więc trzeba na tym korzystać. Po remisie w pierwszej kolejce z Santa Fe oraz porażce z Lanusem w następnej kolejce zaczęli seryjnie wygrywać, ale wygrywać tak, jak nikt inny w lidze. Każde spotkanie pewnie wygrane, cztery spotkania i piętnaście bramek! Owszem tracili, ale malutko. Wyniki kręcili dobre, ale trzeba przyznać że z drużynami, które moim zdaniem nie posiadają takiego potencjału jak ich dzisiejszy rywal, ale wyniki na prawdę dobre. Zasługa w tym wszystkim świetnie grającego Fabiana Bordagaraya, który w sześciu spotkaniach zanotował siedem trafień i trzy asysty! Do tego Nicolas Stefanelli cztery bramki i dwie asysty, Hernan Fredes (który dzisiaj nie zagra) czy Tomas Martinez też sporo dokładają. A przecież jest jeszcze w rezerwie Ciro Rius, który w poprzednim sezonie był wyróżniającą się postacią w tym zespole. Dzisiaj zagrają bez właśnie Fredesa oraz podstawowego obrońcy Alexandra Barozy.
Przegrali tamto spotkanie, chociaż trzeba przyznać że szans na zwycięstwo mieli wiele i oby tylko ten wynik nie zadziałał na nich zbyt negatywnie. Huracan wykorzystał to co miał i szczęśliwie bronił wyniku. W porównania do tamtego spotkania w składzie zaszło parę zmian, a mianowicie wraca do pomocy Hernan Fredes, czyli siła uderzenia powinna być jeszcze mocniejsza. W ataku bez zmian czyli z przodu dwójka Stefanelli oraz Bordagaray. U siebie stracili dwie bramki, a teraz w bramce ma stanąć drugi bramkarz Santillo, który w tym roku rozegrał tylko 31 minut, a w poprzednim sezonie ani minuty, także średnio wygląda dla mnie ta opcja. Oczywiście, bramkarz doświadczony, ale jeśli nie jest w rytmie meczowym to może być różnie.

Estudiantes zwycięzca Copa Libertadores w roku 2009, drużyna własnego boiska, chociaż w poprzednim sezonie z tego co kojarzę to na wyjazdach też fajnie wyglądali. Skład młody, uzupełniający się starszymi graczami typu Mariano Andujar, Gastona Fernandeza czy Leandro Desabato, którzy świętowali ten wielki sukces w Copa parę lat temu. Z młodych dobrze spisuje się dziewiętnastoletni Quintana, który ma już trzy bramki po czterech meczach, w pomocy jego rówieśnik Ascacibar też gra w na wysokim poziomie, jest Cavallaro. Z bardziej doświadczonych Gaston ma już dwie bramki i trzy asysty i widać, że wciąż dużo od niego zależy, Solari pomaga w rozgrywaniu, a w ofensywie jest jeszcze Viatri, były gracz Boca i to przez wiele sezonów. W lidze tyle samo punktów co właśnie Defensa, ale ostatnio wygrali w derbach z Gimnasią 3-0, więc morale i nastawienie na pewno pozytywne.

Próbuję tutaj zagrać zakład obie strzelą, po fajnym kursie, bo oba zespoły potrafią zagrać ofensywnie. Estudiantes mocno u siebie, plusem na pewno teren i na ich korzyść powinna działać obsada bramki gości, a przeciwnicy posiadają bardzo duży potencjał w formacji ofensywnej, która przy odpowiedniej skuteczności jest wstanie napsuć krwi rywalom. Skromnie ze stawką.

Kupon #14 Bet365

Estudiantes - Defensa y Justicia @ Obie strzelą - 2,00 ✅ 2-1
Stawka : 1/10
+1,00j

Otrzymane punkty reputacji: +7
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Independiente - Patronato

Gospodarze po paru nieciekawych wynikach przebudzili się i dwa ostatnie spotkania wygrali dość pewnie. 4-1 z Colonem, oraz 3-1 z Banfield. Z Colonem zagrali mądrze w defensywie, ale dając grać piłką gościom. Dobrze wyglądali w stałych fragmentach gry, po których zresztą padły dwie bramki. Przy odrobinie lepszym zachowaniu mogli zachować czyste konto. Z Banfield świetną bramkę zdobył Nicolas Tagliafico i po raz kolejny pokazali, że stałe fragmenty gry są ich domeną. Kolejne dobre spotkania zaliczył Emiliano Rigoni, który na chwilę obecną ma dwie bramki oraz cztery asysty, ale też godnie zastępuje zarówno Mancuello jak i Pisano, którzy natomiast kontynuują swoje kariery na boiskach brazylijskich. Przebudził się Diego Vera i Martin Benitez, którzy w poprzednim sezonie nastrzelali trochu bramek dla zespołu. Jest też doświadczony Denis oraz Mendez, ale on jeszcze nie &#39;zatrybił&#39;.
Patronato jak na beniaminka radzi sobie nawet dobrze. Ofensywnie ustawiony zespół, co również widać po wynikach. Strzelają sporo, ale też dużo tracą, co tez może jest spowodowane tym, że jednak w drużynie zaszło wiele rotacji po awansie do pierwszej ligi. Owszem, odeszło paru zawodników, ale na moje lepsi zostali pozyskani. Przykładowo Fernando Telechea, 22 bramki w ubiegłym sezonie na poziomie drugiej ligi, ale nie wiem jak kondycyjnie będzie wyglądał, bo to jednak prawie 35 latek. Doszedł Matias Donoso, który swego czasu dobrze radził sobie w barwach chilijskiego Cobresal czy Evertonu. Do obrony przyszedł Angel Gerre, który miał nawet dobry sezon w Argentinos Juniors. Skład uzupełniają na pewno Garrido, Matias oraz Marcos Quiroga. Ostatnio wygrali z Rosario co na pewno dodało im jeszcze więcej energii na kolejne spotkania. Wcześniej dobre mecze wyjazdowe, łatwo dochodzili do sytuacji bramkowych i wykorzystywali dobrą skuteczność, więc po trzech meczach mają pięć bramek na koncie, co jest na prawdę dobrym wynikiem na tle innych zespołów w stawce.
Gram w tym spotkaniu over bramkowy, bo myślę, że Patronato będzie w stanie postawić się drużynie stawianej w roli faworyta. Pokazali już, że nie są łatwym przeciwnikiem, bramki na wyjazdach strzelają, ale też i dużo tracą, co co niewątpliwie powinna wykorzystać ofensywa gospodarzy, która wynikami sugeruje, że wracają na właściwe tory. Kurs dobry, także można śmiało próbować.
Kupon #15 Bet365
Independiente - Patronato @ Powyżej 2,5 bramki - 2,07 ✅ 2-1

+1,07j

Otrzymane punkty reputacji: +5
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Huracan - Temperley

Gospodarze w lidze wygrywają, ale jeśli by chodziło o ich grę to nie zachwycają, może dlatego że te dwa mecze były grane na wyjazdach. Trzeba przyznać że dobrze funkcjonuje defensywa, bo w meczu z Tigre wyszli obronną ręką i przywieźli trzy punkty, a z Defensą to mnóstwo szczęścia oraz pokaz niesamowitej nieskuteczności graczy ówczesnych gospodarzy. Teraz powinno być lepiej bo grają u siebie, teraz to oni powinni prowadzić grę i to oni powinni dopisać do swojego konta kolejne trzy punkty. Trener Dominguez powołał praktycznie wszystko co ma najlepsze, z Abilą, Montenegro, Gonzalezem czy Espinozą. W defensywie zabraknie jedynie Marcelo Risso, którego ma zastąpić Luca Sosa. Skład mocny, a na przeciwko nich ma zagrać zespół, który jest na pewno z półkę niżej aniżeli gospodarze. Mają sześć punktów, ale z kim oni grali? Z Boca u siebie remis, ale to co Boca gra to dramat, później porażka z Lanus również u siebie, a oba zwycięstwa to przecież Rafaela i Tigre, czyli zespoły nic ciekawego nie pokazujące, do tego remisy z Juniorami i Aldosivi. Według mnie za duży poziom drużyny przeciwnej, by dzisiaj cokolwiek ugrali.
Za gospodarzami na pewno przemawia skład, bo jest z pewnością lepszy, również teren na którym mierzyli się w 2014 roku i pewnie wygrali wtedy dzisiejsi faworyci oraz fakt, że podobnie jak River czy San Lorenzo muszą zacząć wygrywać, bo rywale odjeżdżają. Kurs dobry i myślę, że warto iść w tą stronę.
Kupon #16 Bet365
Huracan - Temperley @ Huracan win - 1,83 ✅ 4-2
+1,66j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Huracan - Aldosivi

Po raz kolejny stawiam na wygraną gospodarzy. W poprzedniej kolejce wygrali 4-2 z Temperley, ale od samego początku dali zbyt odważnie pograć rywalom, czego efektem były dwie bramki stracone. Dwie bramki po stałych fragmentach, dwa razy rzut wolny i dwa razy Gonzalo Rios. W obu sytuacjach obrona się lekko nie popisała, a przy drugiej to już w ogóle.. Straty zaczął odrabiać Mariano Gonzalez, a swój koncert gry zaczął grać nie kto inny jak Ramon Abila, strzelec trzech bramek. Chłopak jest w formie, bo na ostatnie siedem spotkań, wliczając wszystkie rozgrywki strzelił osiem bramek i zaliczył asystę. Dobry mecz rozegrał również Cristian Espinoza, który asystował przy dwóch trafieniach Ramona. Po meczu Eduardo Dominguez przyznał, że w drużynie jest duża motywacją i ogólnie mają parcie na dobry wynik, a kolejne dwa spotkania, czyli to z Aldosivi i następne na wyjeździe z Argentinos Juniors muszą po prostu wygrać, by myśleć o rywalizacji z Lanus.

Aldosivi ma na koncie tylko dwie porażki, z silną u siebie Defensą oraz Estudiantes. Ostatnio dobre spotkania przeciwko Atletico Tucuman oraz San Martin. Oba mecze remisowe, ale to w meczu domowym pokazali potencjał w ofensywie i moim zdaniem tamto spotkanie powinni wygrać. No właśnie, potencjał w ataku jest, bo dobrze w tym sezonie spisuje się Rosales, Diaz, Rivero czy Penco i myślę, że w tym spotkaniu mogą coś ustrzelić. Statystycznie biorą, nie strzelili tylko z Defensą, no ale właśnie, prócz niej oraz Tucuman ( stosunkowo słaby mecz gospodarzy) to były tylko dwa jedyne spotkania wyjazdowe w tym roku, dlatego poniekąd uciekam od overu bramkowego w tym spotkaniu. W defensywie przeciętnie, a dwanaście bramek straconych w siedmiu meczach to jednak sporo.

Stawiam na gospodarzy, bo są drużyną na pewno lepszą pod wieloma aspektami, motywacja w drużynie duża, do tego wraca na to spotkanie kapitan Nervo, czyli kolejny plus. Abila robi mega różnicę w ostatnim czasie, a Aldosivi punkty zbiera tylko z dołem tabeli. Kurs taki jak w poprzednim spotkaniu, więc śmiało pobieram.
Kupon #17 Bet365
Huracan - Aldosivi @ Huracan win - 1,83 ✅ 2-0

+1,66j

Otrzymane punkty reputacji: +1
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Peru - Wenezuela
Peru faworytem tego spotkania i ich zwycięstwo nikogo nie zdziwi. Ale ja pójdę jeszcze dalej i zagram na bramki, które gospodarze powinni spokojnie strzelać. Tak jak wspomniałeś jest Jefferson Farfan, Paolo Guerrero czy Claudio Pizzaro, ale prócz nich powołani są również z ligi krajowej Edison Flores i Raul Ruidiaz, którzy prowadzą Universitario po mistrzostwo. Pierwszy ma na koncie trzy bramki i trzy asysty, drugi sześć/jeden, ale w pięciu spotkaniach! W pomocy jest Christian Cueva, który biega po boiskach w Meksyku, Vargas z Betistu czy dwójka z Cristal Lobaton czy Ballon, a swoją szansę powinien otrzymać również Tapia czy Benavante, którego widziałem parę razy w meczach Charleroi i chłopak ma spory potencjał.

Wenezuela to chyba obecnie najsłabszy zespół w stawce. Cztery spotkania cztery porażki i jedenaście bramek straconych. Po tych słabych wynikach trener Noel Sanvicente zrezygnował z usług aż dwunastu piłkarzy, którzy byli w kadrze na mecze z Ekwadorem i Boliwią! Nie ma np. na lewej obronie Cichero, na rozegraniu Luceny czy Christiana Santosa w ataku. Ogólnie w składzie dużo młodości, ale też są i zawodnicy doświadczeni. Paru zawodników grających w Europie, paru w innych ligach latino, a reszta to zaciąg z ligi krajowej, która ogólnie jest słaba. Jak dla mnie skład o wiele słabszy aniżeli ten, który zagra dzisiaj przeciwko nim.

Peru takie mecze musi wygrywać, grają u siebie, potencjał w ofensywie mają jak na takiego przeciwnika ogromny, dodatkowo na przeciwko nim zagra defensywa, która nie wygląda nawet na przyzwoitą, dlatego według mnie można próbować grać na bramki gospodarzy.
Kupon #18 Bet365
Peru - Wenezuela @ Peru powyżej 1,5 bramki - 1,80 ✅ 2-2
+1,60j

Otrzymane punkty reputacji: +25
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Ostatnio nic nie podwałem, bo była przerwa reprezentacyjna i ogólnie oferta była biedna, ale osiemnaście kuponów w tym miesiącu nie jest złym wynikiem.
Statystyki za marzec.
Kupony zagrane : 18
Kupony wygrane : 14
Kupony przegrane : 4
Skuteczność : 77,78%
Jednostki zagrane : 38j
Jednostki wygrane : 54,35j
Zysk : ✅ 16,35
Yield : ✅ 43,03j
Oby było więcej takich miesięcy jak ten! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Tucuman - Huracan

Pojedynek Tucuman-Huracan to jeden z dwóch hitów w tej kolejce, a jak hit to defensywne spotkanie. Huracan pięć bramek straconych, Tucuman bodajże osiem z czego tylko dwie u siebie, a to na prawdę świetne wyniki. Wrócił do gości Nervo i kwestia czasu jest kiedy ta formacja obronna jeszcze lepiej będzie wyglądać. U gości wiadomo ze wiele zależy od Abili, Gonzaleza, Montenegro czy Romero i jak któryś nie zagra na dobrym poziomie, to o bramki może byc ciężko, tym bardziej z takim rywalem. Co prawda do meczu w Copa jeszcze chyba cztery dni, ale za pewne juz dzisiaj nie zagrają na sto procent, bo jesli któryś wypadnie z liderów tego zespołu, to o dobre wyniki w Libertadores może być ciężko, bo moim zdaniem na ławce rezerwowych brak zmienników na poziomie pierwszego składu. Po dobrym spotkaniu z Temperley, przyszedł słaby mecz wyjazdowy z przeciwnikiem dużo słabszym niż dzisiejszy i zakończyli go bezbramkowym remisem... Tucuman ma dobrych grajków z przodu, ale na przeciw nich jest ta najlepsza defensywa ligi.. Natomiast rzadko tracą bramki u siebie, co tez przemawia za mala liczba bramek. Prócz chyba dwóch spotkań miedzy tymi zespołami padał over, ale znaczna większość kończyła sie underem. Widzę po prostu spotkanie, które bedzie raczej toczyło się w środku pola, a oba zespoły zagrają defensywie, bo remis jednych jak i drugich nawet nieźle urządza. Ide w under, bo jednak jedna badz druga drużyna może żądać decydujący cios.
Kupon #1 Bet365
Tucuman - Huracan @ Poniżej 2,5 bramki - 1,70 ⛔ 2-1

-2,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Witam ;)
Po raz kolejny, w sumie to straciłem rachubę który to już raz, próbuję odgrzać tego starego kotleta. Nie wiem ile to tym razem będzie żyło, jak dużo i jak często będzie pojawiać się coś nowego ode mnie, ale wiem że mam taką &#39;dziką&#39; ochotę na produkowanie się w tym miejscu.
Poprzednie miesiące w temacie wyglądały bosko, zarówno pod względem trafności typów, jak i samego sposobu jego prowadzenia. Teraz nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać, czy będą nadal tak wyglądać posty, czy skuteczność zostanie na takim samym poziomie, wszystko zależeć będzie od dyspozycji czasowej.
Ligi powoli będą startować, europejskie puchary grają już w najlepsze, także powinno być owocnie w temacie. Tak jak wspomniałem wyżej, będą analizy podobne do tych powyżej, ale będą też suche typy, albo kilku zdaniowe uzasadnienia.
Jako, że dzisiaj piąteczek, także szaleć nie będziemy.
Pogoń mimo porażki w Krakowie zagrała dobre spotkanie, a gdyby im się bardziej poszczęściło to mogli wracać na Pomorze z trzema punktami, bo Wisłą byłą do ogrania. Natomiast Korona.. Tak prawda, że Zagłębie mogło ich skarcić dużo bardziej, ale po niespełna trzydziestu minutach było już 4-0 i w zasadzie nie było o co grać. Dzisiaj takiego pogromu raczej nie będzie, ale Pogoń jest faworytem i według mnie trzy punkty powinny zostać w Szczecinie.
Red Star zaczyna po raz kolejny marsz po mistrzostwo. Za nimi dobry okres przygotowawczy, dwa razy ograli w Lidze Mistrzów Vallettę, a teraz w pierwszej kolejce grają z beniaminkiem i oczywiście, na pewno przyjezdni się postawią, ale sorry, niestety nie ten poziom, Napredak po protu nie ma startu do takiej drużyny i to jeszcze na jej terenie. Stawiam na zwycięstwo gospodarzy.
Kupon #1 Bet365

Pogoń Szczecin - Korona Kielce @ Pogoń win - 1,66 ⛔ 1-1
Crvena Zvezda - FK Napredak @ Crvena win - 1,20 ⛔ 2-2
Kurs : 2,00

-2,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Towarzyskie to zawsze loteria, ale myślę że akurat w tych dwóch przypadkach bramki powinny być na porządku dziennym ;)

Kupon #2 Bet365

Hallescher - Hannover @ Over 2,5 - 1,61 ✅ 3-3
AZ - Hertha @ BTS - 1,66 ⛔ 3-0
Kurs : 2,67
-2,00j
/e:
Zaszła delikatna pomyłka przy pisaniu i zamiast over 2,5 w meczu AZ dałem bts, którego nawet w ofercie nie było, także peszek i rozliczam zgodnie z tym co jest tutaj ;)

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Powinien to być ofensywny mecz. Grasshoppers znany z dużej ilości bramek, dobre mecze w LE, ale też pokazujące że dalej idea zespołu pozostałą, czyli grunt to ofensywa. Goście dobre mecze sparingowe, gdzie strzelali dużą liczbę bramek, m.in. 4-1 z St.Etienne, 2-1 z Marsylią czy 3-2 z Basel, co według mnie jest bardzo optymistycznym prognostykiem przed tym meczem jak i zarówno całym sezonem. Idę w over, bo według mnie bramek nie powinno zabraknąć.
Kupon #3 Bet365
Grasshoppers - Lausanne @ Over 2,5 - 1,61 ⛔ 2-0
Stawka : 3/10
-2,00j

Otrzymane punkty reputacji: +2
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Oj czerwona seria się przytrafiła..
Puebla - Tijuana
Na przełamanie mecz z Meksykańskiej ligi, a więc stracie kończące tą kolejkę. Raczej na rezultat bezbramkowy w tym spotkaniu nie ma co liczyć, bo jednak Puebla to drużyna własnego boiska i rzadkością jest żeby spotkanie kończyli bez jakiejkolwiek bramki zaaplikowanej rywalowi. Co prawda w kwietniu mieli dwa mecze pod rząd na zero z przodu, ale z Guadalajarą to był bardzo dziwny mecz, z paroma czerwonymi kartkami w tle, a Tigres to jeden z zespołów, które potrafią świetnie zagrać w defensywie. W pierwszym meczu udało im się zremisować z Monterrey na wyjeździe, a w tygodniu wygrali nieoczekiwanie z Queretaro w pucharze, a to pokazuję że forma na początku Apertury jest fajna.
Tijuana natomiast zwycięstwo z Monaracas u siebie na inauguracje, choć momentami w drugiej połowie wyglądali blado na tle rywali. W pucharze sprawę rozstrzygnęli już w pierwszej połowie, aplikując Toluce trzy bramki. Powiem szczerze, że gram ten typ głównie przez statystyki tego zespołu, które pokazują, że praktycznie od roku, w każdym wyjazdowym spotkaniu strzelali przynajmniej bramkę, a tylko w jednym meczu zachowali czyste konto. W 2015 dwa razy przegrali na Cuauhtemoc po 2-1.
Statystyki przemawiają jak najbardziej za tym zakładem, oba zespoły w formie także próbować po takim kursie można jak najbardziej.
Kupon #4 Bet365
Puebla - Toluca @ BTS - 1,80 ✅ 3-2

+1,60j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Viktoria Pilzno - Karabach
W tym spotkaniu spodobał mi się zakłada na rzuty rożne. Oba zespoły jeszcze nie rozpoczęły ligowych zmagań, więc ciężko cokolwiek powiedzieć o ich formie. Wiadome jest to, że Viktoria na własnym stadionie gra na prawdę świetnie, ciężko komukolwiek wywieść z Pilzna korzystny rezultat. Każdy mecz grają bardzo ofensywnie, dlatego też rzuty rożne w ich spotkaniach kręcą się w wysokich liczbach. Dzisiejszy mecz to jeden z tych, które według mnie muszą wygrać, bo rewanż może okazać się bardzo ciężkim bojem, ale tak jak wspomniałem, niewiadomą jest forma, a poza tym Karabach to nie jest zespół anonimowy, więc z typowaniem zwycięzcy się powstrzymam. Gospodarze zapewne zagrają ofensywnie, a patrząc na statystyki z ligowych spotkań na własnym obiekcie, to o znaczącą liczbę kornerów z ich strony obawiać się nie powinniśmy. Karabach też pewnie będzie szukał swoich okazji, a akcje kreowane w głównej mierze będą szybkimi skrzydłami, które wydają się być najlepszą bronią Azerów. Ogólnie skład wygląda bardzo sympatycznie, w końcu w 2016 roku zaliczyli tylko jedną ligową porażkę i remis, a reszta to same zwycięstwa!
Ogólnie liczę, że to nie będzie jednostronne spotkanie, Viktoria powinna swoje 5-7 kornerów zrobić, jak to ma w zwyczaju, a resztę dołożyć powinien Karabach, który na pewno swoje momenty w tym spotkaniu mieć będzie, a tak jak wspomniałem wyżej, potencjał w drużynie mają nawet dość spory.
Kupon #5 Bet365
Pilzno - Karabach @ Over 9,5 rzutu rożnego - 1,80 ✅ 11
+1,60j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Shanghai Greenland - Jiangsu Suning
Myślę, że to może być fajny pojedynek. Gospodarze w formie, może i z wyjazdów wracają bez punktów, ale u siebie w Shanghaiu grają bardzo dobrze, są w trójce zespołów, które w tym sezonie nie straciły kompletu punktów na własnym stadionie! Ostatnie pięć spotkań to cztery wygrane i jeden remis, a co najważniejsze, to w każdym z tych spotkań padał over, a gospodarze strzelali przynajmniej dwie bramki. Fakt, prócz derbowego pojedynku z SIPG nie grali z nikim znaczącym, ale jednak wyniki wyglądają fajnie. Dzisiaj grają chyba z teoretycznie najmocniejszym przeciwnikiem z ostatnich meczów, ale oba zespoły to drużyny własnego boiska, a dzisiaj gospodarzem jest Shanghai i to po jego stronie jest w tym momencie znaczna przewaga. Jiangsu dobre ostatnie mecze, w których nie schodzili poniżej trzech bramek na mecz, ale wszystkie na własnym stadnie. Ciekawe czy uda im się przenieść to na wyjazdowe spotkanie, bo z przodu wyglądają baaardzo fajnie. Młody Martinez wkomponował się w zespół rewelacyjnie, grać zaczął Alex Teixeria. U gospodarzy jest Guarin, Moreno, Martins i paru utalentowanych krajowych zawodników.
Przewaga na pewno leży po stronie gospodarzy, bo teren ma tutaj duże znacznie, ale myślę, że po tak dobrych spotkaniach jakie rozegrał w ostatnim czasie Jiangsu będzie ich stać by w tym spotkaniu powalczyć o korzystny wynik. Ofensywnie oba zespoły posiadają potencjał, dlatego idę w stronę overa, który według mnie w takim spotkaniu jest dobrze płatny.

Kupon #6 Bet365

Shanghai Greenland - Jiangsu Suning @ Over 2,5 - 1,75 ✅ 3-2

+1,50j

Otrzymane punkty reputacji: +5
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Za gospodarzami dwa ciężkie mecze, w których to dwa razy dostali po cztery bramki i nie strzelili żadnej. Teraz mecz domowy, przeciwnik dużo słabszy więc można się spodziewać lepszej gry i ofensywy z ich strony. AaB bez porażki, z bramkami we wszystkich meczach. BTS też jest tutaj dobrym rozwiązaniem. Ostatnie pięć spotkań Farum Park to cztery overy.

Kupon #7 Bet365

Nordsjaelland - Aalborg @ Over 2,5 - 1,70 ✅ 1-2
+1,40j

Oba zespoły z ofensywnym nastawieniem. Lugano wygrało z Young Boysami w poprzedniej kolejce, więc morale w zespole świetne. Teraz wracają do siebie, gdzie w pierwszym spotkaniu ulegli Luzern, chociaż z przebiegu gry nie wyglądali słabo, a wynik mógł być zupełnie inny. Vaduz słąbo w defensywie, pięć bramek od Basel, wcześniej szczęśliwy remis z Thun. W poprzednim roku było tutaj 2-5.
Kupon #8 Bet365
Lugano - Vaduz @ Over 2,5 - 1,70 ⛔ 0-2
-3,00j

Natomiast tutaj nie ma co za wiele mówić, Basel bierze według mnie ten mecz i to bezapelacyjnie. Dobrze rozpoczęli sezon, dwie pewne wygrane, teraz może i ciężki teren, ale Luzern ma w nogach czwartkowe spotkanie w ramach Ligi Europejskiej. Pod koniec poprzedniego sezonu Basel przegrało tutaj 4-0, czas na rewanż.
Kupon #9 Bet365
Luzern - Basel @ Basel - 1,75 ✅ 2-3

+1,50j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Oba zespoły po meczach w Lidze Europejskiej, oba ze swoich pojedynków wyszły zwycięsko i awansowały dalej. Mecze co prawda odbyły się we czwartek, ale to są derby, inne nastawienie, inne wszystko. Nie gram tutaj na wynika, ani na bramki bo to loteria, gram natomiast na rzuty rożne. Gospodarze to zespół który lubi po prostu nabijać tego typu statystyki, co mecz po 7-10 rożnych tylko z ich strony. Z Trnavą było sześć, z Mattersburgiem bodaj dziesięć. Swoje też na pewno dorzuci Rapid, który też potrafi nabić parę kornerów. Linia 10 w azjanie bezpieczniejsza, ale myślę, że tak jak to miało miejsce w ostatnich kilku spotkaniach derbowych korków nie zabraknie.

Kupon #10 Bet365

Austria Wiedeń - Rapid Wiedeń @ Over 10 rzutów rożnych - 1,85 ⛔ 8

-3,00j
Liczę na bramki, do których przyzwyczaił zespół gospodarzy. Cztery spotkania i siedem bramek strzelonych i dziesięć straconych pokazuje dobitnie, że w ich spotkaniach należy szukać overów. Kalmar może już taką drużyną nie jest, ale na wyjazdach systematycznie strzelają bramki. Ogólnie pierwszą myślą był bts, ale wybieram over, ze względu na lepszy kurs i oby to mnie nie zgubiło.
Kupon #11 Bet365
Hammarby - Kalmar @ Over 2,5 - 1,70 ✅ 2-1
+1,40j
Pribram ma za sobą słaby, żeby nie powiedzieć tragiczny okres przygotowawczy, bynajmniej jeśli chodzi o wyniki. Na inauguracje też polegli i to z Zlinem. Teraz rywala mają mocniejszego i to o wiele. Okej, grali w Lidze Europejskiej, ale odpadli po dobrym meczu w ich wykonaniu, lecz brakowało w ich wykonaniu skuteczności. Teraz mają tylko krajowe podwórko i nie mówię, że zakończą to spotkanie w podobnym wyniku jak ich pierwsze tegoroczne spotkanie, ale wygrać powinni bo jednak umiejętnościami i formą znacznie przewyższają swoich rywali.
Kupon #12 Bet365
Pribram - M.Bolesław @ MB win - 1,85 ✅ 0-1
+1,70j

Czas najwyższy na przełamanie się Palmeiras. Dopadł ich lekki kryzys, ale myślę, że Vitoria to taki dobry rywal na przełamanie, szczególnie gdy gra na wyjeździe, bo to zespół własnego boiska, a punkty ciułać z takimi zespołami jak ich dzisiejszy rywal nie potrafią. Palmeiras jest za mocne dla nich, dlatego upatruję tutaj ich zwycięstwa, tym bardziej, że po ostatnich słabszych wynikach peleton ich dogonił. Do tego dokładam Santos, który według mnie nie powinien przegrać dzisiaj w Mineiro. Skład praktycznie pełny, ostatnio forma dobra, także można liczyć na korzystny rezultat z ich strony.
Kupon #13 Bet365
Palmeiras - Vitoria @ Palmeiras - 1,44
America MG - Santos @ Santos x2 - 1,30 ⛔ 1-0
Kurs : 1,88
-2,00j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Linia niezbyt wysoka, a według mnie wielce prawdopodobna. Dużo przemawia za zwycięstwem gospodarzy, ale jednak czystej jedynki zagrać się obawiam. Dlatego idę w kornery, które Orlando u siebie nabija aż miło. Tylko w ostatnim spotkaniu z Revoltami zrobili pięć i nie pokryliby tej linii. Wcześniejsze spotkania to siedem z Houston, siedem z Toronto, sześc z San Jose i osiem z Philadelphią. Liczby dobre, a do tego trzeba dodać też to że na przeciw jest drużyna, na której też troszku nabijają i która od rogów nie stroni, dlatego też próbuję.

Kupon #14 Bet365

Orlando City - Seattle @ Orlando over 5,5 cornera - 1,83 ⛔ 4
-2,00j
Faworytem na pewno jest w tym przypadku Zamora, ale trzeba mieć też na uwadze, że Zulia też jest w naprawdę fajnej formie i tutaj mogą po cichu liczyć na jakaś bramkę. Dobre mecze wyjazdowe, we wszystkich strzelali bramki, ale też tracili, a grali przecież m.in. z Tachirą. Zamora u siebie gra ofensywniej, ale też mimo wszystko pozwala pograć też przyjezdnym, jedni to wykorzystają drudzy nie, ale do dzisiejszych gości zaliczyłbym do tych pierwszych. Goście stosunkowo słabo z defensywą, dlatego idę w stronę overa po dobrym kursie.
Kupon #15 Bet365
Zomora - Zulia @ Over 2,5 - 1,875 ✅ 1-2
+0,88j
Oczywistym jest, że Cali u siebie to hegemon, z którym wygrać jest bardzo trudno, no ale, każdy się na nich nakręca i chociaż przegrywają to te bramki strzelać im potrafią. Gdyby nie Atletico, które w ostatnim spotkaniu nie strzeliło im bramki, to ostatni taki wynik miałby miejsce .. w marcu. Przyjeżdżały lepsze i gorsze zespoły i wszyscy tutaj chociażby jedną bramkę strzelali to i Medellin strzeli, tak samo strzeli jak na początku czerwca. Jedenaście meczy z rzędu ze strzeloną bramką na wyjeździe, wliczając oczywiście puchar i ligę mówi wszystko. Kurs świetny, więc spróbować można jak najbardziej, a w czysty win nie idę, że względu że ta ich forma to jest taka dość średnia.
Kupon #16 Bet365
Cali - Medellin @ BTS - 1,90 ✅ 1-2
+1,80j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Nocne mecze w lidze brazylijskiej to według mnie, dwa zwycięstwa gospodarzy. Timao po wygranej z Interem i tak na prawdę niezasłużonej porażce z Atletico wracają na własne śmieci. Ostatnie dwa mecze u siebie zagrali słabo, bo dwa remisy z dużo niżej notowanymi zespołami, które są bez formy chluby nie przynosi. Dzisiaj kolejny mecz z drużyną o podobnej sytuacji, ale myślę, że teraz trzy punkty powinny zostać w Sao Paulo. Drugie spotkanie powinno zostać opisane i podsumowane w jednym zdaniu - Atletico w ostatnich dziesięciu spotkaniach ligowych odniosło 8 zwycięstw, raz zremisowali oraz raz przegrali z Flamengo, do wczoraj liderem. Chapi to nie te progi niestety i do tego jeszcze mecz na wyjeździe. Widzę dwa zwycięstwa gospodarzy, chyba że po raz kolejny objawi się choroba outsaiderów.

Kupon #17 Bet365
Corinthians - Cruzeiro @ Timao win - 1,60 ⛔ 1-1
Atletico Mineiro - Chapecoense @ Atletico win - 1,44 ✅ 3-1
Kurs : 2,30

-2,00j

Real Cartagina ostatnio dobra forma strzelecka, co mecz to przynajmniej dwie bramki, ale też i tracą sporo. U siebie średnio +3 bramki na mecz co według mnie jest bardzo fajnym wynikiem. Ostatnie dwa mecze z Lipca to 2-1 z Barra i 3-1 z Bogotą, a to zespoły o podobnej dyspozycji co ich dzisiejszy rywal. Cucuta też seryjnie zdobywa bramki na wyjazdach, co prawda ostatnio nie strzelili Tigres, ale to zupełnie inny typ drużyny, która tylko bazuje na defensywie. Wcześniej strzelili trzy bramki Popayan. W h2h bramki pomiędzy nimi padały często także próbuję overka.

Kupon #18 Bet365

Real Cartagina - Cucuta @ Over 2,5 - 1,75 ✅ 2-1

+1,50j

Do góry Bottom