cytat z dnia 26 listopada 2019 00:35 przez adamo80Ja powiem tak. Na pewno wiem kto nie wygra, a będą to z tych co piszecie -
Niemcy... Od czasu Rosji nawet nie wiem czy się poprawili, ale nawet jak tak to kadrowo jest to po za ich zasięgiem wobec młodych i szybkich drużyn jak
Francja... Generalnie nie ma teraz najmniejszego sensu grać długoterminówki. Po pierwszych meczach w grupach będzie można po zbliżonych kursach uderzać...
Moje kilkuletnie doświadczenie w bukmacherce (kurczę zaczynałem te 7 lat temu, a wydaje się to jak by było wczoraj.. Hahahaha
) podpowiada mi, że zupełnie nie warto teraz tego grać.. Przykład z Rosji - Chorwacja właściwie od początku ładnie się pokazywała i nawet przed fazą pucharową wciąż były dobre kursy na miejsca 1-4 nie wspominając o 1-2 (z czego skorzystałem), a
Niemcy które miałem zagrane przed startem MŚ mi utopiły kupony na wygrane rzędu 10000zł przegrywając z Koreą... Można ewentualnie pograć jakieś pewniaki, a potem kontrować...
I mam prośbę do adminów - do czasu Euro zróbcie tak żeby poprawiać błędy językowe bez wciskania CTRL bo to chyba jedyne forum z takimi wynalazkami... Przydało by się też umożliwienie cytowania selektywnego zaznaczonych fragmentów bo obecnie można tylko cały post. Chodzi mi o to, że kiedyś można było np wpisać QOUTE i zaznaczyć sobie co się cytuje i pod czym się odpowiada... Na innych forach wystarczy wcisnąć kilka razy ENTER żeby móc zacytować żądany fragment tekstu i pod nim pisać... Tutaj są jakieś kompletne wynalazki, nigdzie indziej nie spotykane...