Ktoś u góry pisał że Silva na TRT, Pudziao pewnie też skoro zrobił 10kg masy na treningach wytrzymałościowych ???? .
Do ringu wniosę 126, może 126 kg a nie 115 jak ostatnio. Ta masa została wypracowana na macie, a nie na siłowni! Masę zrobiliśmy na treningach wytrzymałościowych.
Nie wiem jak to jest możliwe żeby łapać mase na cardio, no ale ok.
Generalnie na jutrzejszą galę wybieram się dla Gamrota. Gamer według mnie zdominuje zapaśniczo Andre. Postawię na niego jakieś drobne żeby emocje podczas oglądania były jeszcze większe. WAR GAMER, WAR ANKOS !
Poza tym, zapowiada się że jest to jedna z tych gal, na których granie na faworytów mija sie z celem. Tak więc na jutro kilka singli z betsafe:
Simona Soukupova @ 5.15
Sowiński @ 3.75
:zwrot:
Jay Silva @ 4.25
Mateusz Gamrot @ 1.87
Pierwsze trzy kursy są po prostu przesadzone imo. Kowalkiewicz która wyrobiła sobie renomę poprzez walkę z Bońkowską jest uznawana za bóstwo. Solidna zawodniczka i tyle. Nie znamy jej poziomu na tyle dobrze, żeby grać nią po kursie ~1.15. To by była według mnie bzdura. Simona Soukupova, nie znam jej, ale jeżeli wygrywa walkę dla największej kobiecej organizacji
MMA (żeby nie było niedomówień, za największą uważam Invicte, ponieważ ich rozpiski składają się jedynie z walk kobiet. Nie oznacza to że poziom sportowy akurat tam jest najwyższy, bo jak wiadomo
UFC niepodzielnie rządzi) , to oznacza że nie jest jakimś ogórem przyjeżdżającym tylko i wyłącznie po wypłatę.
Kurs na Anzora to też według mnie trochę dziwna sprawa. Gość jest młody i niesprawdzony z nikim porządnym, co jak dla mnie wystarczy aby go nie grać po kursie 1.25. Niby ma te swoje medale w zapasach jak jeszcze mieszkał w Czeczeni, ale nie zapominajmy że Kornik jest porządnym zawodnikiem i z pleców też umie walczyć... Przewaga warunków fizycznych w stójce spora na korzyść Kornika. Pewnie Anzor wygra tę walkę zapasami, ale po kursie 1.25 nie do grania z na tyle mocnym rywalem.
Materla. To co wspominali poprzednicy. Po każdej walce jego twarz wygląda jak przecież pomidorowy. Kompletnie porozbijany i jedyne czym nadrabia to serduchem, przez co udało mu się przyciągnąć fanów. Strasznie go lubię za jego luźne wypowiedzi, widać że się nie spina. Ale przy jego umiejętnościach bokserskich i dziurawej gardzie, nie ważne z kim by nie walczył, poniżej kursu 1.35 nie zagram go. Granie 1.22 na zawodnika który używa głowy jako gardy, to trochę narażanie własnego portfela na straty. Silva jeżeli rzeczywiście jest na TRT to pewnie będzie mieć paliwa na 3 rundy jeżeli dobrze przepracował okres przygotowawczy (a po zdjęciach z ważenia, bez problemu można powiedzieć że pracował solidnie nad formą).
Gamrot według mnie to nasz przyszły towar eksportowy. Bardzo dobrze przystosowane zapasy pod
MMA, doświadczenie zdobyte na amatorskich zawodach
MMA, w tym również dwa złote medale na mistrzostwach organizowanych przez FILA. Bardzo mocne gnp, kontrola z góry na wysokim poziomie. Kocur i walczak jakich mało. W stójce pewnie będzie przegrywać z Winnerem, ale jeżeli nastawi się na obalenia to wygra. W
KSW sędzia ringowy pewnie będzie ciut dłużej czekać na pasywność, więc Andre trochę poleży na plecach. O suba z pleców od Andre sie nie martwię, bo to by musiał być jakiś kuriozalny błąd Mateusza. Tak więc przez obalenia do zwycięstwa! WAR GAMER !
Gala rekreacyjna, na zysk ciężko się nastawić, ale dla lepszego oglądania na żywo można puścić. Pozdro dla fanów
MMA, których ciągle przybywa w naszym jakże pięknym i deszczowym kraju :grin:. A już dzisiaj w nocy Heldinho w bellatorze. WAR HELD !
Edit: Gala czysto bukmachersko wypadła bardzo dobrze, dzięki porażce Materli. Z jednej strony szkoda, z drugiej $$$, ale jak wiadomo w bukmacherce nie ma miejsca na sympatie.